#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih hocam vericek kutsalı vericek kutsalı kendisine ahahaha,sahada yatış yapmak,toşak yapmak yok artık

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FT'nin gelmesi ile yeni nesil Selçuk İnan'a evrilebilir, 4 milyon filan kazanan bir yedek.

ya montpellier günlerinde oynadigi top oynar ya fatih hoca bunu postalar gibime geliyor

Fatih Terim etkisi, Göztepe maçında etkili olacaktır ancak yine söylüyorum ölçü değil. İyi oynasa da gaza gelmeyelim, istikrar lazım önce.

kariyer sezonunda fenere geliyordu son anda olmadı transfer xd
pek matah da bir sezon değildi. Zaten yaptığı transferden de anlıyoz.

Belhanda'nın zirve yaptığı zaman bizim ilgilendiğimiz futbolcu Sneijder. Ne günlermiş be. Drogba ismi geçiyor sonracığıma. Bize gelmeden 8 ay önce Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmış. :)

Bazilari Terim'in gelisinden sonra Belhanda'dan daha iyi performans bekliyor, yaniliyorsunuz bence izledigimiz Belhanda bu yani, daha farkli oynayacagini dusunmuyorum.

DRmnLllX0AEAWCu

Terim de adam edemezse gider beyler, niye hala millet mutluyken çomak sokma gayreti?
Kimler geldi gitti.

Terim bunu adam eder ve Belhanda kariyerindeki en iyi yükselişini yapar :asd22:

Dayak yiye yiye adam olabilir.

Adanali bunu koftelik kiyma yapar.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih Terim etkisi, Göztepe maçında etkili olacaktır ancak yine söylüyorum ölçü değil. İyi oynasa da gaza gelmeyelim, istikrar lazım önce.

Kesinlikle doğru yorum. Sezon başında nasıl yeni takıma gelmenin etkisiyle 1-2 maç nispeten şevkle oynayıp bir şeyler yapar gibi göründüyse Terim’in gelmesiyle, motivasyonla 1-2 maç oynar(gerçi ilk yarı da bitiyor) sonra yine yatışa geçer, Terim de bir güzel sopalar bunu.

Çünkü herifte 10 numaranın sahip olması gereken yetenek yok, daha önemlisi iş ahlakı, disiplin yok. Lakaytlık, umursamazlık had safhada. Kısacası ne köy olur ne kasaba.

sahada kırıtma dönemi bitti ya oynamaya başlarsın artık ya da yedeğe çekilirsin. toparlan artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt