Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.785
- 19.392
- 2.193
Emre Akbaba bile olsaydı kendisinden çok daha fazla katkı sağlardı takıma ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhandayi savunmak icin soylemiyorum ama deplasmanda ove ove biteremedigiiz mariano ve gomis bile sicip siviyorlar
Ondan sonra neyini begenmiyorsunuz diye. BU NE BU BU
Tum takim siligiz depte
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Haksizlik olmaz mi tum sorumlulugu sorumluluk almayan birine yuklemekBelhandayi savunmak icin soylemiyorum ama deplasmanda ove ove biteremedigiiz mariano ve gomis bile sicip siviyorlar
Tum takim siligiz depte
Orta sahanin en onemli oyuncun bir halta yaramiyorsa forvet de coker kanat da coker. Sazi eline almasi gerek herif kayip
Teixeira 'da aradığımız o net 10 numara değil bana göre . Kesinlikle Galatasaray 'a gelmesini en çok istediğim futbolcuların başında geliyordur. Ama 10 numara olarak değil de Garry Rodrigues 'in olası satışından sonra 3 'lü hücum hattının sol kanadınaZiyech bu yasta Turkiye'ye gelmez, Çin'de oynayan Alex Texeira olabilirdi mesala.
Belhanda-Maicon ikilisi her maç başımızı yakarBununla CL'de deplasman maçına çıktığımızı düşünsenize
zamanında burak yılmaz kazması burda her gol attığında krallll kapakları taktı diye bağıran tipler vardı ya bunlar da onların başka bi çeşidi. maçları başka bi taraflarıyla izliyorlar kanımcaBir de Burda kralhanda finanzlage yazanlar Var, sanki hic iyi topcu gormemis gibi bunun herseyini begeniyorlar
Emre nin abartıldığını ve bizde asla ilk 11 oynayacak kalibrede olmadığını düşünmeme rağmen kesinlimle katılıyorum buna.Emre Akbaba bile olsaydı kendisinden çok daha fazla katkı sağlardı takıma ...
Haksizlik olmaz mi tum sorumlulugu sorumluluk almayan birine yuklemekBelhandayi savunmak icin soylemiyorum ama deplasmanda ove ove biteremedigiiz mariano ve gomis bile sicip siviyorlar
Tum takim siligiz depte
Orta sahanin en onemli oyuncun bir halta yaramiyorsa forvet de coker kanat da coker. Sazi eline almasi gerek herif kayip
Gecen hafta sorumluluk aliyor diye ovmustum alayimizi ters kose ediyor
zamanında burak yılmaz kazması burda her gol attığında krallll kapakları taktı diye bağıran tipler vardı ya bunlar da onların başka bi çeşidi. maçları başka bi taraflarıyla izliyorlar kanımcaBir de Burda kralhanda finanzlage yazanlar Var, sanki hic iyi topcu gormemis gibi bunun herseyini begeniyorlar
Kral basak maci Feghouli ile birlikte son sansin, umarim hayatinizin futbolunu oynayip maci alirsiniz. Lig bitecek tek basina 1 mac bile almadin lan.