Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.910
- 3.724
- 358
Demekki neymiş takımın en önemli oyuncusuymus tolgalar selçuklar müstehak size
abv juve
abv juve
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demekki neymiş takımın en önemli oyuncusuymus tolgalar selçuklar müstehak size
abv juve
Biraderim yıldızlar özel oyuncular böyle olur önemli olan onu taşımak nice malmi balotelliyi belhandayi oynatiyor kahrını çekiyor futbolda karaktere fazla takılmayınBoş yapmayın ! O beğenmediğin adamlar en azından çıkıp bugün mücadele ettiler. Bu beyefendinin yaptığı gibi, kazandığımız maçın son dakikasında rakip futbolcuya dayılanıp, ikinci sarıdan oyundan atılarak zorlu deplasmanda takımını yalnız bırakmadılar. Asıl size böyle kendini beğenmiş, egoist, bencil karakterde futbolcular müstehak ! Ben Tolga'yı, Selçuk'u izlemeye razıyım başarılı olamasak da.
Biraderim yıldızlar özel oyuncular böyle olur önemli olan onu taşımak nice malmi balotelliyi belhandayi oynatiyor kahrını çekiyor
Ben boş yapayım size tolga ile mutluluklar
abv juve
Dünyada kaç tane hagi var keşke olsa bokunu yesekYa çok afedersin de yemişim ben böyle yıldız topçuyu. Belhanda kim oluyor lan ? Hagi mi bu kaprisini çekeyim ?
yıldızmışBiraderim yıldızlar özel oyuncular böyle olur önemli olan onu taşımak nice malmi balotelliyi belhandayi oynatiyor kahrını çekiyor futbolda karaktere fazla takılmayın
Ben boş yapayım size tolga ile mutluluklar
abv juve