#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsanların gözünde amma vasatlaşmış adam yahu. Maçın son 15 dksını izleyebildim o süredede bir halt oynamadı. İsabet sağlamayan dikine toplar,ön direğe rakibe atılan duran toplar. Herhalde kaçırdığım 6 dksında Maradona vari performans sergiledi.
yav 1 tane asistin asistini yapti iste

belhanda icin buyuk olay

napacakti gol atip maci mi alacakti

1 tane de 2 kisiyi oyundan dusurup attigi pas var

bunlar belhandasporlular icin buyuk olaylar

ki bu ara paslari herkes yapiyor

konya macinda da yanlis hatirlamiyorsam sinan dikine cok iyi pas verdi

onu belhanda yapsaydi 3 ay konusulurdu

simdi belhanda 1 tane pas atip garryi pozisyona soktu diye over dururlar artik

o pasi da aslinda erene atmisti ama garry hizi sayesinde topu alinca bunlar da asistin asisti diye koptu burda

Ligte 453 kere ceza alanına girmiş Galatasaray bu kulvarda lider
Bu sayının yüzde 63 u belhandanin ayağından çıkan toplarla olmuş

abv juve

Şu bir gerçek ki Badou ve Fernando yokken mutlaka oynaması lazım.

Bi anka kuşu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üstadın ve Fernandonun dönüşü ile orta sahamız toparlanacaktır diye düşünüyorum şu 1-2 maçı kayıpsız geçelim yeterki

bende dahil buna, çok eleştirdik amma öyle böyle değil ihtiyacımız var bu adama..

sneijder'den sonra alışmak zor olacak evet ama bu ligin gayet üstünde adam, istediğinde de bunu kısa süre de belli ediyor sadece konsantre olmasi lazim oyuna...
yedek beklemek onuda hirslandirmis belli

meyve veren ağaç taşlanır hesabi...
keşke süre dahi alamayan zavallı çöpler de eleştirilseydi bu zamana kadar

Full konsantrasyonla oynayınca 20 dakika da hallac pamuğu gibi atıyor karşı takımı
Fizik ten dem vuranlar görmüştür akşam onu yıkmanın tek yolunun tekme oldugunu

abv juve

Ulan adamin babasi olsa bile bu kadar savunmaz bunu :D

Iyi ki biraz kipirdadi adam ha. Ezkaza 1 gol atsaydi ortaligi yangina verirdiniz herhalde.

Orda bi sürü etken var, sadece Belhanda'yla açıklanamaz. Biz daha fazla saldırmaya başladık, Sivas son 20 dakka puan kaybetmeyelim diye daha geri çekildi, Eren, Sinan girdi. Daha önemlisi top ezen Yasin çıktı vs vs. Ha etkili miydi? Etkiliydi gayet.

Istatistikler ortada dün mağlubiyeti bi nebze olsun hafifletti niyemi çünkü umudu oldu herkesin
Taraflı tarafsız bütün kanalların 3 cümlesinin ikisi belhandaydi
Bugün Galatasaray şampiyon olacaksa belhanda feghouli garry marinao gibi ayaklar sayesinde olacak
Galatasaray 'ın belhandaya ihtiyacı var belhandanin Galatasaray a değil hoca bir yolunu bulup mental olarak en üst seviyeye çıkarmalı Apdulrahim hergun 1 saat görüşüyormuş çocukla

abv juve

Gecen Kayseri macinda olmadigi zaman iyi oynadigimizda abartarak iyi dalga gectik.Simdi de Belhandacilarin hakki var diye dusunuyorum.

Gecen Kayseri macinda olmadigi zaman iyi oynadigimizda abartarak iyi dalga gectik.Simdi de Belhandacilarin hakki var diye dusunuyorum.
Biz belhandici değiliz Galatasaray liyiz bu takıma katkı verecek her adami sonuna kadar destekleriz
Adamın muazzam yeteneği var

abv juve

Bak Apo yu zerre sevmem hatta samimi de bulmuyorum ama bu futbolcularla ugrasmasini falan iyi beceriyor hakkini da veririm. Gerekince arkadaslik gerekince saklabanlik yapiyor.

Belhanda ya yardimci olabilir belki.

Muhtemelen devre arası hoca değişikliği para olayları transfer teklifleri kafasını karıştırdı
Umarım kendini işine verir bizi şampiyon yapıp elveda der .
Çocuğa gram destek yok geliş zamanı forma numarası hep eksi haneye yazıldı üstüne avrupadan elenmek hedef haline getirdi ister istemez etkilendi

abv juve

Kral beklentilerin altinda kalsa da su an takimin en kilit oyuncularindan biri, Feghouli forvet arkasi icin yetersiz, Selcuk Tolga Donk'un oynadigi takimda Belhanda gozu kapali 11'e yazilmali.

Seni savunacağız çöl aslanı seni savunacağız.

Alnitak Alnilam Mintaka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt