#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle bir adam ki ne yapacağınızı bilemiyorsunuz. Bir yandan kalitesi var ama tabi bunun devamlılığı yok, bir yandan da gelen ciddi bir teklif varsa değerlendirmekte lazım. Bana kalırsa satmak en mantıklı seçenek gibi görünüyor. Ama işte çıkar Sivas'ta şov da yapabilir. Çok gitgelli bir durum.

düz koşu yaparak 45 dakikayı tamamlamıştır ben böyle hain bi topçu görmedim

''Ölümü gösterip hastalığa razı etmek'' tabirinin tam karşılığı haline dönüştü Selçuk-Balhanda muhabbeti. Bu iki yetersiz adamdan ille de birine mecbur olacaksak kapatalım dükkanı vesselam..

Sezondan beklentilerimizi sıfırlayalım anlamında yani...Galatasaray gibi bir kulüp çok daha iyilerini bulup kadroya katabilmeli; ille de çok pahalı adamlar şart değil...

Ben beklentimi bu akşam itibariyle sıfırladım zaten.

2-3 kere top kapıp takım arkadaşlarına pas attı

onun dışında tatmin edici bir performans ortaya koymadı

Kaptigindan fazla top kaybetti yine zaten.

Bir pozisyonda kendisini halisaha da sandi galiba cünkü 4 oyuncu arasindan cikmaya calismalar falan. Senin neyine bunu denemek daha topu bile kontrol edemiyorsun.

oglum bak git!

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Kaptigindan fazla top kaybetti yine zaten.

Bir pozisyonda kendisini halisaha da sandi galiba cünkü 4 oyuncu arasindan cikmaya calismalar falan. Senin neyine bunu denemek daha topu bile kontrol edemiyorsun.

yasine asirtamama pasi efsaneydi :D

Merkez orta sahada oynayacak oyuncumuz ya Fernando gibi yüksek pas yüzdesiyle oynamalı ya da Badou gibi alıp gidebilmeli. Belhanda ikisi de değil. Orada oynatılırsa zaten yeterli olmayan performansı iyice dibi görür. Mevcut düzende yeri sol kanat. Yasin'in yerine solda denemekte fayda var.

Ilk tercihim yedek kulübesi ama illa oynayacaksa bence de solda oynasin. Merkezden ne kadar uzak oynarsa o kadar az tehlike yaratir bizim adimiza.

Malum geriye dogru attigi paslari hep tehlikeli noktalara gönderiyor, ya rakibin kontraya cikmasini sagliyor ya da direkt ayagina asist vererek pozisyona girmesine neden oluyor.

Bir Selcuk iki bu. Acayip sinir oluyorum dogrudürüst etrafina bakmadan geriye attiklari paslara.

Siz kimsiniz hayırdır

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Siz kimsiniz hayırdır

Biz buyuz ve ortada ki masaya Belhandayı yatıracağız.
80bb686710df69271826ae3121ad7de6.jpg

Isim belirt fotoğraflardaki kişileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt