#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de bir kerelik konu disina cikayim . Belhandadan en nefret edenler cevaplasin

formamin arkasina bu adamin adini yazip maca gidecegime dair bir konuda iddiaya girdim ve malesef kaybettim

sizce "ee dediysem dedim" diyip bu tipin ismindan kurtulmak mi dogrusudur , lanet ede ede yazdirip giymek mi ?

oraya bir fernando , gomis ya da garry yakismaz mi

çoluk çocuk almış tableti annesinden gelmiş yine

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Ben de bir kerelik konu disina cikayim . Belhandadan en nefret edenler cevaplasin

formamin arkasina bu adamin adini yazip maca gidecegime dair bir konuda iddiaya girdim ve malesef kaybettim

sizce "ee dediysem dedim" diyip bu tipin ismindan kurtulmak mi dogrusudur , lanet ede ede yazdirip giymek mi ?

yazdıracaksın tabiki

verilen 1 söz var

Sartlar degisti , bir adamin formaya isminin yazdirilmasi icin ortaya karakter koymasi lazim

ben bilal kisa da yazdirdim . Elinden geleni veriyordu

ama belhanda ...? Sanirim yazdirmayacagim , fegouli ile garry arasinda kaldim

Sartlar degisti , bir adamin formaya isminin yazdirilmasi icin ortaya karakter koymasi lazim

ben bilal kisa da yazdirdim . Elinden geleni veriyordu

ama belhanda ...? Sanirim yazdirmayacagim , fegouli ile garry arasinda kaldim

Sözünden dönenin çocuğu olmasın demişler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizde söz senettir. O yüzden yerine getirmen şart.
Hem sen zengin adamsın. Bi forma da Belhanda'ya ayır ne olacak.

Tudor'a ilk olarak Hırvat hıyarı diyen kişi olarak bu herife de ilk apaçi diyen kişi benim. Kendisine yakışan en güzel lakabı bulduğum için mutluyum.

Lütfen forumda hoşnut olmadığım şahıslar Belhanda ya hitap ederken benim lakabımı kullanmasınlar. Kendi yaratıcılıklarını konuştursunlar.

sent via GSC
Sportif eliştiri den ziyade küfürü seçmek de çok rasyonal bir hareket miş. Eliştiri tamam; ama kişisel art niyetli sözler, kelimeler yakışmıyor.

Sana da lakaplar bulsak hoşlanır mısın.

Son düzenleme:
38 isabetsiz ve manasız pasından sonra 1 tane asist yaptı topu topu.

Abartmatozunu kaçırmayalım.

Oyleyse hic yazdirmam zaten . Evlilik , is sahibi olmak , coluk cocuk gibi hayallerim olmadigi gibi ozellikle uzak durmaya calistigim unsurlardir

maddi bir kayip olmasin da ..

İşin şakası tabii ki o da sen bir forma al sözünde dur. İstersen Belhanda istersen Malhanda yazdır fark etmez, iddia iddiadır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Iddia formasina degil , isim yazdirmasina , cunku bana bu senin sneijder yerine geldi , dusmaninin gitmesine sebep adami basinda tasirsin dedi bir arkadas

ben de ne pahasina olursa olsun bu adamin ismini yazdirmam , gider sneijder nice formasi giyer yine de Gs formasina yazdirmam dedim

cok yuksek olasilikla kazanacagim bir iddiayi kaybettim , kazansam blue label kazanacaktim ustelik

ama tabi caydim ahmet cakar misali

Feghouli yazdır Sinan bey, İstim üzerinde bir sporcumuz.

Tamam tesekkur ederim yorumlar icin , sagolun , forma muhabbeti burada kapandi

oyuncu ile ilgili yorumlara donelim

10 numaranın üzerine "TOP OYNA ULAN" yazdırıp, 10 numaranın altına da Belhanda yazdırarak sorunu çözebilirsin gibi geldi.

-------Reklam------
TOP OYNA ULAN

---------10----------

----BELHANDA--- şeklinde.

Saçma sapan aynı şeyleri önümüze ısıtıp ısıtıp koymayın. Bıkmadınız mı şu muhabetten? Bu konunun Wesley ile alakası olmadığını, çıkıp da bizi takıp top oynamadığı için,bütün takım koşarken bu herif eli belinde beklediği için sövdüğümüzü anlamanız için ne gerekiyor? Siz okuduğunuzu filan mı anlamıyorsunuz? Yeminle çıldırmalık ya. 20 maçta toplasan 5-6 maç haricinde herif resmen sahada yok gibiydi. İyi oynadığı o 5-6 maçta bile tamamen dominant bi oyun oynadığı tek maç olmadı. Oyunun belli anlarında öne çıktı sürekli. Okuduğunu bile anlama acizi adamlar gelmiş hala şu apaçiyi savunuyor. Bu herif kendisini bu kadar savunanları görse, maaş filan bağlardı size.Ulan sezon bitti daha top oynamasını bekliyoruz lağlet olsun.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt