- 13 Ekim 2014
- 108.676
- 58.351
- 4.588
Ulan bana her hafta kral diyecekler, gol assisti var diyecekler, bok gibi oynamama ragmen parami konusturmayip, toz kondurmayacaklar.. Utancimdan goller assistler atarim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küçük takım hocasının isteğiyle alınmış küçük takım futbolcusu işte.

Maalesef maci izleyemeyecegim bugün, bu da demektir ki bunun sacma sapan hareketlerine maruz kalmayacagim.
Bir yandan maci izleyemeyecegim icin üzülüyorum, diger yandan da kendimi iyi hissediyorum bu gereksizi görmeyecegim diye.
Mac sonrasi videosunu atariz izleyip keyiflenirsin Can
Şu adamı çok zarar etmeden bir takıma satıp yerine Alex Teixeira'yı alsakta gözümüz 10 numara görse.
Şu adamı çok zarar etmeden bir takıma satıp yerine Alex Teixeira'yı alsakta gözümüz 10 numara görse.
Sezon basinda soyledim . Biz sneijder i kontrati varken neden gonderiyoruz ? En cok gitsin diyenlerden biri olarak biz neden istedik bunu ? Cunku artik mac alan , oyunda fark yaratan ozelligi , aslinda yasi da erken olmasina ragmen gitmisti , zaten bunu bizden sonra nice te de kanitladi ve katarin yolunu tuttu , podolski de benzer sekilde
Ama sunu ekledik , eger masrafa girip ayni tipte adam alacaksaniz hic gondermeyin sneijder i , aptallik olur
Belhandanin oynadigini sneijder de oynardi . Ve ne bonservis ve de 4 senelik ucret riski olusurdu
Ideali sneijder i gondermek ama boyle sacma sapan bir adami da almamakti
Ama bu tip bir adam alinmasi yerine cok daha az bir toplam maliyetle sneijder tutulmaliydi , bunu en gitmesini isteyenlerden biri olarak en az 10 kere yazdim ama gittiler en hatali tercihi yaptilar
Hadi at videosunu bekliyorum izleyip de keyiflenelim beraber.
Ne geldiyse başımıza sizin gibiler yüzünden geldi ve geliyor zaten.
sent via GSC
Hadi at videosunu bekliyorum izleyip de keyiflenelim beraber.
Ne geldiyse başımıza sizin gibiler yüzünden geldi ve geliyor zaten.
sent via GSC
Belhanda cikinca bir bok oynamadik, topu ileriye tasiyamadik. Maci izlemediysen bos yapma.
Sonuna kadar katılıyorum. Bende son 2 sezondaki düşük performansından dolayı Sneijder'in gitmesi gerektiğini düşünenlerdendim ama yerine gelecek adam Belhanda olmamalıydı. Sneijder'in ölü hali Belhanda'dan çok iş yapardı. Belhanda konusunda içimi rahatlatan tek nokta 30 yaş altı olması ve hala piyasasının olması yoksa elimizde patlayacaktı. İnşallah sezon sonu satılırda gerçek bir 10 numara gelir şu takıma.Sezon basinda soyledim . Biz sneijder i kontrati varken neden gonderiyoruz ? En cok gitsin diyenlerden biri olarak biz neden istedik bunu ? Cunku artik mac alan , oyunda fark yaratan ozelligi , aslinda yasi da erken olmasina ragmen gitmisti , zaten bunu bizden sonra nice te de kanitladi ve katarin yolunu tuttu , podolski de benzer sekilde
Ama sunu ekledik , eger masrafa girip ayni tipte adam alacaksaniz hic gondermeyin sneijder i , aptallik olur
Belhandanin oynadigini sneijder de oynardi . Ve ne bonservis ve de 4 senelik ucret riski olusurdu
Ideali sneijder i gondermek ama boyle sacma sapan bir adami da almamakti
Ama bu tip bir adam alinmasi yerine cok daha az bir toplam maliyetle sneijder tutulmaliydi , bunu en gitmesini isteyenlerden biri olarak en az 10 kere yazdim ama gittiler en hatali tercihi yaptilar
Izledim maçı.
O varken çok top oynuyorduk zaten ya. İzlemeyi geçtim izlediğininizi anlamıyorsunuz anlaşılan.
sent via GSC