#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gülünç şeyler okuyorum

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbol bu kadar zor degil bir adam yetenekli yada degildir. Yetenekliyse verirsin bizim gibi 10 m getirirsin takimina. Yeteneksizse zaten max 300-500 bin euro bonservislerle ligue 2 de oynuyordur.

He karaktersizse o zaman yapacak birsey yok . Takimimda bir karaktersiz kontenjanim varsa bu adam turan degil younes belhanda olsun derim.

Kesinlikle savunmuyorum bu arap arkadasi. Sadece yeteneksiz olmadigini soyluyorum. Kendisi hakkinda lig baslayana kadar daha yorum yapmayacagim.

Basarili olsa bile satilmali gelecek sezon bu adami oynatmak bile bile lades olacak. Yol yakinken yeteneginden faydalanip takimdan gonderilmeli.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hep diyorum, çevre kontrolü çok zayıf bir futbolcu Belhanda; o yönüne özellikle dikkat ederek izliyorum; oynadığı futbolu beğenenlere de o gözle izlemelerini tavsiye ederim. Topu aldığı anda kafasında canlanan senaryo gerçekleşir de kendisiyle birlikte hareketlenen arkadaşı demarke duruma geçebilirse ne ala, zamanlama ve şiddetini ayarlayabilirse iyi pas atabiliyor.

Rakip defans oyuncusu iyi yer tutup pas vermeyi düşündüğü adama koşu yolu bırakmadığı zaman ise Belhanda' nın eli ayağına dolaşıyor. Öyle bir durumda topu tutup yeni pas opsiyonlarını kollaması gerekir ama ne topu tutabiliyor, ne oluşan yeni pas opsiyonlarının farkına varabiliyor; kendisine pozisyon hazırlayıp şut atmayı zaten denemiyor bile, öyle bir beceriye sahip olmadığının farkında, anladığım kadarıyla. Böyle bir oyuncudan ofansif orta saha oyuncusu olmaz...

Yine çevre kontrolü çok kötü olduğu içindir ki sağından solundan gelen rakip oyuncuyu farkedemeyip, hemen her maç olmadık top kayıplarıyla rakibe muazzam kontra fırsatları veriyor...

Ha, feşmekanca istatistiğe göre 0 (Sıfır) top kaybıyla maç tamamlamışlığı vardı (İzlediğim en kötü Belhanda performansı olan maç üstelik:D) di mi?:oley::asd22:...

Ilk yarı kötü belhanda kötü Galatasaray
Ikıncı yarı iyi Belhanda ıyi Galatasaray
Fatih Terim:Ikıncı yarı forvet yakın oynattık gerekeni yaptı memnunum

17 maç oynadık ilk hafta kayseri maçı ve 17.hafta ki göztepe maçının 2.yarısı dışında belhanda hangi maçta iyi oynadı söyleyinde bilelim 1,5 maç iyi oynadı diye övücek değiliz ya

Söyleyelim karabük gençlerbirliği bursa akhisar sivas osmanlispor Göztepe kasımpaşa

Hele akhisar maçını yazman tamamen facia gol attı diye iyi mi oynamış oldu , ilk yarıda yemediği küfür kalmadı belhandanın o maçta 2.yarıda takım çoştu piyasada yine yoktu 6 pas içinde umut bulut golü attı diye iyi oynadı olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt