#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2. Yari sorumluluk Aldi ve saglam oynadi

Terim'le daha da iyi olacaktir diye düsünüyorum cünkü yetenek konusunda bir sorun yok,sorun mental anlamda

ilk seneden AL SADD yapmayalim
kendini gostermesi icun 17 mac var. adam gibi oynayip bizi mest etsin jar jar

İlk yarı normal ikinci yarı fıstık gibi oynadı genel olarak iyi bir ilk yarı geçirdi,dahada iyi olacaktır

Hral biri ama romantik bir futbol oynuyor, terim Türkiye’de nasıl oynaması gerektiğini öğretecektir.

Oyun kurma özelliği sadece maçın belli bölümlerinde değil tamamında olmalı .

Bilmiyorum bir tek bana mı garip geliyor ama net şekilde bu adam üzerinde bir algı var. Kendi bölgesinin kritik olabilecek tüm istatistiklerinde en başlarda yer alıyor.

Oynamadığı tek maç olan Trabzon maçı belki de "hücum" olarak en kötü maçımızdı. Bjk-İbfk maçlarında çok daha fazla pozisyonumuz vardı.

Beğenilmeme sebepleri aslında belli; Sneijder'in gitmesi, Sneijder daha gitmeden 10 no verilmesi, Sneijder'in yaptığı gibi 25-30 metreden şut çekmemesi. Bunun dışında hiç bir eksiği yok.

Sneijder fanboyları bu sene ağzıyla kuş da tutsa sevmeyecekti kendisini. Yalansa yalan diyin.. Daha oynamadan adama 10 verildi diye küfür yağmuruna tutuldu.

Bilmiyorum bir tek bana mı garip geliyor ama net şekilde bu adam üzerinde bir algı var. Kendi bölgesinin kritik olabilecek tüm istatistiklerinde en başlarda yer alıyor.

Oynamadığı tek maç olan Trabzon maçı belki de "hücum" olarak en kötü maçımızdı. Bjk-İbfk maçlarında çok daha fazla pozisyonumuz vardı.

Beğenilmeme sebepleri aslında belli; Sneijder'in gitmesi, Sneijder daha gitmeden 10 no verilmesi, Sneijder'in yaptığı gibi 25-30 metreden şut çekmemesi. Bunun dışında hiç bir eksiği yok.

Sneijder fanboyları bu sene ağzıyla kuş da tutsa sevmeyecekti kendisini. Yalansa yalan diyin.. Daha oynamadan adama 10 verildi diye küfür yağmuruna tutuldu.

yalan

Yalan. Adam laubaliligindan dolayi kac tane kontra atak yedirdi, maclarin 90%ninda hayalet gibi. 8+2 Mio bonservis hayatta etmiyor edemez etmeyecek. Topu cok tutup kaptirdiktan sonra ani atak yiyoruz kac kere

Bu olaya katılmıyorum. Sneijder sempatizanlarından biriyim ama Sneijderin yollanmasında bu adamın yem edildiğini düşünüyorum. Beğenilmemesinin sebeplerinden biri sneijderdir ama tam anlamıyla ana mevzu bu değil. Beklenileni yapamaması sneijderle kıyaslanmasına sebep oluyor. Gerektiği gibi oynasa kimse çıkıp sneijder hede hödö yapmayacaktır. Sevilmesi için ağzıyla kuş tutmasına gerek yok yapması gerekeni yapsın yeter şahsen benim beklentim kağıt üzerinde istatistik kasması değil. Kendisini hiç beğenmeyenlerden biriyim ama geçen maçta ikinci yarıdaki perf. gayet hoşuma gitti iyiyken iyi demesinide biliyoruz diye düşünüyorum.

Yalan. Adam laubaliligindan dolayi kac tane kontra atak yedirdi, maclarin 90%ninda hayalet gibi. 8+2 Mio bonservis hayatta etmiyor edemez etmeyecek. Topu cok tutup kaptirdiktan sonra ani atak yiyoruz kac kere

Neye göre hayalet? Bütün hücum istatistiklerinde en başlarda yer alıyor. Sadece Trabzon maçında oynamadı takım atak bile yapamadı. Mesele skora katkıysa 2 gol 6 asist yapmış. Öve öve bitirilemeyen Cülyano 8 gol 1 asist. 8 golün 3 tanesi penaltı zaten.

Ben kusursuz oyuncu demem zaten ama hataları ararsan her oyuncunun bulursun. Ronaldo-Messi'nin bile istersen bir çok hatasını bulursun. Ben bu kadar eleştirinin sebebinin kötü oyun olduğunu düşünmüyorum.

Bana göre gayet iyi katkı verdi. Dediğim gibi kötü oyun yüzünden olsa Feguli çok daha fazla eleştiri almalıydı.

Bu olaya katılmıyorum. Sneijder sempatizanlarından biriyim ama Sneijderin yollanmasında bu adamın yem edildiğini düşünüyorum. Beğenilmemesinin sebeplerinden biri sneijderdir ama tam anlamıyla ana mevzu bu değil. Beklenileni yapamaması sneijderle kıyaslanmasına sebep oluyor. Gerektiği gibi oynasa kimse çıkıp sneijder hede hödö yapmayacaktır. Sevilmesi için ağzıyla kuş tutmasına gerek yok yapması gerekeni yapsın yeter şahsen benim beklentim kağıt üzerinde istatistik kasması değil. Kendisini hiç beğenmeyenlerden biriyim ama geçen maçta ikinci yarıdaki perf. gayet hoşuma gitti iyiyken iyi demesinide biliyoruz diye düşünüyorum.

elbette senin gibi objektif bakana lafım yok. Ben eleştiri almasın da demiyorum zaten ama bazıları sırf kini yüzünden eleştiriyor ve takımda istemiyor.

Mesele eleştiriyse Gomis'in bile bir çok eleştiri alacak yönü var ama göze batmıyor. Bu adama bir algı yerleşti sene başından beri ve dikkat çekiyor. İyi de yapsa,kötü de yapsa algı yerleşmiş artık. Bahsettiğim bu aslında.

Yaw paragraflarca açıklandı neden iyi olmadığı, hala "şınaydey" bahanesi. Yazılanlara saygısızlık düpedüz. İstatistikle savunulacak yeri de yok. İstatistikle adam savunulacak olsaydı 15 küsur asist yapan Sneijder hariç tüm takım yenilenirdi bu sezon.

elbette senin gibi objektif bakana lafım yok. Ben eleştiri almasın da demiyorum zaten ama bazıları sırf kini yüzünden eleştiriyor ve takımda istemiyor.

Mesele eleştiriyse Gomis'in bile bir çok eleştiri alacak yönü var ama göze batmıyor. Bu adama bir algı yerleşti sene başından beri ve dikkat çekiyor. İyi de yapsa,kötü de yapsa algı yerleşmiş artık. Bahsettiğim bu aslında.

Bu adam bahsedilen istatistikler hariç baya bariz muazzam bir etki gösterse kimse bu kadar üzerine gitmez.

Bir işi iyi yapıyorsan yaptığın diğer ufak hatalar göze batmıyor örnek verdiğin Gomiste olduğu gibi ama yapamıyorsan malesef eleştrilmesi çok doğal. Yani ortada şahaneler yaratan bir adam sırf sevilmiyor diye kötüleniyor gibi bir algı yaratılıyor bence bu çok yersiz.

Ha kötü taraflarını yok sayıp asist öncesi pas krallığına övgüler yağdırılacaksa ben o tarafta değilim. Eleştriliyor ama malesef boşa değil.

hahaha.. Geçin bu işleri ya. Adam daha oynamadan binlerce küfür edildi. En basitinden bana göre Feghouli çok daha kötü oynuyor ama Belhanda'nın çeyreği kadar eleştiri almıyor.

Feghouli daha sahaya ayak bastığı ilk dakikada nasıl katkı verebileceğini gösterdi. Daha önce de kendini kanıtlamış bir oyuncu zaten. Tudor'un saçma sapan yerlerde oynatması ve fizik olarak yetersiz olması performansını olumsuz etkiledi. Maçların yarısında oynamadı ayrıca. Ama katkı vereceğinden kimsenin şüphesi yok, olamaz.

Belhanda ise (defalarca yazıldı ama hala anlamıyorsunuz) bütün maçlarda oynadı ve hiçbir ekstra katkı veremedi. Şut desen yok, hücumu yönetme desen yok, kilit paslarla pozisyona sokma desen yok. 2-3 tane örnek verip hani yoktu yeaa deme şimdi. Adam eksiltme desen arada şekil şekil hareketlerle zahmet edip adam geçiyor onun dışında yok. Ve bu adam 10 milyon verilmiş bir 10 numara. Gençlerbirliği maçı ve son maçın ikinci yarısında iyidi, Bursa maçını da dahil edebiliriz belki onun dışında koca bir sıfır. İyi dediklerimiz de sahada ortadan kaybolmadı yani. Ama beyimiz modern 10 numara, baskı yapıyor diye laf edemiyoruz.

Bu adamı başından beri hiç istemiyordum ama bunun Sneijder'le bir ilgisi yok. Sneijder yerine geldi diye oynamadan sövenleri ciddiye bile almaya gerek yokken onları örnek gösterip, bok gibi oynayan Belhanda'yı eleştirenlere laf atıyorsun yalan diyince de "hahaha geçin bu işleri". Sen geç kardeşim. İstatistiklere baksan her maç maçın adamı zaten anasını satayım. Bunca insan kör embesil ya zaten Belhanda iyi oynadığı halde göremiyorlar.

Belhanda'yı savunmak için aptal aptal istatislikler ve Sneijder fanboyları çekemiyor demekten başka argümanınız yok.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt