#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erman Hoca'nın değindiği konular önemli. Belhanda transferi süreci incelenmeli. Normal bir transfer değil bu. Bile bile lades dedik bir de üstüne 8 milyon avro bayıldık. İlgili konudaki mesajı buraya da atalım burada dursun.

Yazin konusmustuk burada bunlari zaten.

Buram buram komisyon kokan bir transfer. Allah bilir kac kisinin cebi doldu. Haram zikkim olsun bogazlarinda dursun cukkaladiklari paralar.

Keşke 8 milyonla bitse. Yapılan 4 yıllık kallavi sözleşme daha büyük dert. 3.5 yerine mesela 2 alıyor olsaydı, 8 değilse de 4-5 e müşteri bulmak zor olmazdı. Piyasa çok yükseldi, başka keriz kulüpler de var. Ancak bizdeki sözleşmesinde yazan miktarı ömrü billah bir başka kulübün teklif etmeyebileceği ihtimali fena halde ürkütücü maalesef.
Bir de işin o boyutu var tabi haklısın. Ben sadece bonservis hesabı yaptım ve sadece bunu yaparak dahi skandal bir transfer olduğunu söyleyebiliyorum. 4 yıllık sözleşme apayrı bir dert. Görünen o ki gelecek yıllarımızda takım adına en büyük sorun kendisi olacak ve belki de kendisine mobbing uygulanacak. Ha Sneijder gibi parasını bırakıp efendi gibi gider mi onu bilemem.

Umarim Rusya'dan talibi cikar. Cunku onlar para verir. Baskalari vermez.

Kimse almaz bunu.
Önümüzdeki senelerde Van persie veya bizim selçuk gibi yatarak parasını alır.

Cenk ergün'ün en büyük kazıklarından sadecw bir tanesi.

Gün yüzü görme DURSUN!

Şu adam yerine iş yapan bi ofansif orta sahamız olsa şu an minimum +5 puanımız vardı

Mustafa Sarp'dan bir farkı yok.

Sneijder'i yollayıp bunu almak güzel bir sabote şekliydi ve işe yaradı.

Isı haritasına ve şut pası istatistiklerine bakmadan konuşmayalım

Göbekli Sneijder' in sol ayağının serçe parmağı bile olamazsın..

Bu herif için Sneijder' i harcadılar..

Defol git..

Tudor'un oyuncularla ikili ilişkileri çok kötü açıkçası oyuncuların performansını etkileyen bir hoca olsaydı bu adam şu an farklı nokta da olabilirdi sadece belhanda özelinde de değil ndiaye, fernando, maicon hepsinde bi mutsuzluk ve isteksizlik var. Fatih hocam gelirse Belhanda'yı tekrar üst noktaya taşır tüm takımı da taşıyacağına inanıyorum

dünyanın frikik kullanmayı bilmeyen tek 10 numarası olmasından şüpheleniyorum. herşeyi geçtim bu bile trajikomik bi hadise

dünyanın frikik kullanmayı bilmeyen tek 10 numarası olmasından şüpheleniyorum. herşeyi geçtim bu bile trajikomik bi hadise

Frikigi gectim o spesifik bir olay herkes kullanamaz.

Ama bu apaci sut dahi cekemiyor yav. Sut cekemeyen 10 numara mi olur yahu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt