Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hey Allahım bu apaçi yi hâlâ mı savunuyorsunuz.
sent via GSC

Zurhandayi severmisin?Bu konuya ne zaman girsem uzun uzun tartışmalar var. Başka derdiniz yok mu yav?
Zurhandayi severmisin?
Cvp vermiyon hic keko bu sualimeAynı muhabbetleri tekrarlama. Kısır döngüye girdin herhalde.
Cvp vermiyon hic keko bu sualime
Böyle bir girişi doğru buldum.1 hafta ceza yedin,insan bir selam verir soluklanır.Gelir gelmez hırçınlığa kaldığın yerden devam.![]()
Zurhanda'yı eskiden severdim ama artık sevmiyorum.
Son zamanlarda bana sürekli dislike atıyor, konularımı siliyor ve mesajlarımı editliyor.
Senin özelinde değil ama yeri geldi diye yazayım dedim. Bilen varsa aydınlatırsa sevinirim. Daha net bilgisi olan biri vardır illaki. Bu adam ilk geldiğinde yanlış tercih olduğunu ben de söylemiştim. Fener'e gelmesi konuşulan ve nerdeyse transferi kesinleştiği dönemde iken ismi çıktı diye biraz izlemiştim de bu kadar şut ve pas özürlüsü olduğu hiç dikkatimi çekmemişti. Hani Wesley gibi 30-40 metreden füze gibi şutlar veya gözü kapalı müthiş derinlemesine paslar atamadığını fark etmiştim ve bize geldiğinde de zaten beklemiyordum böyle extreme işleri. Ama bu herif ligdeki pas ve şut konusunda en rezalet 10 numara olabilir şu anda. Hani ortalama bir OS kadar bile şut ve pas yeteneği göstermedi. 18'in dışında kaç kere müsait pozisyonda ya vurmadı ya da adama nişanladı. Dibindeki arkadaşlarına bile attığı şiddeti ayarlanmamış paslar ve zor pozisyonlar olmadığı halde geçiremediği defans arkasına toplar da cabası. Bu hep mi böyleydi, yoksa Tolga gibi dönemlik bir şey mi? Çünkü Tolga için diyordun zaten Almanya'da iken bu kadar kötü şut atan birisi değildi diye. Sonradan bulduğunu atan birine büründü malum.Böyle bir girişi doğru buldum.
Belhanda hususunda bu konuya yazılacak pozitif birşey yok. Konu da tek pozitif olan şey benim gibi bu adamın ne kadar gereksiz olduğunu bilenlerin gittikçe artması.
sent via GSC
Hep böyleydi.Senin özelinde değil ama yeri geldi diye yazayım dedim. Bilen varsa aydınlatırsa sevinirim. Daha net bilgisi olan biri vardır illaki. Bu adam ilk geldiğinde yanlış tercih olduğunu ben de söylemiştim. Fener'e gelmesi konuşulan ve nerdeyse transferi kesinleştiği dönemde iken ismi çıktı diye biraz izlemiştim de bu kadar şut ve pas özürlüsü olduğu hiç dikkatimi çekmemişti. Hani Wesley gibi 30-40 metreden füze gibi şutlar veya gözü kapalı müthiş derinlemesine paslar atamadığını fark etmiştim ve bize geldiğinde de zaten beklemiyordum böyle extreme işleri. Ama bu herif ligdeki pas ve şut konusunda en rezalet 10 numara olabilir şu anda. Hani ortalama bir OS kadar bile şut ve pas yeteneği göstermedi. 18'in dışında kaç kere müsait pozisyonda ya vurmadı ya da adama nişanladı. Dibindeki arkadaşlarına bile attığı şiddeti ayarlanmamış paslar ve zor pozisyonlar olmadığı halde geçiremediği defans arkasına toplar da cabası. Bu hep mi böyleydi, yoksa Tolga gibi dönemlik bir şey mi? Çünkü Tolga için diyordun zaten Almanya'da iken bu kadar kötü şut atan birisi değildi diye. Sonradan bulduğunu atan birine büründü malum.![]()
Allah belamızı verdi o zaman.Hep böyleydi.
sent via GSC
Belhanda'yı savunacağım diye terbiye sınırlarını aşma. Bu adamın bizde oynadığı sürede pas ve şut özürlüsü olduğunu hala göremeyip milleti provoke edeceğine, parti savunur gibi oyuncu savunmayı bırak. Herif dibindeki oyuncuya bile pas atarken şiddetini ayarlayamıyor, 18'in dışında dahi kaleyi tutturamayıp adama nişanlıyor. Bir de kendini haklı çıkarmak için gelmiş terbiyesizlik yapıyorsun sanki doğru değilmiş gibi.Pas yeteneği zayıfmi?
Bu adamın en iyi ozelliklerinden biride derinlemesine attığı paslardırBelhanda'yı savunacağım diye terbiye sınırlarını aşma. Bu adamın bizde oynadığı sürede pas ve şut özürlüsü olduğunu hala göremeyip milleti provoke edeceğine, parti savunur gibi oyuncu savunmayı bırak. Herif dibindeki oyuncuya bile pas atarken şiddetini ayarlayamıyor, 18'in dışında dahi kaleyi tutturamayıp adama nişanlıyor. Bir de gelmiş terbiyesizlik yapıyorsun...