#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl etkisiz olduğu zaman eleştiriyorsak iyi oynadığı zaman da adamı övmemiz gerekir bunda tuhaf bir durum abartılacak bişey yok

Son 2 maçında bence takımın en iyisiydi inşallah hiç bozmaz bu oyununu

Hem Belhanda kazanır hem Galatasaray kazanır böylece ...

Dinamizm katiyor oynadigi zaman. Iyi kotu bizim futbolcumuz. Performansinin dususunu Tudor'a bagliyordum hep.

Cikisa gecsi bizi sampiyon yapip satilsin. Baska soze gerek yok

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün çok istekliydi,böyle devam yalnız şu her zaman pası düşünme olayını bırakmalı arada şut denemeli.

Ercan Bey öncelikle kesinlikle saygı duyuyorum Belhanda sevginize. Yaptığınız övgülere eleştiriler geliyor; bana göre haklı eleştiriler... Tartışılıyor sohbet ediliyor; güzel.

Ama öyle postlar atıyorsunuz ki adama Galatasaray'a gelmiş geçmiş en iyi 10 numara muamalesi yapıyorsunuz. 6 ayda ne yaptı; ne gördünüz de bu kadar aşırı sevgi gösterisinde bulunuyorsunuz? Ciddi soruyorum. Derdim polemik yaratmak, sizi sinirlendirmek değil.

tam 8 numara oyuncysu. geriden enfes paslar atiyor. 2 ki mucadelede de iyi. biraz da sutu dusunse cok iyi olur. konsantre oldugunda cok etkili oyuncu. bu herife durmadan terapi yapmak lazim:D

Ercan Bey öncelikle kesinlikle saygı duyuyorum Belhanda sevginize. Yaptığınız övgülere eleştiriler geliyor; bana göre haklı eleştiriler... Tartışılıyor sohbet ediliyor; güzel.

Ama öyle postlar atıyorsunuz ki adama Galatasaray'a gelmiş geçmiş en iyi 10 numara muamalesi yapıyorsunuz. 6 ayda ne yaptı; ne gördünüz de bu kadar aşırı sevgi gösterisinde bulunuyorsunuz? Ciddi soruyorum. Derdim polemik yaratmak, sizi sinirlendirmek değil.

Biraz inat biraz trollük.

Kişisel bir sevgi değil kendi gelişti baktım çocuğun üstüne çok oynanıyor koruma içgüdüsü gelişti
Tabi bunlar sadece bunun üzerine gelişmiş şeyler değil yetenekli beğendiğim bir oyuncu fenerle anılırken çok kasmıştım gelmesin diye o dönem inanılmaz oynuyordu

Birazda forumda renk olsun diye böyle takılıyorum tabii saygı çevresinde
Yoksa hiçbirşey için kimseyi kırmaya değmez yarın belhanda dahada iyi oynadıkça ben daha çok tutarsınız belhandayi
Şampiyonluk böyle oyuncuların ayağından geçer kalitesi olmasa hiç gerek duymam polemiğe girmeye mesela tarik donk

abv juve

Dün harika oynadı ama su oyunu ligde 30 dk bile gösteremedi şu ana kadar.Böyle oynasın ettiğim lafları yutmaya hazırım ama ilk zorlu maçta gene yokları oynayacak göreceksiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt