#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DVqgKNaXUAA1Fom.jpg

Bende bir sürü futbolcu için bu tarz şeyler söylüyorum. Hiçbirine bağlı değilim şahsen. Ayrıca belhanda çok yetenekli bir adam. Bunu söylemesinde ne problem var?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

20 maçlık performansından memnun olup burada onu yalnızca oyunundan dolayı eleştirenlere laf söylüyorsan benim için körü körüne bağlı olduğu anlamına geliyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fransız muhabir belhandayi ona sorduklarında şu cevabı veriyordu
Onu sahada faul yapmadan durdurmanın imkanı yok denecek kadar az
Montpeiller dönemi

abv juve

oğlumla evimin bahçesinde futbol oynarken ikimiz de en sevdiğimiz futbolcular olurduk. oğlum ben olurdu, ben ise Belhanda.
" Ercan Kınay"

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

henuz hic birseyi ispat etmemis oyunculara kral demiyelim lutfen, Metin Oktay, Hagi gibi oyunculara hakaret gibi oluyor.

Uzun bir aradan sonra iyi oynadigi icin göklere cikarmaya gerek yok

Burada yazildigi gibi yeteneksiz kötü bir futbolcu degil ama Mac kazandiracak bir oyuncu da degil

Takima faydasi olan bir orta saha oyuncusu ama aldigi Maas ve ödenen bonservis bedelinden dolayi beklenti büyük yani elestiriyi dogal karsilamak lazim

Sezon basinda kendisinin yerine ben arfa gelmis olsaydi Alex etkisi yapardi ligde,belhanda ise daha cok Oguzhan tarzinda bir orta saha

Uzun bir aradan sonra iyi oynadigi icin göklere cikarmaya gerek yok

Burada yazildigi gibi yeteneksiz kötü bir futbolcu degil ama Mac kazandiracak bir oyuncu da degil

Takima faydasi olan bir orta saha oyuncusu ama aldigi Maas ve ödenen bonservis bedelinden dolayi beklenti büyük yani elestiriyi dogal karsilamak lazim

Sezon basinda kendisinin yerine ben arfa gelmis olsaydi Alex etkisi yapardi ligde,belhanda ise daha cok Oguzhan tarzinda bir orta saha
Ben Arfa tek başına şampiyon da yapabilirdi hiç sallamayadabilirdi.

Bu tarz çok istediğim adamların hiçbiri gelmedi bu zamana dek :D

Kendisi hakkında 6 aylık bir süreçte Musleranın 5 sene önce açılan konusundan 100 sayfa daha fazla yazılmıştır.

Ben Arfa tek başına şampiyon da yapabilirdi hiç sallamayadabilirdi.

Bu tarz çok istediğim adamların hiçbiri gelmedi bu zamana dek :D

Ben arfa sallamadan bile etkili olabilirdi ligimizde bana göre

Rakip ceza sahasinda kaliteli ve ayagi iyi olan bir oyuncu Türkiye liginde rahat is yapar

Feghouli'de bazi maclarda sallamiyor ama rakip ceza sahasinda kaliteli dokunuslarini izliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt