#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende diyom zaten rezil oynadı diye. Ama tarinin en kötüsü falan saçma yani. Ayrıca bu sene derbilerde bütün futbolcular kötüydü farkındaysan. Tudorun değişik oyun sistemi değiştirmelerinden dolayı. Maicon-Ndiaye-Fernando-Feghouli. Bunlar da çok kötüydü. Hele beşiktaş maçında fernando belkide maçın en kötüsüydü, adamı tanıyamadık resmen folloş ettiler.

Fegh bjkye karsi fena degildi. Fernando Fbye karsi klasti.
Belhandaya 8+2 ödepyi 3,2 mio mass veriyoruz. Bu peaya cok ama cooook daha iyi 10nolqr alinir. Belhanda Montepwllier ve az cok Nice de haric hangi takimda ne basarabilmis? Bile bile kazik yedik

Maç olmayınca Belhanda'yı körü körüne savunan tipler yine konuya türemiş çünkü bu adamı savunmak için en güzel hafta ya maç yoktur yada ilk 11 de olmadığı haftadır. Şimdi bu adamın berbat bir oyun sergilediğini söylediğimizde savunanların argümanları ya Sneijder üzerinden oluyor ya da kötü oynasın diye dua ediyorsunuz gibi akıl dışı yorumlar da bulunuyorsunuz.

Adamın geldiği günden beri 1 tane takımı sırtladığı maç yok. Dünyalar kadar para verildi ve karşılığı bu olmamalı. Belhanda'yı savunanlar sırf farklı olmanın kafasında olduğunu düşünüyorum, he gerçekten beğenip yorum yazıyorlarsa işleri daha vahim.

Belhanda yerine daha kaliteli bir oyuncu alsaydık şu an liderdik ve şampiyonluğun tek adayı olurduk.

Herşeyi geçtim adam da futbol ahlakı yok, disiplin yok. 10 milyon avroyu verip 15-30 dakika iyi sayılabilecek birşeyler yapsın diye verilmedi.

lafa gel

iste bunlara uyuz oluyorum

ben galatasarayi desteklemeyi de tutmayi da takip etmeyi de biraktim sneijder nerdeyse onun takimini tutuyorum su anda da nice formasi giyip portakal soyuyorum

bunu dememi mi bekliyorsunuz

40 yasindaki adama laf anlatirken bu kadar temel seyleri konusacaksak i.t.e laf anlatmaya yorulmama sasmamali
Gerek yok,ben herkese sans verilmesini savunuyorum,isimlerden bagimsiz,gerginlige de gerek yok Galatasaray basarili olsun da isterse Tarik yapsin,umurumda olmaz

Adama bir suru para vermisiz ,surekli kotu iynasa ne kazanacagiz ki belki duzelirse biz kazaniriz. Duzelmezse yapacak belli istedigimiz kadar bagirip cagiralim

Mutlu yillar

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yazdıklarıma cevap bile veremiyorsun. Anca papağan gibi aynı şeyleri yaz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sen önce benim yazdıklarımı her seferinde cevapsız bırakıp çıkma konudan. Belhanda'yı eleştiren bi ton paragraf argüman yazıldı hala aynı cevapları okumak istiyorsan önceki sayfalara bol bol bakabilirsin. İyi oynayınca gelip yazıldı burada 3 maç var zaten. Ama sonra ortadan kayboldu yine. Göztepe maçının da ilk yarısı sabote ettiği takıma ikinci yarı ayak uydurdu.

Kimse kötü oynadığı için sevinmiyor, sinirleniyor ve sinirini inadına savunan sizden çıkarıyor doğal olarak. Birde onca tepkiye rağmen yine iyi oynadı diyorsun ne alaka? Sanki ıslıklandı statta. Sosyal medyada yazılan 3-4 şeyden mi etkilenecek profesyonel futbolcu? Eğer öyleyse bu mental olarak problemli olduğunu gösterir.

Size Belhanda başlığında ekmek çıkmaz, Terim'in etkisiyle iyi oynamaya başlarsa gelirsiniz. Sizi o zamana kadar Muslera başlığına duran top eleştirisi yapmaya davet ediyorum..

Fegh bjkye karsi fena degildi. Fernando Fbye karsi klasti.
Belhandaya 8+2 ödepyi 3,2 mio mass veriyoruz. Bu peaya cok ama cooook daha iyi 10nolqr alinir. Belhanda Montepwllier ve az cok Nice de haric hangi takimda ne basarabilmis? Bile bile kazik yedik

Feghouli fener maçında 10 dakka top oynadı sadece. Fener maçında fernando aman aman birşey yapmadı. Belhanda da ona bakılırsa en çok skor katkısı yapan orta sahamız bu sene. 8M etmez bende demiştim zaten. Fakat çok çok kötü topçj değil. Belhanda dan çok çok daha iyi topçuda alamazsın bu piyasada o paraya. Ufak paralar artık onlar. Yani abarttığınız kadar kötü bir durum yok ortada. Feghouli doğru düzgün maça çıkamadı ona bu kadar laf etmediniz. Ndiaya daha kötü bir ilk yarı geçirdi bence. Ki zaten istatistik olarak ta çok kötü. Tabi bunun sebeplerinden en büyügü Tudor du. Demek istediğim vah vah bir durum yok. İlk yarı ortalama bir oyun oynadı. İkinci yarı bunun üstüne koyarsa çok iyi olur. Ama bu adam ikinci yarı istikrarlı şekidle iyi oynasa bile pek öveceğini sanmıyorum bazılarının.

Feghouli fener maçında 10 dakka top oynadı sadece. Fener maçında fernando aman aman birşey yapmadı. Belhanda da ona bakılırsa en çok skor katkısı yapan orta sahamız bu sene. 8M etmez bende demiştim zaten. Fakat çok çok kötü topçj değil. Belhanda dan çok çok daha iyi topçuda alamazsın bu piyasada o paraya. Ufak paralar artık onlar. Yani abarttığınız kadar kötü bir durum yok ortada. Feghouli doğru düzgün maça çıkamadı ona bu kadar laf etmediniz. Ndiaya daha kötü bir ilk yarı geçirdi bence. Ki zaten istatistik olarak ta çok kötü. Tabi bunun sebeplerinden en büyügü Tudor du. Demek istediğim vah vah bir durum yok. İlk yarı ortalama bir oyun oynadı. İkinci yarı bunun üstüne koyarsa çok iyi olur. Ama bu adam ikinci yarı istikrarlı şekidle iyi oynasa bile pek öveceğini sanmıyorum bazılarının.

Feghouliye neden edilmedi anlatim sana
1. Kampa katilamadi gec geldi
2. Sakat geldi
3. sacma kirmizi gördü hakem yüzünden

Tkaima nasil alissin adapte olsun?

Ndiaye mevkisinde oynatilmadi , ki yinede Belhandadan daha faydali oldu

11 Mioya Belhandadan cok daha üstün oyuncular alabilirsin

Tekrarliyorum Sezon basinda dediklerimin ALAYI cikti ve herif bidon oldu

Son cümlen Sneijderi sevenler Sneijdere karsi olanlar kadar baglamiyor Velhanda yi Sneijdere. Sizin kafalara hapsedilmis sacma bir süphe. Adam bok gibi oynuyor, hayan kadar pra aliyor. Fiyat-Perfomans olarak rezaletin beteri

Son düzenleme:
Sen önce benim yazdıklarımı her seferinde cevapsız bırakıp çıkma konudan. Belhanda'yı eleştiren bi ton paragraf argüman yazıldı hala aynı cevapları okumak istiyorsan önceki sayfalara bol bol bakabilirsin. İyi oynayınca gelip yazıldı burada 3 maç var zaten. Ama sonra ortadan kayboldu yine. Göztepe maçının da ilk yarısı sabote ettiği takıma ikinci yarı ayak uydurdu.

Kimse kötü oynadığı için sevinmiyor, sinirleniyor ve sinirini inadına savunan sizden çıkarıyor doğal olarak. Birde onca tepkiye rağmen yine iyi oynadı diyorsun ne alaka? Sanki ıslıklandı statta. Sosyal medyada yazılan 3-4 şeyden mi etkilenecek profesyonel futbolcu? Eğer öyleyse bu mental olarak problemli olduğunu gösterir.

Size Belhanda başlığında ekmek çıkmaz, Terim'in etkisiyle iyi oynamaya başlarsa gelirsiniz. Sizi o zamana kadar Muslera başlığına duran top eleştirisi yapmaya davet ediyorum..

acı acı .....

Ben hep buradayım zaten. İyiye iyi kötüye kötü derim. Sana cevap vermeyi unutmuşum. Dışardaydım eve gelince aklımdan çıkmış. Ne yazdığını bile doğru düzgün hatırlamıyorum. Belhandayı eleştiren argümanlara laf etmiyorum zaten. Hakaret ve alaycı lafları değerlendiriyorum. İyi oynadığı maç sayısı 3 falanda değil ayrıca. 7-8 maç gayet iyi oynadı. 4-5 maç ortalama. 5 maç falanda rezildi. Ayrıca kötü oynadığı için sevinen sosyal medya da birçok isim var, hepside ssporlu. Ben bunu gözümle gördüm. Geldiği ilk gün instagramdan küfür edip gelme ulan 10larca tip vardı. Zaten mental olarak zayıf bir futbolcu. Dahada kötü etkilendi.

11 Mio ne ya 8'e geldi daha bonuslarda kesin değil haklı çıkacam diye eklemeler yapıyonuz

yav şu belhanda yı ndiaye yi kötülüyerek savunmak tan bi bıkmadınız

Gerek yok,ben herkese sans verilmesini savunuyorum,isimlerden bagimsiz,gerginlige de gerek yok Galatasaray basarili olsun da isterse Tarik yapsin,umurumda olmaz

Adama bir suru para vermisiz ,surekli kotu iynasa ne kazanacagiz ki belki duzelirse biz kazaniriz. Duzelmezse yapacak belli istedigimiz kadar bagirip cagiralim

Mutlu yillar

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Görünen köy kılavuz istemez diye güzel bir atasözümüz var. Biz burda hepimiz tek ağızdan güzel şeyler yazınca bu adam iyi oynamaya başlayacaksa inanın en çok eleştirenler bile güzel şeyler yazar ama işler öyle olmuyor ne yazıkki. Sabretmek güzel şeydir ama olmayacak şeye yada yanlış kişiyi sabretmeye kalkarsan işin sonunda hüsrana uğrarsın ve acaba ben nerde yanlış yaptım dersin. Misal Tudor, çoğu kişi sabretmeyi bilmiyoruz diyor ama yanlış adama sabretmek ahmaklıktır.

Bu başlık altında olumsuz yorum yapanların çoğu Galatasaray'ın başarılı olmasını ister kimse bir oyuncunun kötü olup takıma zarar versin istemez. Ama Belhanda geldiğinden beri bir tane maçı yokki harika oynadı dediğimiz. Sizin var mı acaba çok iyi oynadı dediğiniz maç?

Biz her sene bu kadar çok para vermiyoruz ki bu seferde napalım boşa çıktı diyelim. Çok yüksek paralar verip alındı ama karşılığı bu olmamalı.

Bir de şu var benim en çok kızdığım, adamın futbol ahlakında ciddi derece de sıkıntı var, disiplin sorunu var. Hiç çabalamıyor bu kadar eleştirilmesine rağmen. Mesela Feghouli de çoğu maç sıkıntılıydı ama en kötü Terim'in ilk maçında ciddi derece de çabaladı, Belhanda ne yaptı aynı tas aynı hamam, yazık.

Görünen köy kılavuz istemez diye güzel bir atasözümüz var. Biz burda hepimiz tek ağızdan güzel şeyler yazınca bu adam iyi oynamaya başlayacaksa inanın en çok eleştirenler bile güzel şeyler yazar ama işler öyle olmuyor ne yazıkki. Sabretmek güzel şeydir ama olmayacak şeye yada yanlış kişiyi sabretmeye kalkarsan işin sonunda hüsrana uğrarsın ve acaba ben nerde yanlış yaptım dersin. Misal Tudor, çoğu kişi sabretmeyi bilmiyoruz diyor ama yanlış adama sabretmek ahmaklıktır.

Bu başlık altında olumsuz yorum yapanların çoğu Galatasaray'ın başarılı olmasını ister kimse bir oyuncunun kötü olup takıma zarar versin istemez. Ama Belhanda geldiğinden beri bir tane maçı yokki harika oynadı dediğimiz. Sizin var mı acaba çok iyi oynadı dediğiniz maç?

Biz her sene bu kadar çok para vermiyoruz ki bu seferde napalım boşa çıktı diyelim. Çok yüksek paralar verip alındı ama karşılığı bu olmamalı.

Bir de şu var benim en çok kızdığım, adamın futbol ahlakında ciddi derece de sıkıntı var, disiplin sorunu var. Hiç çabalamıyor bu kadar eleştirilmesine rağmen. Mesela Feghouli de çoğu maç sıkıntılıydı ama en kötü Terim'in ilk maçında ciddi derece de çabaladı, Belhanda ne yaptı aynı tas aynı hamam, yazık.

Şu boldladığım kısım soru işareti.Bazı oyunculara önyargılı olanlar veya nefret edip de hatasını hazırkıta bekleyen çok adam var.Hiç hata yapmayacak olursa da,böyle oyna canımızı ye denir.En ufak hatasında yine sövülür.Bu bence doğru bir yaklaşım değil.Maalesef kutuplaşma,aynı takımı tutan taraftarlar arasında dahi var artık.

Yani siz beğenmiyorsunuz diye bizde beğenmeyeceğiz
Muslera demiş biri bu muslerayi beğeniyorsaniz oda sizin sorununuz

Yazdiklarinin buyuk cogunluguna katilmakla beraber Goztepe macinin ikinci yarısında Belhanda iyi degildi demek yanli bakistir benim gozumde. Feghouli de oyle idi ki Feg'e o paslari kim atmis bir daha bakmanizi tavsiye ederim

Ayrıca sunu açıklığa kavuşturalım,ben Belhanda'dan cok Sneijder'i severim hatta en sevdigim futbolcardandir gelmeden once de oyleydi zaten ,sanki Belhanda savunucusu gibi gorundum ama derdimi ya ben anlatamiyorum ya da anlasilmak istenmiyorum. Bence de cok para verdik,cok daha yararli birini alabilirdik alamadık,ama bu adam gercekten yeteneksiz degil ,futbolcu anlamında profesyonellikten uzak, ahlaksiz ve lakayt dersen kesinlikle haklisin ben de cok kızıyorum. Ama sovmeden once yarim sezon daha sabredecegim.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu boldladığım kısım soru işareti.Bazı oyunculara önyargılı olanlar veya nefret edip de hatasını hazırkıta bekleyen çok adam var.Hiç hata yapmayacak olursa da,böyle oyna canımızı ye denir.En ufak hatasında yine sövülür.Bu bence doğru bir yaklaşım değil.Maalesef kutuplaşma,aynı takımı tutan taraftarlar arasında dahi var artık.

Muhakkak kutuplaşma yada farkli niyette olanlar vardır sonuçta burası bir forum ve herkes herkesi tanıyamaz. Benim Belhanda'ya ön yargım ya da nefretim hiç olmadı. İzlediğim hiç bir maçta gösterdiği performansa işte bu dediğim olmadı ne yalan söyleyim. Şimdi beğenmediğim ve kötü olan oyuncuya da iyi diyemem.

Ama bu başlıkta Belhanda için olumsuz yazı yazanlar bana daha iyi niyetli dürüst geliyor, çünkü savunmak için çok bir sebep göremiyorum. Bazı tipler var sürekli olumlu şeyler yazıp milleti sinirlendiriyor. Sonuçta biz burda sabah akşam iyi, güzel, harika yazsak bu adamın performansı değişmeyecek o yüzden ne görüyorsak onu söylüyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt