#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben göremiyorum, kimse göremiyor, bir senle ve birkaç kişi görüyorsunuz. Asıl ben şaşırıyorum Galatasaray maçı diye başka maç mı izliyorsun diye.
İlk yarıda Gomis'in önüne topu veremeyen adama, 10 metre yanındaki adama baskı yokken topu aktaramayan adama pas atıyor falan denmesin..

O zaman muslera da kaleci değil. O goller amatörde yeniyor. Ha diceksin musleraya o kadar laf ettin. Anlık sinirden kaynaklı onlar yoksa musleranın nasıl bir kaleci olduğunu biliyoruz. Objektif bakamıyorsunuz birçok oyuncuya karşı siz. Neyse hayırlı geceler.

Ben artık kesin emin oldum. Ben futboldan anlamıyorum. Yada bu elemana vakti zamanında iyi dedim lafımı yemeyeyim diye böyle savunuyorlar. Bu maç 0-0 karşı karşıya pas atmaya kalkar hemde bakmadan. Skor 0-1 Harika bir orta gelir fizana vurur. Skor 0-1 serbest vuruş 18 mt. Aman tanrım üstten az farklada değil bildiğin bjkli recep vuruşu top stadı terkedecek nerdeyse. Skor 2-2 yaptığı yan pas kısa rakip alır. Ndiaye zorla keser. Skor 3-2 (emin değilim) serbest vuruş orta yapar top döner topu kontrol eder, tüm takım atakta... oda ne yanındaki oyuncuya vermeye çalışır ama o kadar yavaş atarki bildiğin kontra atak başlatır. Oyuna giren Ömer denen çocuk az biraz yetenekli olsa 3 e 1 kontra yapacaklardı. Hemde bu andaval sayesinde...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O zaman muslera da kaleci değil. O goller amatörde yeniyor. Ha diceksin musleraya o kadar laf ettin. Anlık sinirden kaynaklı onlar yoksa musleranın nasıl bir kaleci olduğunu biliyoruz. Objektif bakamıyorsunuz birçok oyuncuya karşı siz. Neyse hayırlı geceler.

Gayet objektif söylüyorum. Muslera hatalı goller yedi yiyecek ve eleştireceğim ve eleştireceksin. Ama bu herifi savunmak için argüman aramayın. Maç 90 dk adamın faydalı işinden çok zararı var. Bir günde şu maçlara bu şekilde bakın. Adamın paslarının yarısı kısa düşer ve maçta nerdeyse yokları oynar. Sonra dersiniz şu bu... arkadaş maç 0-0 iken karşı karşıyayken atacaksın. İçeriye bile bakmadan kafana göre içeriye çevirmeyeceksin. Sonra dönüp gol oluyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ki Furkan yanlış anlama. Sana karşı kızgınlıkla vs söylemiyorum sözlerimi. Sadece gerçekten bu adama hiç mi hiç saygım ve güvenim Yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ulan belhanda bize ne kattı da muslera gibi bir üstadın adını bu başlıkta örnek olarak gösteriyorsun densiz

kimi kime raporluyon yav sen farkında mısın nasıl bir beyin yapın var :D

Yahu arkadaş bu adam Futbolcu ve daha pas atmasını beceremiyor. Üstelik Tekniği yüksek biri deniyor, yahu tekniği yüksek biri basit pasları bile beceremez mi? Yapmayın rica ediyorum, savunmaya yardım, teknik kapazite falan, aldığı topları, basit olanların bile çoğunu rakibe veren adam savunmaya yardım etse ne olur, tekniği yüksek olsa ne olur.

İşte dediğin gibi Muslera'nın yeteneklerini biliyoruz, bize kazandırdıkları da ortada. Ama bu herif ne yapmış ki bugüne kadar? Sezon başından beri de bir halt oynadığı yok.
Benim kızdığım; elindeki dandik malı süsleyip, püsleyip, olmadığı şekilde göstererek satmaya çalışan esnaf moduna girip gerçek olmayan donelerle herifi övmeniz. Asıl objektif bakamayan sen ve senin gibi birkaç kişi. Tükürdüğünüzü yalamamak için saçma sapan verilerle açıklama yapıyorsunuz bu daha da komik oluyor, tüyü dikiyorsunuz yani.

Yahu arkadaş bu adam Futbolcu ve daha pas atmasını beceremiyor. Üstelik Tekniği yüksek biri deniyor, yahu tekniği yüksek biri basit pasları bile beceremez mi? Yapmayın rica ediyorum, savunmaya yardım, teknik kapazite falan, aldığı topları, basit olanların bile çoğunu rakibe veren adam savunmaya yardım etse ne olur, tekniği yüksek olsa ne olur.

üstteki mal arkadaş birazdan seni raporlayacak belhandaya hakaretten.

Melih senı gergın gordum raporladım ceza alman benı uzer

böyle adamlara dayanamıyorum recepcim. şuan belhanda kötüyken bile savunmaya çalışanlar başak bizi 5lerken beşiktaş 3lerken gelip burda tek laf etmeyip 1 gol atınca oouuvvv asistin asistin asistin kralı gol attı çok yetenekli yazınca birde üstüne muslera filan diyip argüman sunup rezil laflar edince dayanamıyorum çıldırıyorum

böyle adamlara dayanamıyorum recepcim. şuan belhanda kötüyken bile savunmaya çalışanlar başak bizi 5lerken beşiktaş 3lerken gelip burda tek laf etmeyip 1 gol atınca oouuvvv asistin asistin asistin kralı gol attı çok yetenekli yazınca birde üstüne muslera filan diyip argüman sunup rezil laflar edince dayanamıyorum çıldırıyorum
Helal olsun sana helal!

Nasri ile takas etme fikriyatına yükselmiş bulunmaktayım, desteklerinizi bekliyorum. En azından Nasri yetenekli bir umursamaz.

Nasri Antalya’da idmanlara bile çıkmıyor diyorlar. Katar’a satıp Gaitan’ı almak daha mantıklı veya bir 8 numara

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt