#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalnız bunda tam kadro dışı kalsa bile umrumda olmaz paramı alır yatarım tipi var. bu yönetim bunu öpsen 3-4 milyondan yukarı satamaz satsa bile yıllık ücretini kimse karşılamayacağı için gitmez.

yavşak yavşak sıratması yok mu maç esnasında,fatih hocam olacak çekicek bunu soyunma odasına adam olana kadar dövücek başka düzelmez bu adamlar beyler zorla mücadele ettircek döve döve tam o tip var

Böyle devam ederse Latovlevici ye olan tepkinin çok daha fazlasını Belhanda görecek.Açıkçası ıslıklanmayı hak ediyor da.

yavşak yavşak sıratması yok mu maç esnasında,fatih hocam olacak çekicek bunu soyunma odasına adam olana kadar dövücek başka düzelmez bu adamlar beyler zorla mücadele ettircek döve döve tam o tip var
fegulide de hafif bir ukalalık var ama bunun kadar değil ! ama ben ikisinden de yakında küstüm oynamıyorum kaprisi bekliyorum ! bunların rızkınıda ödemek için bir riva daha buluruz sorun çözülür

Haftaya yedek baslamasi dilegiyle

juan mata var da biz oynatmıyoruz zaten .10 numara pozisyonunda akılsız ndiaye mi yoksa 15 dklık topçu leşçuk mu oynayacak ? alternatifsiz kadron olursa bunun gibi lakayt adam hemen şımarır. bir zamanlar q7 de yaptı önce kovdular sonra geri aldılar ardından şenol ayar verdi ona .
biraz da at sahibine göre kişniyor .

Gulyano gol attıkça çıldırıyorum.

Bu faslı keko daha şut çekemedi.

juan mata var da biz oynatmıyoruz zaten .10 numara pozisyonunda akılsız ndiaye mi yoksa 15 dklık topçu leşçuk mu oynayacak ? alternatifsiz kadron olursa bunun gibi lakayt adam hemen şımarır. bir zamanlar q7 de yaptı önce kovdular sonra geri aldılar ardından şenol ayar verdi ona .

Quaresma'da yetenek var. Yontarsan oynar. Bu yeteneksiz.
Selçuk o 15 dakika içinde Gomis'e bir top attı, kaleciyle karşı karşıya bıraktı neredeyse, Gomis direkt vurmayı tercih etti. Bunun akılda kalan 1 tane pası yok.
Dünyada kaç tane 10 numara var da 10 numarana bir de alternatif alacaksın kulübende bekleteceksin? 10 milyon euro verdiğin adam sakat cezalı olmadığı sürece banko oynamalı zaten. (yani alırken öyle düşünürsün) Biz PSG miyiz de ulan şu 10 milyonluk adama bir de yedek alalım, oynamayacağı falan tutar mı diyeceğiz? Bu yeteneksizi yedeklesin diye kulübeye bir de Mata mı alalım?

Dynamo Kiev'e helal olsun.O kadar takımda dolaştırdı dolaştırdı bunu ve en sonunda tapusuyla bize soktu.Hem de öyle böyle bir sokma değil

tuhaftır bu arkadaşın hala fayda sağlayabilcegine inanıyorum.bu tamamen his.talih değişecek.

Dynamo Kiev'e helal olsun.O kadar takımda dolaştırdı dolaştırdı bunu ve en sonunda tapusuyla bize soktu.Hem de öyle böyle bir sokma değil
Temiz bir ülke değil. Pis işlerin dönmüş olabilmesi muhtemel.

Yoksa kimse buna o paraları vermez.

Eeee sonuç? İyi mi yani? Eleştirmeyelim mi? Tepkinin neye ve kime olduğunu çözemedim.

Quaresma'da yetenek var. Yontarsan oynar. Bu yeteneksiz.
Selçuk o 15 dakika içinde Gomis'e bir top attı, kaleciyle karşı karşıya bıraktı neredeyse, Gomis direkt vurmayı tercih etti. Bunun akılda kalan 1 tane pası yok.
Dünyada kaç tane 10 numara var da 10 numarana bir de alternatif alacaksın kulübende bekleteceksin? 10 milyon euro verdiğin adam sakat cezalı olmadığı sürece banko oynamalı zaten. (yani alırken öyle düşünürsün) Biz PSG miyiz de ulan şu 10 milyonluk adama bir de yedek alalım, oynamayacağı falan tutar mı diyeceğiz? Bu yeteneksizi yedeklesin diye kulübeye bir de Mata mı alalım?

evet aynı ayarda olmasa da yedeğin olacak. sadece 10 numara değil her bölgede sağlam yedeğin olacak. bizdeki yedeklerle aslar arasında bariz kalite farkı var. gomis sakatlansa ne yapacağız mesela ?
adam en azından işine saygılı çıkıp yüreğini koyuyor. bir süre sonra s....m sizin oynayacağınız topu deyip kendini salmazsa sakat olmazsa devam ederiz. belhanda yeteneksiz biri değil. ama kafasını vermiyor. alınırken iyi bir fizibilite yapılmamış . q7 bundan beterdi mesela .

Temiz bir ülke değil. Pis işlerin dönmüş olabilmesi muhtemel.

Yoksa kimse buna o paraları vermez.
Dursun afedersin ama malın önde gideni.Pis iş çevirmeye çapı yetmez.Kiev tarafı en fazla bak alıcıları var acele edin yoksa kaçıracaksınız demiştir,yani yemlemiştir.Bizimkiler de balıklama kazığın üstüne oturmuşlar

Ben Selçuk'un oynamasında bir sakınca göremiyorum. Selçuk oyuna girdikten sonra pas yaptı, orta sahayı toparladı az da olsa. Gomis'e gollük pas hazırladı. Selçuk en azından ara sıra da olsa savunma arkasında gollük paslar atabilen ve duran toplarla kilit açabilen bir oyuncu. Belhanda böyle sahada gezinecekse eğer Selçuk'u hayli hayli tercih ederim ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt