#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazin ne diyip durdum ben? Bunu degil baska adam alin bari demedimmi o kadar? Yok sneijdersporcu yok su yok bu olduk. Kafasi girdi iste bize kusura bakma

ben zaten kendisini tanımadığım için iyi yada kötü gibi bir yorumda hiç bulunmadım maçlara çıkıncaya kadar galatasarayda lig başladığından beri oynadığı maçlar üzerinden yorum yapmaya başladım ve kendisini yeterli bulmadığımı her seferinde belirttim ama bunu kocaman klüpleri yöneten insanlar görmüyor transfer edeceğin futbolcuyu hiç mi izlemiyorsun bu adamlar sahibinden.com damı satılıyor?Gerçekten de çok enteresan

ben zaten kendisini tanımadığım için iyi yada kötü gibi bir yorumda hiç bulunmadım maçlara çıkıncaya kadar galatasarayda lig başladığından beri oynadığı maçlar üzerinden yorum yapmaya başladım ve kendisini yeterli bulmadığımı her seferinde belirttim ama bunu kocaman klüpleri yöneten insanlar görmüyor transfer edeceğin futbolcuyu hiç mi izlemiyorsun bu adamlar sahibinden.com damı satılıyor?Gerçekten de çok enteresan

Komissyon tatli geldi tabiki. Sino neden yollandi belli oldu aslinda

Ne diyon olm yine? Harbiden bos adama laf anlatmak duvara konusmak gibidir. Haklisin , belhanda super klas messias bizim icin. Copu korumaya devam et , dogru yoldasin
Bak olm olmamış sen siz sevmiyorsunuz diye bende sevmeyeceğim diye bir kural mı var adamı kötülemek için kırk takla atmayın

abv juve

Bak olm olmamış sen siz sevmiyorsunuz diye bende sevmeyeceğim diye bir kural mı var adamı kötülemek için kırk takla atmayın

abv juve

Adami neden begenmedikler ortada. Seninkisi resmen troll meselesi. Elde hic birsey yok korumak icin.
Laubali
Cok tok kayibi
Sacma sapan pas hatalari
Sutlari rezalet otesi

+
Az teknik
Duran top

Bu adam 2-3 milyona gelip 2 milyon da senelik alsa sorun degildi de , yapilan yatirim dusunulunce tam israf

Hesap basit , 9 milyon mu odendi ? Kendisi de 3,350 den 4 sene mi kalacak

euro da 4,5 mu

yaklasik maliyeti 110 milyon TL demektir . Sorulacak soru su , belhanda alinmasaydi 4 sene boyunca kazanacagimiz gelir 110 milyon daha mi az olur ?

bu hesaba vereceginiz cevap zaten transferin yanlisligini ortaya koyacaktir

Bunlar zaten bilinen şey belhanda kapalı kutu degilki mental olarak sürekli göz altında tutulması gereken bir oyuncu güven verilmesi gereken

abv juve

Belhanda fransa disinda foslugun kitabini yazmis kisidir. Nice istedigi fiyata almayip birakmis kendisini. Onlar bile guvenmedi adama. Bundan birsey umuyorsun sende

Fatih hoca zaten oynatmayacak beyler boşuna övmek için bir yerlerinizi yırtmayın. Maç başı 22 top kaybıyla oynuyor herif rekorları alt üst etti resmen ligde. Adam Selçuk'a bile tercih edilmiyor.

Bazen bu borc nasil olusuyor diye merak ediliyor

bu sezon transfer edilen adamlarin (yararli ya da fuzuli ayirt etmeden) maliyetlerini hesaplayin (bonservis ve senelik maas) ve sonra uzun donem gelirlerimizin senelige isabet eden miktarini bulun ve toplama cikarma yapin

goreceksiniz ki bu transfer harcamalarini dengeleyecek bir gelir hic bir turk takiminda yok ve olmayacak

tek care oyuncu satisi arti CL katilimi . Bu bile anca denk butce yaptirir bu seneki transfer performansimizla

bruma ve ndiaye satislari , maas bosaltma ile yaklasik 40 milyon euro luk bir operasyondu , yaklasik 200 milyon TL eder

al iste sadece 2 adamla toplam 2 milyar TL borcun 10% u kapandi .

Oyuncu satabilirsen tunelin ucunda isik vardir

İnşallah sene sonunda Bremen-Nice filan yine isterler Belhanda 'yı öyle 10 mil.€ 'ya filan gerek de yok

Ne kadar az zararla yollarımızı ayırırsak o kadar iyi ...

Bol bol topu sağa sola çekmeli, bol topuk pası denemeli sene sonu onlardan güzel bir video yapar katara falan sokarız.

Gelmiş geçmiş en büyük kazıkların başını çekiyor arkadaş. Kendisine karşı birşeyim yokta kendisi galatasaray seviyesinde bir topçu değil. Ukrayna ve Nice den sonra buna anca Sivasspor filan yakışırdı. Trabzonda oynayacak kapasite bile yok. Dursun gider ayak fena kitledi 26 milyon Euro yu.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Kendisinden umudu olanlardanım laubali oynadığına da katılıyorum ama bugün ki oyunun laubalik bir oyun değildi, daha çok sabote gibiydi. Öyle bir durum varsa direk yollanmalı.

Ulan bu adama 3 milyon üzeri para nasıl verdiniz lan...bu adama bu kadar parayı veren adamın doğru transfer yapması mümkün değil.

Mariano gibi oyuncuyu transfer eden adamla belhandayı bu paralara alan adam aynı kişi olamaz.

Ama ne olursa olsun elde patlamaması için oynatılmalı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt