#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DWvkkR6XcAEc1Bw.jpg

DWvkkR2W0AAuNBS.jpg

DWvkkR2XkAA8KTo.jpg

oğlu saha zemini mahvediyor o ayakkabılar ile. birazdaha duyarlı olması lazım

Şu maçta bile sazı eline alamadıysa daha da organizatörlük filan beklemeyin bundan. Rakibin gardı bu kadar düşmüşken, bir ofansif orta saha oyuncusu oyuna hükmetmeli. Kopuk kopuk birkaç hareketine tav olunmuş yine. Gol-asist istatistiğinden bahsetmiyorum, onlar olmasa da olur duruma göre; oyunun liderliğini üstlenemediği için yine Selçuk' un vıdı vıdısını izledik. Ne anlatıyorsanız?!...

Taraftarların övgüsünden rahatsız olmuyorum. Taraftar duygusaldır. Taraftar adı üstünde "taraf"tır.

Ama spikerler dikkatimi çekiyor. Mide bulandırıcı durumda. Oynadığı iki maçta gereğinden fazla övüyorlar. Aklı başında spor yazarlarına bakıyoruz. Tık yok!

skoru bulduğun an çıkaracaksın adamı ya kendini ya da takım arkadaşlarını harcıyor herif

Mücadelesi iyi idi ama bugün oyuna katkısı Konya maçının çok gerisinde kaldı. Bir iki tane topu ileri iyi taşıdı, sağ kanatta pas üçgenine katıldı, rakibi akıllı bir pres ile attırdı ve net dikine bir pas ile başlattığı pozisyonu, öldürücü noktaya son pası atarak gol olmasını sağladı.

Mücadelesini sürdürüp, topu ileri taşıma ve gol de yaptığı aksiyonları, yani net dikine pas ile pozisyon başlatma ve öldürücü son pasları çoğaltır, pas organizasyonunun biraz daha merkezine oturur, rakip ile uğraşmaz ise benim adıma sorun yok.

Bu bahsettiğim ve bana göre bizim için önemli aksiyonları Konya maçının yarı seviyesine getirirmesi bile çok iyi ve yeterli olur.

Aksi durumda ne mi olur, hiç bir şey çünkü alternatifler Tolga ve Selçuk. Her halükarda bu ikisinin yerine tercih ederim, bu yüzden geçen hafta büyük hayal kırıklığı oldu. En çok ihtiyaç olan dönem de aptalca oyundan atılması, alternatifleri iyi olan bir takımda cezalandırılır ama işte bizim elimiz mahkum.

Son düzenleme:
Aynı muhabbet Muslera da var adam dökülüyor ne hikmetse tapıyorlar adama

GALATASARAY Düşmanlarının ...
Yüz kere dedim bu adam olmadan kaleye gidemiyoruz diye bi anlatamadık

Boşver herkes anlasaydı oooooo

Ağlayın ağlayın çok zevkli oluyor

Hani geçen saygıdan, söz de Belhandayı savunanlara takınılan saldırgan tavırlardan bahsettin ya.

Şu an konuda eleştiren Belhandayı eleştiriyor, sana bir şey söylendiğini görmedim ama buna rağmen yazdığın mesajlar ortada.

Bugün kötü oynadığımız bir maçta diğer oyuncular gibi Belhandanın da iyi ve kötü yaptığı şeyler var idi. Altını çiziyorum, kötü oynadığımız bir maç.

Son düzenleme:
Ne adamlarsınız ya adam iyi oynuyor suç kötü oynuyor suç ne iyi ne kötü oynuyor o da suç bi salın adamı la yerine oynatacak kimse yok işte

İster beğenelim ister beğenmeyelim sezon sonuna kadar mecburuz yapacak bir şey yok. Fernando - N'Diaye ikilisi olsaydı eğer mecbur kalmazdık belki lakin şu an mecburuz. Kadroda olduğu zaman en azından Feghouli'yi 10 numaraya kaydırmak zorunda kalmıyoruz, bir şekilde iyi veya kötü bir pas trafiğimiz oluyor ve topu ileriye taşıyabiliyoruz. Şu an orta saha kalitemiz o kadar yerlerdeki bu herifin ayağına bakıyoruz. Galatasaray'ın 10 numarası olabilecek kalibrede bir adam değil zaten burası kesin. Ha ciddiyeti, disiplini ve çalışkanlığı üst düzey bir oyuncu olsa B2B olarak çok rahat oynayabilir. Kalitesi buna müsait lakin bu özelliklere sahip olmadığı için bu ihtimali geçelim. Sezon sonunda bir takım 4-5 milyon avro versin ve bu iş huzur içinde çözülsün.

Şu rahat maçlarda bile durduk yere kırmızı falan görmez inşallah diye stres yapıyoruz anasını satayım. Bu sefer kırmızı görmedi ama kendi takım arkadaşlarını sakatladı. Hani şu yaşıma kadar futbolu takip ettim, bir maçta rakip takımdan 2 oyuncuyu birden sakatlamayı başarabilen bir adam görmedim. Bizimki bırak rakip takımı kendi takımından 2 adamı sakatladı :crushed: Hani şanssızlık mı desem cenabetlik mi desem ne desem bilemedim.

Belhanda varsa takım daha mücadeleci oluyor yoksa tam tersi orta saha daha rahat geçiliyor. Farklı bir tip 10 numara geldiğinden beri herkes uzaktan zımba gibi şutlar çıkarmasını bekliyor ama o ince işleri yapar bugün aldırdığı kartta dünyada sayılı 10 numara o stopere koşuyu atıp topu alıp kırmızı kartı aldırır iyi yaptığı işlerinde hakkını verelim. Bundan sonra umarım cezalı duruma düşmez çünkü eksiğini kapatamıyoruz

2 tane elemanımızı telef etmesi dışında iyiydi. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt