#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demekki neymiş takımın en önemli oyuncusuymus tolgalar selçuklar müstehak size

abv juve

Takımı satarcasına atılan adamı savunup millete Tolga ve Selçuk diye laf sokmak acizliktir. Bu kritik dönemde atılan adama tek söz etmeyip, bu zayıf orta sahanın daha da zayıflamasının suçunu taraftarda bulmak adamcılığın daniskası ve yüzsüzlüktür. Bu mesajı atan birinin Galatasaray umrunda değildir.

Son düzenleme:
Deplasmanda kaç puan kazandırdı da en iyiymiş,bu g.zekalı yüzünden bu durumdayız,rakiplerin 10nolarının deplasmanda kazandırdığı 9-10 puan vardır en az

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mal herif tam baskı kuruyoruz.O baskıda ince işler yapacak bir tek sen varsın.Malum Tolga ve Selçuk zaten rezil.Ama beyinsizliği yüzünden kırmızı yedi.Canın cehenneme...

Demekki neymiş takımın en önemli oyuncusuymus tolgalar selçuklar müstehak size

abv juve

Boş yapmayın ! O beğenmediğin adamlar en azından çıkıp bugün mücadele ettiler. Bu beyefendinin yaptığı gibi, kazandığımız maçın son dakikasında rakip futbolcuya dayılanıp, ikinci sarıdan oyundan atılarak zorlu deplasmanda takımını yalnız bırakmadılar. Asıl size böyle kendini beğenmiş, bencil karakterde futbolcular müstehak ! Ben Tolga'yı, Selçuk'u izlemeye razıyım başarılı olamasak da.

........

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Moderatör tarafında düzenlendi:
Boş yapmayın ! O beğenmediğin adamlar en azından çıkıp bugün mücadele ettiler. Bu beyefendinin yaptığı gibi, kazandığımız maçın son dakikasında rakip futbolcuya dayılanıp, ikinci sarıdan oyundan atılarak zorlu deplasmanda takımını yalnız bırakmadılar. Asıl size böyle kendini beğenmiş, egoist, bencil karakterde futbolcular müstehak ! Ben Tolga'yı, Selçuk'u izlemeye razıyım başarılı olamasak da.
Biraderim yıldızlar özel oyuncular böyle olur önemli olan onu taşımak nice malmi balotelliyi belhandayi oynatiyor kahrını çekiyor futbolda karaktere fazla takılmayın
Ben boş yapayım size tolga ile mutluluklar

abv juve

Biraderim yıldızlar özel oyuncular böyle olur önemli olan onu taşımak nice malmi balotelliyi belhandayi oynatiyor kahrını çekiyor

abv juve

Ya çok afedersin de yemişim ben böyle yıldız topçuyu. Belhanda kim oluyor lan ? Hagi mi bu kaprisini çekeyim ?

takımda başka 10 numarada oynayacak adam yok diye muhtacız buna yoksa öyle öyle ahım şahım bi topçu değil. ama gel gör ki 10 numara oynayacak bi oyuncu olmadan futbol oynayamıyoruz emre akbaba bile olsa doldururdu o bölgeyi bi şekilde

Adam hala koruyor yahu. Yahu bir insan nasıl bu kadar bomboş bir kafaya sahip olabilir. Sanki Fatih Terim veya taraftarlar bu takımı satan sorumsuza git atıl dedi, gelmiş burada yıldız oyuncu böyle zor olur diyor.

Ulan bunun nesi yıldız oyuncu? Afedersin s..... b..... kadar para alıyor, neymiş efendim yıldız oyuncu böyle olurmuş.

Biraderim yıldızlar özel oyuncular böyle olur önemli olan onu taşımak nice malmi balotelliyi belhandayi oynatiyor kahrını çekiyor futbolda karaktere fazla takılmayın

abv juve
yıldızmış :D nerenin yıldızı bu samanyolu galaksisinden olmadığı kesin. onun yıldızlığına turp sıkayım şut çekmekten aciz karaktersiz vurdumduymaz çakma yıldız

Belhanda'nın son maçta yaptığı sorumsuzca hareketi yapabilmesi ve eleştiri almaması için Zidane veya Hagi ayarında yeteneğe sahip olması gerekiyor.

Yildiz mi?

Hic gülecek halim yoktu bugün.

Bıktım belhandanızdan ya

Sezon sonu takım bulmasını söylesinler şimdiden.

herif baştan aşağı sorumsuz ve bela. 1 maç iyi oynadı öteki maç hemen batırdı, dengesiz değişik bi adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt