#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda inşallah böyle devam eder

Yeter ki o böyle oynamaya devam etsin de biz en büyük destekçisi hayranı oluruz Belhanda 'nın ...

Ne olursa olsun şampiyonluk yoluna girdiğimiz bu maçlarda elimizdeki kısıtlı kadrodan en fazla verim almak zorundayız

Tüm dünya “Vazgeç” dediğinde Umut fısıldar; “Bir kez daha dene
e3f6df1bb2a5fa9cf7f2386b8b00879f.jpg

abv juve

..
1d5bfc356adf7dea36e04bcd4becdf67.jpg

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu kardesimize apaci diyen herkesi kiniyorum

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

en son gomis'e attığı gol pasında rakip defansının çaresizliği muazzam , kaleciye çık çık diye bağırıyorlar ama nafile.

belhanda top kontrolü çok iyi olan bir oyuncu , idolü zaten zidane.

dün biraz zidane'ı andırdı , tempolu oyunu ile.

ndiaye gittikten sonra dikine top sürme ve adam eksiltme görevini layıkıyle yerine getirdi.

Bence yayın orlardan biraz daha şut deneyebilir.

Belhanda feghouli ve rodrigues ile antremanda hücum set , ara pas verkaç tatkiktleri çalışmak lazım bol bol .

Kötü de olsa alternatifi yok.

Olmayınca saha içinde başı kesik tavuk gibi Mariano ve Feghouli ne yapar. Rodrigues adam geçer mi, Gomis sağa çekip vurur mu gibi işlere kalıyoruz.

Organize atak için tek çare

Feghouli-Belhanda-Gomis

Üçlüsün aynı anda ve formda , herşeyden önemlisi de istekli biçimde sahada olması

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dün akşam baya iyi oynadı kötü oynadığında eleştirdiğimiz gibi iyi oynadığı zamanda hakkını teslim etmek lazım. İnşallah böyle devam eder. Yalnız şut çekme konusunda neden bu kadar korkak davranıyor anlamadım. Hiç bir şekilde şut çekmiyor. Her atakta pas atacağım diye kendini bir şekilde soyutlamış. Müsait pozisyonlar buluyor, şut çekmesi lazım.

Dün en iyi maçını oynadı bence. Dinamik bir orkestra şefiydi. Fatih Terim'in ve taraftarın istediği seviye de bu zaten. Böyle oynadığı sürece kimse bir şey söylemez. Kaleye uzak mesafeler için bir şey diyemem ama yay çevresinde ve ceza sahası içinde ekstra pas yerine şut tercih etse daha etkili olacak. Ayak içi vuruş kalitesi olan bir oyuncu bunları denemeli.

Kendimden biliyorum, kalenin yakınlarında bile bir oyuncu sut atmaktan çekiniyorsa toplara cılız vuruyordur. Halısahada maç yaptığımda topu sürerken kaleyi karşıma aldığım veya kalenin yakınlarında pas aldığım anlarda millet vur diye bağırır, ben ısrarla pas atardım çünkü şutlarım çok zayıftı. Kendime hiç guvenmezdim bu konuda. Millet topa abanir, ben topu zor kaldırırdım. Büyük ihtimalle Belhanda için de bu geçerli.

Son düzenleme:
Katiliyorum dün bende aynisini düsündüm bence sut konusunda kendine güvenmiyor hatta bence kötü sut cekerim milletin auuuuu uwwww ugultusundan cekiniyor

Oysaki daha önce forma giyindigi takimlarda ceza sahasinin disindan gol atmisligi var

SM-G950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bazı arkadaşlar nedense yine hakkını tam teslim etmemiş. Neyse inşallah hep bu seviyede oynar. Bizi şampiyon yapacak, ligin ve takımın en iyi oyuncusu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tabi ki tek macla kral ilan edilmemeli ama ben burada yerin dibine batirildigi kadar da kötü olmadigini dusunuyorum zaten bu adama kendi adıma kızma sebebim oyuna kendini vermemesi ve lakaytligi idi,kim ne derse desin is yapar istedigi zaman ki dun cok iyiydi. Su maliyet konusu da kapansın bence artik orda da dursun birisler cevirmis anlaşilan,boyle oynarsa biz kazanırız,aksi takdirde kaybeden de biziz almışız artık yapacak birsey yok.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Önemlisi istikrar.

Dün böyle oynayıp önümüzdeki maçta yine uyuz uyuz sahada dolaşırsa hiç bir değeri kalmaz dünkü performansının.

Bence de iyiydi, Sivas maçında oynadığı bölümde de olduğu gibi. Bunu genele yaymayı başarırsa oh ne alâ. Benim için en önemlisi uyuz uyuz ve vurdumduymaz şekilde sahada gezmemesi, oyuna ağırlığını koyması ve bazı arkadaşların tabiriyle sazı eline alıp oyunu yönlendirmesi.

Bunları yaptığı müddet sorun olmaz.

sent via GSC

Fatih Terim. "Belhanda yeteneği olan bir oyuncu. Sadece santrafor arkası değil, orta sahada da görebilirsiniz. Bazen, bazı teknik adamların kazanış şekli değişiktir. Yetenekli oyuncuya ben hiçbir zaman sırtımı çevirmedim." https://twitter.com/webaslan/status/961888147431976960/photo/1

2 maçta ortalığı toz dumana kattı sezon sonuna kadar 6 7 maç böyle oynasın işlem tamamdır
5c9fce49d42661e85d0b5bbd34f899c1.jpg

abv juve

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt