#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sınava hazırlanıyorum renktaş malum. Kendimi şartlandırmak istemiyorum. Elimden geleni yapacağım ama bu sene bi halt gelmez gibi. Bu gidişle mezuna kalacağım.
Sağlık sorunlarımdan ötürü bu sene ölü yıl oldu, oluyor...

Bende mezuna kaldım, emin ol kalmaman daha iyi olabilir ama avantajı yok değil tabiki. Vakit olarak güzel bir zaman var, okul stressi yok ama bunalıma yaktın oluyorsun genel olarak, yaşadığım hisler bu yönde.. İnşAllah güzel bir yer kazanırız renktaş, hedef veya isteğin ne?

Bu adami desteklemekten baska caremiz yok. Kotu futbolcu degil kotu karakterli. Ama onumuzdeki 6 ayda bu adama ihtiyacimiz var. Lig bitsin sampiyon bile yapsa gitmesini isteyenlerin basini cekecegim.

Ama suan bu yanli tutum sadece takima zarar veriyor. Belhanda yine milyonlari cukkaliyor :)

Bu arkadasi Terim kazanmali. Cunku nice teki formunun yarisini oynasa sampiyon yapacak.

Biraz daha sabredelim. Bu sezon cok onemli.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende mezuna kaldım, emin ol kalmaman daha iyi olabilir ama avantajı yok değil tabiki. Vakit olarak güzel bir zaman var, okul stressi yok ama bunalıma yaktın oluyorsun genel olarak, yaşadığım hisler bu yönde.. İnşAllah güzel bir yer kazanırız renktaş, hedef veya isteğin ne?
İnşallah renktaş, inşallah her şey gönlümüze göre olur.
Malatya İnönü - İNG öğrt. istiyorum.

Bu adami desteklemekten baska caremiz yok. Kotu futbolcu degil kotu karakterli. Ama onumuzdeki 6 ayda bu adama ihtiyacimiz var. Lig bitsin sampiyon bile yapsa gitmesini isteyenlerin basini cekecegim.

Ama suan bu yanli tutum sadece takima zarar veriyor. Belhanda yine milyonlari cukkaliyor :)

Bu arkadasi Terim kazanmali. Cunku nice teki formunun yarisini oynasa sampiyon yapacak.

Biraz daha sabredelim. Bu sezon cok onemli.

Kazanılacak bir yeteneği yok sıkıntı orada. Aziz Yıldırım'ın bize en büyük kazığıdır bu herif, yıllarca almaya çalıştı alamadı Dursun'da Youtube'de gezerken Aziz Yıldırım+Belhanda videolarını görüp, Ortega gibi zannedip atladı üzerine olay bu.

Sneijder'i yollayıp, bu adamı almak gerizekalılık seviyesinde bile değil.

Engin Baytar bile daha faydalıydı bu heriften.

Tekrar edelim rengimiz belli olsun 8 numara icin idare eder bir oyuncu ama gel gelelim herkesin hayallerine koydugu o 10 numara icin bom bok oyuncu kendisi.
Ha 1 ay sonra bakmissin farkli bir adam olmus parlar parlamaz kimseyi bunlar hakli cikarmaz toga ornegi var elimizde hani. Ayni cikisi alip yazin zarar etmeden guzelce bir yere yapistirmak gerekir. Boyle oyuncular donemlik adamlar o sebeple gidip bir sneijder ile aptalca kiyaslamaya girismek bosa. O adam seni 4 sene tasir belhanda 6 ay sonra bakmissin birakmis herseyi.

Ayni durum tum arap kokenli oyuncularimiz icin gecerli veya yapacagimiz iş belli musluman kartini oynayip turkiyeden arap yarim adasina gecis rolune burunecegiz. Al biraz parlat muslumanlik etiketini yapistir 15 m ustune itele. Her sene 2 oyuncudan bu sekilde 5 er milyon euro kar etsen yilik oyuncu paran cikar.

Kazanılacak bir yeteneği yok sıkıntı orada. Aziz Yıldırım'ın bize en büyük kazığıdır bu herif, yıllarca almaya çalıştı alamadı Dursun'da Youtube'de gezerken Aziz Yıldırım+Belhanda videolarını görüp, Ortega gibi zannedip atladı üzerine olay bu.

Sneijder'i yollayıp, bu adamı almak gerizekalılık seviyesinde bile değil.

Engin Baytar bile daha faydalıydı bu heriften.
Oha oha oha..

Neyse Emre seni severim yorumlarini mantikli bulurum her zaman su forumda akli basinda bikac adamdan birisin. Lakin bu adamda yetenek yok demek bence gordugunu inkar etmektir. Yetenekli ama zihniyeti bozuk herifin. Bilemiyorum benim izledigim maclarda ben bu intibaya sahip oldum.

Yine de bu adamin performansi bizim icin onemli ben 10 m lik yatirimi bi cirpida silip atamam.

Terime guveniyorum. Eger bu 6ayda istedigi verimi alamazsa seneye muhtemelen bizimle olmayacak.

Oha oha oha..

Neyse Emre seni severim yorumlarini mantikli bulurum her zaman su forumda akli basinda bikac adamdan birisin. Lakin bu adamda yetenek yok demek bence gordugunu inkar etmektir. Yetenekli ama zihniyeti bozuk herifin. Bilemiyorum benim izledigim maclarda ben bu intibaya sahip oldum.

Yine de bu adamin performansi bizim icin onemli ben 10 m lik yatirimi bi cirpida silip atamam.

Terime guveniyorum. Eger bu 6ayda istedigi verimi alamazsa seneye muhtemelen bizimle olmayacak.

olmadı şevko

Oha oha oha..

Verdiğimiz parayı hak edecek bir değeri yok. 2-3 milyonluk topçu bana göre. Sneijder'i 28 yaşında 8-9 milyona almışız bir camiayız biz unutmayın.

Verdiğimiz parayı hak edecek bir değeri yok. 2-3 milyonluk topçu bana göre. Sneijder'i 28 yaşında 8-9 milyona almışız bir camiayız biz unutmayın.
Katılıyorum, ama o zamanki mevcut piyasa bu kadar uçuk değildi. Onu da göz önüne almak gerek. Vezir de edebilecek, rezil de edebilecek almamamız gereken bi riskti ama giren girdi bir kere. Dediğin gibi bir maliyete gelseydi kimse bir şey demezdi ama 8M verdiğimiz adam da bu kadar mı oynuyor sorusu milleti rahatsız ediyor haliyle. Lakin bu adamın daha ucuza gelme ihtimali yoktu. Çünkü kimse para edecek oyuncusunu artık ucuza bırakmıyor. Acerbi'ye 7M verdiğimiz halde kulübünün bırakmaması buna bir örnek yakın zamandaki. Özetle bu paraya daha iyisini bulurduk. Hiç bu topa girmeyecektik. Çok yanlış tercih oldu.

Adam olun veletler, karşında yaşıtın Berat Yemiş veya Sergen Zeren yok.

Belhanda son yılların en büyük kazığı bana göre, hayırdır menajeri misin yoksa karısı mısın bu kadar zoruna giden ne?
Belhanda bomboş bir adam değil.
Potensyal maksimuma yaklaştığı vakit çok iyi bir Oyuncu. Daha çok kafa da / motivasyonu sorunu var. Onu da Seniore Terim halleder.

Bu (size göre) "Kötü oyuna" rağmen bile istatik yapmış. Sizin (herkese hitaben) Mantık ile City, Guardiola yı ilk senesinde şutlaması gerekir di.

Kötüleme yerine sabırlı bir şekilde destek vermeliyiz.

Refik sen yapma bari. Cogu dediginize katiliyorum ama bu adama yeteneksiz diyemiyorum. Bilmiyorum belki sonunda siz hakli cikarsiniz bu adamda bir kumas var. Kumasi islersen guzel is yaparsin.

Ben Elanoyu Misimovici bile sonuna kadar destekledim. Hatta elanonun gitmesini yanlis bulanlardanim.

Sneijder icin ise lafim yok. Hagiden sonra gelmis en buyuk ortasaha oyuncusu diyebilirim.

Ben bu arap bozmasina bi 6 ay daha sans verecegim. Kayseri maci kotu bile oynasa yine arkasinda duracagim.

Heeeee sezonun geneli ayni laubalilik olacaksa buyrun beraber gonderelim. Ama 6 aylik periyotta yeni kurulmus takimin kilit oyuncusuna yarim sezonluk performansina gore de les cop yeteneksiz diyemiyorum.

Yav bu adamın iyi oynadığını düşünen bir insanla nasıl bir ortak fikirde olmayı bekliyorsunuz? Adamların iyi anlayışı bu ise onların problemi.

10 sayfa geriden bi yorumlari okuyum dedim de ne agladiniz be kardesim

Sanada iyi yıllar be leşhanda

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Haklısın.

8bd60b4c9a280e24f1aef8857f9ff75b.jpg

Yav bu adamın iyi oynadığını düşünen bir insanla nasıl bir ortak fikirde olmayı bekliyorsunuz? Adamların iyi anlayışı bu ise onların problemi.
Adam iyi oynamiyor bence problem bu. Ben iyi oynadigini savunanlari alintilamiyorum bile kaale almaya gerek yok. Ama adama yeteneksiz demek gorulen birseyi inkar etmek gibi.

Umarim toparlar parasinin hakkini verebilir. Sampiyon yapsa bile gitmesi gerekiyor. Ama bu 6 ayda dove dove oynatilmasi elzem.Verilen paranin astronomik olmasi beklentimizi yukseltiyor.

Arap ya oyna yada yallah arabistana.

Son düzenleme:
Adam iyi oynamiyor bence problem bu. Ben iyi oynadigini savunanlari alintilamiyorum bile kaale almaya gerek yok. Ama adama yeteneksiz demek gorulen birseyi inkar etmek gibi.

Umarim toparlar parasinin hakkini verebilir. Sampiyon yapsa bile gitmesi gerekiyor. Ama bu 6 ayda dove dove oynatilmasi gerekiyor. Verilen paranin astronomik olmasi beklentimizi yukseltiyor.

Arap ya oyna yada yallah arabistana.

Ben yetenek olarak da bir şey göremiyorum. Şut atamıyor, çalım atamıyor, adam eksiltemiyor, top kontrol edemiyor, bunun yanında topuğu ile 20 kere deneyip 1 kere tutan pas atıyor ve arada 2-3 düzgün top atıyor diye yetenekli diyemem kendisine o sahada o kadar süre alan x bir futbolcu da o kadar etki eder zaten illa bana göre. Ben işin para boyutunda değilim evet gereksiz fazla idi ama iyi oynasın 20 milyon kazansın bana ne, bu beni ilgilendirmiyor. Bu adamdan oynatarak filan kurtulamayacağımız çok aşikar gören vazgeçer zaten, bizim gibi bir enayi çıkarsa onun içinde oynamasına gerek yok zaten.

Daha işin karakter boyutu var ki oraya hiç girmeyelim orada da kaybediyor. Bu kadar umursamaz olmaya hakkı yok asla.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt