- 21 Eylül 2012
- 6.810
- 5.006
- 1.843
Burasi sex olmus
fena
Çok fena yav kendimden utandım okuyunca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burasi sex olmus
fena
Hücumu kim yönetiyor GALATASARAY 'da hele anlat bakayımFeghouli daha sahaya ayak bastığı ilk dakikada nasıl katkı verebileceğini gösterdi. Daha önce de kendini kanıtlamış bir oyuncu zaten. Tudor'un saçma sapan yerlerde oynatması ve fizik olarak yetersiz olması performansını olumsuz etkiledi. Maçların yarısında oynamadı ayrıca. Ama katkı vereceğinden kimsenin şüphesi yok, olamaz.
Belhanda ise (defalarca yazıldı ama hala anlamıyorsunuz) bütün maçlarda oynadı ve hiçbir ekstra katkı veremedi. Şut desen yok, hücumu yönetme desen yok, kilit paslarla pozisyona sokma desen yok. 2-3 tane örnek verip hani yoktu yeaa deme şimdi. Adam eksiltme desen arada şekil şekil hareketlerle zahmet edip adam geçiyor onun dışında yok. Ve bu adam 10 milyon verilmiş bir 10 numara. Gençlerbirliği maçı ve son maçın ikinci yarısında iyidi, Bursa maçını da dahil edebiliriz belki onun dışında koca bir sıfır. İyi dediklerimiz de sahada ortadan kaybolmadı yani. Ama beyimiz modern 10 numara, baskı yapıyor diye laf edemiyoruz.
Bu adamı başından beri hiç istemiyordum ama bunun Sneijder'le bir ilgisi yok. Sneijder yerine geldi diye oynamadan sövenleri ciddiye bile almaya gerek yokken onları örnek gösterip, bok gibi oynayan Belhanda'yı eleştirenlere laf atıyorsun yalan diyince de "hahaha geçin bu işleri". Sen geç kardeşim. İstatistiklere baksan her maç maçın adamı zaten anasını satayım. Bunca insan kör embesil ya zaten Belhanda iyi oynadığı halde göremiyorlar.
Belhanda'yı savunmak için aptal aptal istatislikler ve Sneijder fanboyları çekemiyor demekten başka argümanınız yok.
Neye göre hayalet? Bütün hücum istatistiklerinde en başlarda yer alıyor. Sadece Trabzon maçında oynamadı takım atak bile yapamadı. Mesele skora katkıysa 2 gol 6 asist yapmış. Öve öve bitirilemeyen Cülyano 8 gol 1 asist. 8 golün 3 tanesi penaltı zaten.
Ben kusursuz oyuncu demem zaten ama hataları ararsan her oyuncunun bulursun. Ronaldo-Messi'nin bile istersen bir çok hatasını bulursun. Ben bu kadar eleştirinin sebebinin kötü oyun olduğunu düşünmüyorum.
Bana göre gayet iyi katkı verdi. Dediğim gibi kötü oyun yüzünden olsa Feguli çok daha fazla eleştiri almalıydı.
Hücumu kim yönetiyor GALATASARAY 'da hele anlat bakayım
"Üç gün önce halı sahada arkadaşıma bir pas verdim. O arkadaş topu sürdü, çalım attı. Forvetteki arkadaşa pas attı ve pası alan arkadaş şut çekti. Geri dönen topu benim pas verdiğim ve topu ileri taşıyan arkadaş tamamladı ve gol oldu. Gol sonrası ben kenarda ağrıyan ayağımı ovuştururken herkes bana koştu verdiğim o pastan dolayı tebrik etti."
Bu da böyle bir anımdır!!!
Seni göztepe maçının özetini izlemeye davet ediyorumBu takımın adam akıllı hücum planı yoktu bu sezon, ilk 8 hafta bile bunu söyleyen insanlar vardı. Olmayan hücum organizasyonlarını yönettiği için savunmaya devam et Belhanda'yı..
Seni göztepe maçının özetini izlemeye davet ediyorum
Çok top kaybı yapıyor de pas hatası yapıyor de riskli oynuyor de umursamaz laubali de
Ama bu takımın atak organizasyonlarını yönetemiyor dersen gülerim
Sıkıntınız ne o zaman şahane oynadı diyorsunGöztepe maçının ilk yarısı bok gibiydi (en kötü performansıydı hatta kendini de aştı), ikinci yarı şahane oynadı. Bunu maç başlığında da alıntıladığın mesajımda da yazdım hala Göztepe maçı diyor insaf ya. 3 maç var zaten örnek verebileceğin üç lan üç. Bu 3 maç dışında normal oynasa neyse sahada yok oluyor adam. Organizasyon falan yoktu takımda diyorum hala organizasyonları yönetemiyor dersen gülerim diyor ulan :asd22:
Sıkıntınız ne o zaman şahane oynadı diyorsun
Destek olun korkmayın belhanda ıyi oynarsa Galatasaray kazanacak, 3 maç ıyi oynadı ise bunu genele yaymaya çalışalım yok devre arası gönderelim yok yeteneksiz bilmem bunlar komik işler
Fegholui rezil bir ilk yarı geçirdi ama kalitesi ortada aynı şekil onada destek olunmalı
Sıkıntınız ne derken? Adamın genel performansını eleştiriyorum "e 30 dk şahane oynadıysa sıkıntın ne?" diyorsunKeşke sezonun geri kalanında şahane oynayıp beni göt etse. Oynanan maçlar üzerinden değerlendirme yapıp eleştiriyorum. He gelecek için de şahsen Belhanda'dan hiç umudum yok ama iyi oynarsa en çok sevinenlerden birisi olurum Galatsaray taraftarı olarak. Sezonun geri kalanında da yetersiz kalırsa gönderilmesini istemek de en büyük hakkım yine taraftar olarak..
Bu gayet doğal bir durumken sizin sıkıntınız ne asıl savunmaya çalışıyorsunuz güvenelim destek olalım diyorsunuz? Tekrar yazayım sizin sıkıntınız Sneijder nefreti. 5 saat Belhanda konuşsam meseleyi Sneijder'e bağlamam ama olayı Sneijder-Belhanda karşılaştırmasına getiren, "fanboylara yedirmeyiz" edebiyatı yapan sizsiniz..
Sneijderle belhandayi kıyaslamak en saçma iş belhandanin eti budu neki sneijderle kıyaslanacakSıkıntınız ne derken? Adamın genel performansını eleştiriyorum "e 30 dk şahane oynadıysa sıkıntın ne?" diyorsunKeşke sezonun geri kalanında şahane oynayıp beni göt etse. Oynanan maçlar üzerinden değerlendirme yapıp eleştiriyorum. He gelecek için de şahsen Belhanda'dan hiç umudum yok ama iyi oynarsa en çok sevinenlerden birisi olurum Galatsaray taraftarı olarak. Sezonun geri kalanında da yetersiz kalırsa gönderilmesini istemek de en büyük hakkım yine taraftar olarak..
Bu gayet doğal bir durumken sizin sıkıntınız ne asıl savunmaya çalışıyorsunuz güvenelim destek olalım diyorsunuz? Tekrar yazayım sizin sıkıntınız Sneijder nefreti. 5 saat Belhanda konuşsam meseleyi Sneijder'e bağlamam ama olayı Sneijder-Belhanda karşılaştırmasına getiren, "fanboylara yedirmeyiz" edebiyatı yapan sizsiniz..
Sneijderle belhandayi kıyaslamak en saçma iş belhandanin eti budu neki sneijderle kıyaslanacak
Lakin fizik olarak emekli olmuş yürüyecek hali kalmamış sneijderi bu takımda iş yapardı demek te büyük saçmalık, sneijderle 2016 yazında ayrılmalıydı yollar
Zamanında terimde istemedi koşan 10 numara istiyorum diye dayatilarak alinmıştı zaten
Artık sneijderin gidişini kabul edin ben hicbir ölünün dirildiğini görmedim daha
Neye göre hayalet? Bütün hücum istatistiklerinde en başlarda yer alıyor. Sadece Trabzon maçında oynamadı takım atak bile yapamadı. Mesele skora katkıysa 2 gol 6 asist yapmış. Öve öve bitirilemeyen Cülyano 8 gol 1 asist. 8 golün 3 tanesi penaltı zaten.
Ben kusursuz oyuncu demem zaten ama hataları ararsan her oyuncunun bulursun. Ronaldo-Messi'nin bile istersen bir çok hatasını bulursun. Ben bu kadar eleştirinin sebebinin kötü oyun olduğunu düşünmüyorum.
Bana göre gayet iyi katkı verdi. Dediğim gibi kötü oyun yüzünden olsa Feguli çok daha fazla eleştiri almalıydı.
Katılıyorum ama bir şekilde yollar ayrılacaktı ben 2 yıl düşük ücret ile yedek kalmayı sorun etmeyeceği bir şekilde kalmasını isterdimSneijder'in gitmesiyle bir problemim yok zaten. Ama gönderilme şekli çok yanlıştı..
Bilmiyorum bir tek bana mı garip geliyor ama net şekilde bu adam üzerinde bir algı var. Kendi bölgesinin kritik olabilecek tüm istatistiklerinde en başlarda yer alıyor.
Oynamadığı tek maç olan Trabzon maçı belki de "hücum" olarak en kötü maçımızdı. Bjk-İbfk maçlarında çok daha fazla pozisyonumuz vardı.
Beğenilmeme sebepleri aslında belli; Sneijder'in gitmesi, Sneijder daha gitmeden 10 no verilmesi, Sneijder'in yaptığı gibi 25-30 metreden şut çekmemesi. Bunun dışında hiç bir eksiği yok.
Sneijder fanboyları bu sene ağzıyla kuş da tutsa sevmeyecekti kendisini. Yalansa yalan diyin.. Daha oynamadan adama 10 verildi diye küfür yağmuruna tutuldu.