#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda ayvayı yedi

DV3N-3sXcAEJq86

Resim şimdi sayın Canaslan yazınca dikkatimi çekti. O nasıl bakış öyle yahu, tek kelime etmeden bildiğin vurmuş Belhandayı.

Bu 2 oldu

Daha önce de Fener macinda sabote etmisti,yetenekleri ve futbolu bir kenara 14 yasinda bir cocuk gibi davraniyor engin baytar gibi

Yemin ediyorum gerizekalı bu.

Yapılır mı bu. Maç bitmiş uzatmalar oynanıyor.

Bi de pis pis sırıtıyor kırmızıyı yedikten sonra olmaz böyle gevşeklik. Tam falakaya yatırılacak bir tip.

sent via GSC

İlk defa katılıyorum sana bu konuda. Ama hakemin Arenada bu kadar ucuz kart çıkartması cidden düşündürücü. Bu kartı Talisca'ya deplasmanda bile çıkartamazdı. Güzel oynadığı maçın içine etti. Ayrıca, Antalya'lı oyuncu hakemin dibinde Belhanda'ya sövüyor, ona da direk kırmızı verilmeliydi eğer Belhanda'ya veriliyorsa.

Abi oyunu durdurmadi mi?
Ya 3dk oyunda kalmadi top
En ufak mudahalede hemen faul caldi?
Ozellikle ikinci yari 15dk kalmistir top oyunda

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onun hakemle alakası yok ya bence oyuncular artniyetli olunca hakemlik bişey kalmıyor. Ben içeride zorluk derecesi düşük bir maçta bile oynadığı topu pek beğenmedim. Kötü oynamadı da idare etti. Haftaya Kasımpaşa maçında zaten kaybolurdu sahada, he şu orta sahada kim oynayacak o da ayrı konu.

Tekrar yazıyorum embesil teki ama Galatasaray oyuncularına çok kolay sarı-kırmızı kart çıkıyor hakemler tarafından ve bu göstere göstere Arena'da falan yapıyorlar. Bunların korkusu kalmamış hiçbir şeyden.

Belhanda ile konuşup sakin kalması sağlanmalı ancak çıkıp da yeri geldiğinde bu yönetim ayar vermiyorsa çıkıp hiç konuşmasınlar bir daha.

Kırmızı hakemin uydurmasıydı. Bence büyük haksızlık yapıldı. Ancak rakiple gereksiz yere polemiğe girmesi sebebiyle net bir ceza verilmeli. Bir değil, iki değil. Bunu hep yapıyor. Cebinde sürekli sarıyla gezen adam her maç takımı yakabilir.

Kırmızı hakemin uydurmasıydı. Bence büyük haksızlık yapıldı. Ancak rakiple gereksiz yere polemiğe girmesi sebebiyle net bir ceza verilmeli. Bir değil, iki değil. Bunu hep yapıyor. Cebinde sürekli sarıyla gezen adam her maç takımı yakabilir.

buna katilirim iste bos yere polemige girmesi kendisini yakiyor ama 100 de 100 hakemin uydurmasi !

İlk defa katılıyorum sana bu konuda. Ama hakemin Arenada bu kadar ucuz kart çıkartması cidden düşündürücü. Bu kartı Talisca'ya deplasmanda bile çıkartamazdı. Güzel oynadığı maçın içine etti. Ayrıca, Antalya'lı oyuncu hakemin dibinde Belhanda'ya sövüyor, ona da direk kırmızı verilmeliydi eğer Belhanda'ya veriliyorsa.

Evet hakemler bize kolay rakiplerimize daha zor kart cikariyor bu dogrudur. Antalya da Maicon ancak 5.foulünün sonunda mi ne sari kart yedi. Ama sen oyuncu olarak hakeme böyle gerizekalica bana kart göster diye davetiye cikarirsan o da baliklama atlar tabi ki.

Ayrica ben güzel oynadigina katilmiyorum. Yaptigi asisti disinda yine gayet vasat ve sönük bir performans sergiledi, Donk bile bundan daha fazla oyun kurmaya cabaladi bugün orta sahada. Sivas ve Konya maclarinda sundugu oyunun yanina bile yaklasamadi yine.

Karar yanlis hakem uydurmasi var ama 92. Dakika da böyle cocukca bir hareket yapmayacaksin

Engin baytar'i görüyorum belhanda da

Fatih hoca Engin'e ceza vermedi buna da vermez kazanmak icin her yolu deneyecektir

Karar yanlis hakem uydurmasi var ama 92. Dakika da böyle cocukca bir hareket yapmayacaksin

Engin baytar'i görüyorum belhanda da

Fatih hoca Engin'e ceza vermedi buna da vermez kazanmak icin her yolu deneyecektir

engin bize sampiyonluk getirdi hala onun gibi manyagı arıyoruz acıkcası hatta hoca bile arıyordur

yunusta sampiyonlugu getirsin zaten piyasası var temizinden 10-15e cok rahat satarız piyasası olan adam sonucta engin gibi elimizde patlamaz

Hakemlerin aleyhimizde düdük çalmaya mahâl aradığı yerde (kendi stadında) 3-0 ve 90. dakikada bu hareket çok aptalcaydı.

Öyle değersizleştirmenin de alemi yok, sezon sonuna kadar selçukla tolga şampiyon yapmayacak seni malum.

Kulağı sağlam şekilde çekilip, para cezası vb. uygulanmalı. Her ne kadar hakem şaibeli olsa da, Türkiye'nin en iyi takımındasın, 10 numara formanın hakkını vereceksin, o hareketi orda yapmayacaksın sebepsiz. Takımı ateşlemek için yaparsın, moral aşılamak istersin eyvallah -Melo bu konu muazzam iyiydi-
Kimse Galatasaray'dan büyük değil artistlik bir yere kadar.

bunun beynini esege taksan esek ters ucar

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt