Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum bir tek bana mı garip geliyor ama net şekilde bu adam üzerinde bir algı var. Kendi bölgesinin kritik olabilecek tüm istatistiklerinde en başlarda yer alıyor.
Oynamadığı tek maç olan Trabzon maçı belki de "hücum" olarak en kötü maçımızdı. Bjk-İbfk maçlarında çok daha fazla pozisyonumuz vardı.
Beğenilmeme sebepleri aslında belli; Sneijder'in gitmesi, Sneijder daha gitmeden 10 no verilmesi, Sneijder'in yaptığı gibi 25-30 metreden şut çekmemesi. Bunun dışında hiç bir eksiği yok.
Sneijder fanboyları bu sene ağzıyla kuş da tutsa sevmeyecekti kendisini. Yalansa yalan diyin.. Daha oynamadan adama 10 verildi diye küfür yağmuruna tutuldu.
Bilmiyorum bir tek bana mı garip geliyor ama net şekilde bu adam üzerinde bir algı var. Kendi bölgesinin kritik olabilecek tüm istatistiklerinde en başlarda yer alıyor.
Oynamadığı tek maç olan Trabzon maçı belki de "hücum" olarak en kötü maçımızdı. Bjk-İbfk maçlarında çok daha fazla pozisyonumuz vardı.
Beğenilmeme sebepleri aslında belli; Sneijder'in gitmesi, Sneijder daha gitmeden 10 no verilmesi, Sneijder'in yaptığı gibi 25-30 metreden şut çekmemesi. Bunun dışında hiç bir eksiği yok.
Sneijder fanboyları bu sene ağzıyla kuş da tutsa sevmeyecekti kendisini. Yalansa yalan diyin.. Daha oynamadan adama 10 verildi diye küfür yağmuruna tutuldu.
Yalan. Adam laubaliligindan dolayi kac tane kontra atak yedirdi, maclarin 90%ninda hayalet gibi. 8+2 Mio bonservis hayatta etmiyor edemez etmeyecek. Topu cok tutup kaptirdiktan sonra ani atak yiyoruz kac kere
Bu olaya katılmıyorum. Sneijder sempatizanlarından biriyim ama Sneijderin yollanmasında bu adamın yem edildiğini düşünüyorum. Beğenilmemesinin sebeplerinden biri sneijderdir ama tam anlamıyla ana mevzu bu değil. Beklenileni yapamaması sneijderle kıyaslanmasına sebep oluyor. Gerektiği gibi oynasa kimse çıkıp sneijder hede hödö yapmayacaktır. Sevilmesi için ağzıyla kuş tutmasına gerek yok yapması gerekeni yapsın yeter şahsen benim beklentim kağıt üzerinde istatistik kasması değil. Kendisini hiç beğenmeyenlerden biriyim ama geçen maçta ikinci yarıdaki perf. gayet hoşuma gitti iyiyken iyi demesinide biliyoruz diye düşünüyorum.
Burasi sex olmushahaha.. Geçin bu işleri ya. Adam daha oynamadan binlerce küfür edildi. En basitinden bana göre Feghouli çok daha kötü oynuyor ama Belhanda'nın çeyreği kadar eleştiri almıyor.
Burasi sex olmus
fena
elbette senin gibi objektif bakana lafım yok. Ben eleştiri almasın da demiyorum zaten ama bazıları sırf kini yüzünden eleştiriyor ve takımda istemiyor.
Mesele eleştiriyse Gomis'in bile bir çok eleştiri alacak yönü var ama göze batmıyor. Bu adama bir algı yerleşti sene başından beri ve dikkat çekiyor. İyi de yapsa,kötü de yapsa algı yerleşmiş artık. Bahsettiğim bu aslında.
hahaha.. Geçin bu işleri ya. Adam daha oynamadan binlerce küfür edildi. En basitinden bana göre Feghouli çok daha kötü oynuyor ama Belhanda'nın çeyreği kadar eleştiri almıyor.