#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonluk yolunda Belhanda'ya güveneceğime Sinan'a güvenirim daha iyi.

Bu arkadaşın fb, bjk, başakşehir gibi kritik maçlarda aptalca bir hareket yapmayacağı ne malum.

Performans desen zaten soru işareti. Sezon başından beri 3 maç parlayan bi herife mi güveneceğiz belki iyi oynar diye.

yav dehleyin gitsin arap apaçilerle mi uğraşacağız

bunun gibileri top cambazı mutlaka bağcılarda vardır

biraz araştırsınlar

Farkı ne kaldırdı vurdu adama

abv juve
Farkı şu, Gomis haksız yere bir kırmızı kart gördü. Belhanda ise saçmaladığı için kırmızı kart gördü. Bunu bütün spor kamuoyu kabul etti, Disiplin kurulu verdiği bir maçlık ceza ile bile bunu onayladı. Normalde kasıtlı vurmuş olduğu kanaati oluşsa daha fazla ceza alırdı.

Son bir kaç gün dahil, akşamdan beri bundan bahsediyorum işte. Şu mesajın akşamdan beri bütün dediklerimi onaylıyor.

Son düzenleme:
kesip atmayin hemen tam kazanmak üzeriyken.
gencligine verin.
kendide anlamistir.
fegte bi aptallik yapti simdi oynuyor.
dedgim gib asiriri tepkiye gerek yok.
hakemlerde zaten hep bunlari bekliyorlar 4 gözle.
inanin karsi taraf olsa o kart cikmazdi.

gomis soyunma odasında buna dalmış olabilir çok kızdı maç bitince

kesip atmayin hemen tam kazanmak üzeriyken.
gencligine verin.
kendide anlamistir.
fegte bi aptalli yapti simdi oynuyor.
dedgim gib asiriri tepkiye gerek yok.
hakemlerde zaten hep bunlari bekliyorlar 4 gözle.
inanin karsi taraf olsa o kart cikmazdi.
gençlik derken ? 28 yaşında adam :D

Ciddi ceza verilmeli, kadro dışı kalması gerekli.

Maçtan önce herhalde bir 50-60 kez yine o umursamaz, laubali hallerine dönmesin, Konya maçı gibi devam etsin diye umdum, buraya da yazdım birkaç kez. Çünkü o maç cidden muazzam oynamıştı. Ancak bugün fena oynamamasına rağmen tam anlamıyla o oyunu sürdüremediği gibi son dk o kırmızıyı yemesi Konya’da aldığı +’ları götürdü açıkçası. Bir oyuncunun İyi oynadığında övülmesi, kötü oynadığında eleştirilmesi taraftarıyım. Ama bugün ciddi anlamda umudumu aldı götürdü benim. Ndiaye’nin gidişi, Fernando’nun da sakatlığı sonrası Konya maçı performansı gibi performanslara aşırı derecede ihtiyacımız var çünkü.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildik

biz rakiplerle uğraşırken bu apaçi de bize çelme takmaya çalışıyor. böyle bi günde bile keyfimizi kaçırmayı başardı

Kesinlikle kadro disi birakilmali, bir de agir para cezasi verilmeli.

Belki istenmedigini anlar kendiliginden defolup gider yazin takim bulup.

Bu heriften sezon sonu ne pahasina olursa olsun kurtulmamiz lazim. Burak'in Cin'e transferinde menajere 1 Milyon para vermistik, bunun icin 3 Milyon bile verilir, yeter ki defolup gitsin Allahin apacisi.

Fatih Terim: "Belhanda'nın, penaltının ya da hakemin yorumunu yapmak istemiyorum. Ama ne olursa olsun hatalı. Kimi diyor ki 2 saniye önce el vardı, verse olmazdı. Ne olursa olsun, ihtiyacımız olan Belhanda bu şekilde atılmamalı."

Fatih Terim: "Belhanda %100 haklı da olsa, hatalı. Bu şekilde atılmaması gerekirdi. Zaten Galatasaray formasından uzak kalmaktan kötü bir ceza olabilir mi?"

malhanda > kralhanda

1 gün kral o da kupa maçında

diğer günler takım bu kadar iyi oynarken bile vasatı aşamaz

adam bu

Abi zaten olan yine bize oldu. Orta saha zaten zayıf, bugün misal Tolganın halini gördük. Haftaya bu orta saha ile Kasımpaşa maçı umarım zorluk çekmeyiz.

ins. cekmeyiz.
tamam belhandanin yaptigi aptallik ama yinede hakemler resmen bunlari bekliyorlar.
gecen hafta o penalti filan.
orda akilli oyuncu mac bitmis yan cekilir ugrasmaz.
ama dedigim bu hakemlerde az degil.

birde donka milletin demedigi kalmadi.
bence tolgadan kat kat iyi.
hic top kayibi yasamiyor, kontrolü iyi.
fernandoyu aratmiyor.
en büyük eksigimiz endiaye gibi iki yönlü oynayan oyuncu.
selcuk artik bastonla cikacak maca nerdeyse.

Kendi evinde 3-0 öndesin dakika 90.

Ne diye kendini ateşe atarsın? Hele de böyle sıkıntılı bir süreçteyken.

Bu adam bundan sonra kadroya giremezse sesimi çıkarmam.

Bugün 90+da yaptı. Yarın en kritik maçın 10. dksinda yapar seni şampiyonluktan eder. Edecektir de. Beyinsizin teki. Rusyadan mi çinden mi nereden teklif varsa derhal yollasınlar onsuz devam edelim.

Fatih Terim: "Belhanda'nın, penaltının ya da hakemin yorumunu yapmak istemiyorum. Ama ne olursa olsun hatalı. Kimi diyor ki 2 saniye önce el vardı, verse olmazdı. Ne olursa olsun, ihtiyacımız olan Belhanda bu şekilde atılmamalı."

Fatih Terim: "Belhanda %100 haklı da olsa, hatalı. Bu şekilde atılmaması gerekirdi. Zaten Galatasaray formasından uzak kalmaktan kötü bir ceza olabilir mi?"

aciklamasi: yaptigi dogru degil haklilk payi varsa bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt