#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nice’li eski futbolcu Daniel Bravo: "Belhanda ücreti nedeniyle takımda tutulmadı. Cyrpriyen, Lusambu ve Sneijder'e verilen parayla rahatlıkla tutulabilirdi. Belhanda'nın yerini doldurabileceğini düşünerek Sneijder'i kim aldırdıysa onunla 15 dakika futbol konuşmak isterim.” https://twitter.com/ParcaliPesinde/status/948830086081507328/photo/1

Ben 3 aydır konuşuyorum burdada çok anlayan var

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçlarda hiç seyretmeyip, videoları izlesek ilk birkaç maç haricinde ne kadar boktan oynadığını bilmeyeceğiz cidden. Şu videoyu izleyen ve Belhanda hakkında hiçbir fikri olmayan adam 30M'luk topçu zanneder.

Bi 25 video falan daha paylaş belki insanlar o zaman sırf bu saçma videolardan usandıkları için fikirlerini değiştirirler. Dene.

sent via GSC

Hayatı, futbolu ve başka birçok şeyi ciddiye almayan bir oyuncu. Bu nedenle stresli büyük maçlarda döküldü yoksa videolarına ve istatistiklerine bakarsan iyi gözükür. Bizim gibi takımlarda başarılı olacak tipte bir oyuncu değil. Sasa İlic'i buna tercih ederim

Nice’li eski futbolcu Daniel Bravo: "Belhanda ücreti nedeniyle takımda tutulmadı. Cyrpriyen, Lusambu ve Sneijder'e verilen parayla rahatlıkla tutulabilirdi. Belhanda'nın yerini doldurabileceğini düşünerek Sneijder'i kim aldırdıysa onunla 15 dakika futbol konuşmak isterim.” https://twitter.com/ParcaliPesinde/status/948830086081507328/photo/1

Ben 3 aydır konuşuyorum burdada çok anlayan var

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

.......

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kisa videolar ile Sabri Bale den daha iyi gozukur

Lol ne salak herifler var ya. Topu kontrol ederken yaptığı top kayıplarının videosunu hazırlayın,heralde YouTube'un en uzun videosu olur. Adam maç başı 22 top kaybıyla oynamış ayrica kısıtlı yetenekleri, millette beğenmiyor normal olarak ayağına gelen topların cogu bizim kaleye atak olarak dönmüş.

Ulan her türlü olumsuz lafı diyorsunuz aksi söylendiğinde hemen carlıyorsunuz,onları söylüyorsanız başka görüş gelince çıldırmayacaksınız bu kadar basit

Diyorum ya, Terim-Belhanda birlikteliğinin sonuçlarını merakla bekliyorum...Terim' le de verimli olamazsa (Ki Hoca, performans veremeyeceğini anladığı adam için idare-i maslahat yapmaz Tudor gibi, anında defterini dürer, bazen gereğinden aceleci bile davranır bu hususta) göreceğim bu arkadaşları...

Allah muhafaza, Terim ile işler yolunda gitmezse yine savunacak saçmalıklar bulurlar da Belhanda' yı yok sayıp hedeflere ulaşırsa ne diyecekler acaba?...

Elbette ki temennim, Terim-Belhanda dan masörüne çaycısına kadar kulüp adına herkesin başarılı olmasıdır...

Öööhhh yahu adam sahadayken oynadığı oyun bu kadar konuşulmadı. Olay iyice Tellioğulları-Seferoğulları mevzusuna döndü. Hiç birimiz diğerinin görüşünü değiştiremiyoruz işte bekleyip görelim bu nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt