Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bana her hafta kral diyecekler, gol assisti var diyecekler, bok gibi oynamama ragmen parami konusturmayip, toz kondurmayacaklar.. Utancimdan goller assistler atarim

Onu bunu bırakın da ceza sahası dışından formamızla bir golünün videosunu atında izleyek

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda'yı bazıları seviyor bazıları sevmiyor artık durum bundan öteye gitmez. Sevenler savunacak, sevmeyenler eleştirecek belhanda'ya kötü dediğim zamanlarda oldu, eleştirdiğim zamanlarda hatta savunduğum süreçlerde oldu hiçbir zaman bir futbolcuyu kulüpten daha büyük görmeyeceğim. Sene sonu olur biri gider biri kalır yeni birileri gider her zaman böyle oldu böyle de olacak.

Gol atmayan 10 numara mı olur diye sorarsanız da Belhanda kariyerinde 10 numaralı forma haricinde bir çok forma giydi klasik 10 numara değil ya da düşündüğünüz o tarz 10 numara değil. Hagi, Sneijder bu tarz adamlar bir daha bu kulübe gelmeyecek çünkü bu adamların geliş hikayeleri bile bir çok 10 numaradan farklı tam kariyerleri düşüşe geçilecek dendiği dönemde gelip güzel anılar ve başarılar kazandırdı bu adamlarla Belhanda'yı kıyaslamak bile doğru değil hatta normalde bu isimlerle şimdiye kadar hiç kıyaslamadım çünkü mevcut oyuncumuz olduğu için savundum.

Günümüzde zaten Hagi, Sneijder ve Alex tarzında 10 numaralar yok denecek kadar az çünkü futbol zamanla değişiyor mesela bunla ilgili beinsports'da güzel bir belgesel vardı futboldaki değişimi anlatıyordu. Artık günümüz futbolunda belli başlı sistemler var bunlar 3-4-3 / 4-3-3 gibi genel büyük takımların kullandığı bir sistemler 4-2-3-1 avrupada göremeyeceğimiz kadar az oynatılıyor hatta büyük takımlara baktığımız zaman bu sistemi oynayan takım yok denecek kadar az sayıda de gönül ister ki Hagi, Sneijder ve Alex gibi büyük futbolcuları izleyelim ama ne yazık ki futbol geliştikçe bazı mevkilerde evrim geçiriyor ve yok oluyor hatta yeni mevkiler oluşmaya başlıyor.

Sene sonu kalması için bunu anlatmadım hatta giderse de üzülmem dediğim gibi hiçbir oyuncuyu kulübün üstünde görmem fakat demek istediğim konuyu anlamışsınızdır herkes beklentilerini yüksek tutmamasını önerim yoksa her gelen oyuncuda geçmişten izler aramaya çalışırsanız hiçbir zaman hiçbir oyuncu sizi mutlu etmeyecektir.

ulan apaçi 65 dkda bişeyler yapsaydın da savunabilseydik seni.hoca haklı.fazlası lazım belhanda .olmuyo böyle.

Geçen hafta geri pası vardı Burak uyanık davranamadı uyanık olsaydı atsaydı 1-1'di maç.

Bu hafta Deniz Yılmazın kaçırdığı pozisyonda topu kaptıran yine kendisi. Bunun yaptıklarını herhangi bir 10 numarada yapar sadece ekstrası koşuyor. Deplasmanlarda kötü olmamızın ana nedenlerinden

Yüzündeki izler bana sorarsan eğer
Futursuz olmanın bedeli olmalı
Yaşlı gözlerin titreyen ellerin
Günahkar olmanın diyeti olmalı

Kimine dar kimine yar bu sevda
Tükettik bunuda daha başında
Kimine yar bana dar bu sevda
Bunuda söyledim sana başında

Yeminler etsen Allah biliyor desen
İçini görüyorum sana güvenmiyorum
Yağmur bu yağar diner, gücenen varsa gider...
Sebebim aynı sana güvenmiyorum

güvenmiyoruz lan sana Allahın apaçisi

Maalesef maci izleyemeyecegim bugün, bu da demektir ki bunun sacma sapan hareketlerine maruz kalmayacagim.

Bir yandan maci izleyemeyecegim icin üzülüyorum, diger yandan da kendimi iyi hissediyorum bu gereksizi görmeyecegim diye.

Mac sonrasi videosunu atariz izleyip keyiflenirsin Can

Hadi at videosunu bekliyorum izleyip de keyiflenelim beraber.

Ne geldiyse başımıza sizin gibiler yüzünden geldi ve geliyor zaten.

sent via GSC

Şu adamı çok zarar etmeden bir takıma satıp yerine Alex Teixeira'yı alsakta gözümüz 10 numara görse.

Paralel evrenlerde devamlı gol atıp taklalar attığı için başı dönüyormuş. O yüzden bizde skora katkı yapamıyormuş. Ben öyle duydum.

Şu adamı çok zarar etmeden bir takıma satıp yerine Alex Teixeira'yı alsakta gözümüz 10 numara görse.

Sezon basinda soyledim . Biz sneijder i kontrati varken neden gonderiyoruz ? En cok gitsin diyenlerden biri olarak biz neden istedik bunu ? Cunku artik mac alan , oyunda fark yaratan ozelligi , aslinda yasi da erken olmasina ragmen gitmisti , zaten bunu bizden sonra nice te de kanitladi ve katarin yolunu tuttu , podolski de benzer sekilde

Ama sunu ekledik , eger masrafa girip ayni tipte adam alacaksaniz hic gondermeyin sneijder i , aptallik olur

Belhandanin oynadigini sneijder de oynardi . Ve ne bonservis ve de 4 senelik ucret riski olusurdu

Ideali sneijder i gondermek ama boyle sacma sapan bir adami da almamakti

Ama bu tip bir adam alinmasi yerine cok daha az bir toplam maliyetle sneijder tutulmaliydi , bunu en gitmesini isteyenlerden biri olarak en az 10 kere yazdim ama gittiler en hatali tercihi yaptilar

istediğinizi yazın çizin bu takımın en yetenekli oyuncusu forvetleri gol pozisyonuna sokabilecek kapasitedeki tek oyuncu kendisidir.
performansı tartışılır o ayrı bir konu ama gerçekleri de yok sayamazsınız.

Sezon basinda soyledim . Biz sneijder i kontrati varken neden gonderiyoruz ? En cok gitsin diyenlerden biri olarak biz neden istedik bunu ? Cunku artik mac alan , oyunda fark yaratan ozelligi , aslinda yasi da erken olmasina ragmen gitmisti , zaten bunu bizden sonra nice te de kanitladi ve katarin yolunu tuttu , podolski de benzer sekilde

Ama sunu ekledik , eger masrafa girip ayni tipte adam alacaksaniz hic gondermeyin sneijder i , aptallik olur

Belhandanin oynadigini sneijder de oynardi . Ve ne bonservis ve de 4 senelik ucret riski olusurdu

Ama bu tip bir adam alinmasi yerine cok daha az bir toplam maliyetle sneijder tutulmaliydi , bunu en gitmesini isteyenlerden biri olarak en az 10 kere yazdim ama gittiler en hatali tercihi yaptilar

Buram buram ikiyüzlülük kokan bir mesaj.

sent via GSC

Sonuna kadar katılıyorum. Bende son 2 sezondaki düşük performansından dolayı Sneijder'in gitmesi gerektiğini düşünenlerdendim ama yerine gelecek adam Belhanda olmamalıydı. Sneijder'in ölü hali Belhanda'dan çok iş yapardı. Belhanda konusunda içimi rahatlatan tek nokta 30 yaş altı olması ve hala piyasasının olması yoksa elimizde patlayacaktı. İnşallah sezon sonu satılırda gerçek bir 10 numara gelir şu takıma.

bu feghouli rodrigues alayını satıcaksın.

beyniyle top oynayan adam alacaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt