- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.102
- 2.043
Yaw bi gün de seviyeli tartışın be kardeşim şu konuda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis fegholui ile olmuyor demi 10 sadece iç sahası şampiyon yapmazYaw bi gün de seviyeli tartışın be kardeşim şu konuda.
Bu adam kötü oynasaydı konu dolup taşardı. Bu maç fena değildi, iyi oynadığında da hakkını vermek lazım.
Olmuyor. Orta ikilinin de çok önemi var yalnız bu maç daha da belli oldu. Ndiaye ve yanında pas yapmayı bilen herhangi biri -Selçuk veya Belhanda, hatta çok kötüyse durum Tolga dahil- olsa en azından futbol oynayabilirdik. Yani bana kalırsa Feghouli yine 10 oynayabilir, çok sıkıntı yok ama arkasında Belhanda-X oynamalı. X maça göre Fernando, Selçuk, Tolga olabilir.Reis fegholui ile olmuyor demi 10 sadece iç sahası şampiyon yapmaz
abv juve
Ya belhanda 8 oynayacak yada sola kırılarak 10 numara başka bir yolu yokOlmuyor. Orta ikilinin de çok önemi var yalnız bu maç daha da belli oldu. Ndiaye ve yanında pas yapmayı bilen herhangi biri -Selçuk veya Belhanda, hatta çok kötüyse durum Tolga dahil- olsa en azından futbol oynayabilirdik. Yani bana kalırsa Feghouli yine 10 oynayabilir, çok sıkıntı yok ama arkasında Belhanda-X oynamalı. X maça göre Fernando, Selçuk, Tolga olabilir.
Şu maçın ilk yarısı bitmeden yapılması gereken hamle Donk->Selçuk/Belhanda olmalıydı bence. Veya en kötü ihtimalle Yasin->Belhanda. Tam Sivas'ın istediği gibi oynadık resmen.
Muslera hangi maçı kurtardı begeniyorsan eskilerinin hatırınadırtakımın götünü kurtardığında muslera konusunda suspus olanlar gibi mi
Mehmet sacmalayip tepemin tasini attirma benim surada zaten sinirliyim mac yüzünden.
Seninle ugrasacak ne zamanim var ne de sabrim. Git Arda ile falan satasmaya gir forumda.
Hala bu konuda Sneijder'i dile getirenle Belhanda yi konusacak degilim.
Hayirdir ???
Evet. Biraz önce dediğim gibi Ndiaye'nin de gitmesiyle Belhanda'yı oynatmama lüksümüz kalmadı. Burda kastettiğim aslında "Ndiaye-Selçuk ikilisi" oluyor tabi, yoksa Belhanda ile Ndiaye'nin çok da alakası yok oyun tipi olarak ama Selçuk-Ndiaye oldukça dengeliydi. Topu rakip sahaya taşıyıp, orada tutabilmemizi sağlıyordu bu ikili. Bugünkü takımda gördük ki ne taşıyabildik, ne tutabildik. Bomboş bi oyun oynadık.Ya belhanda 8 oynayacak yada sola kırılarak 10 numara başka bir yolu yok
Dünyanın hicbir yerinnde fegholuinin defansın önüne gelip top çıkarmasını beklenmez köprü görevini belhanda üstlenecek başka seçenek yol yok
abv juve
Muslera hangi maçı kurtardı begeniyorsan eskilerinin hatırınadır
abv juve
Hayirdir hayir. Aranizi yapmaya calisiyorum.
Bak birşey diyeceğim mutlaka izlehangi futbolcu 2 bilemedin 3 maç hatasız maç bitirdi. kabul kale diğer pozisyonlara göre daha kilit noktadır hata affetmez gözde büyütülür çoğu zaman fakat eleştirirken o maçın genel durumuna bakmak daha makul olur.