Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyundan çıkana kadar baskılı oynuyorduk. Eren girdikten sonra takım baskı kuramadı.
Ben mi yanlış maçı izledim ?
Ne baskısı Allahını seversen ya
Ciddiyim baskı yapıyorduk. Rakibi önde karşılayıp pas hatasına zorladık bir kaç kez.
5-6 dk lık setlerde hep onların yarı sahaya yerleşik top çevirip ,pozisyon arıyorduk.
Yani izlediğini anlamak bu kadar zor olmamalı.
Hocanın yapması gereken
Selçuk-Donk
Feghouli - Tolga değişikliğiydi
Herkes kötüyken adamı bu kadar eleştirmek biraz haksızlık gibi...
Genel olarak katılırım ama bugün için çok da kötüydü diyemem...Herkes iyiyken de kötüydü ondan fazla eleştiri alıyor yoksa kimse çıkıp gomis, garry, feguli iyidi demiyor
şu adama karşı olan inanç bana duyulsa ben bile ne yapar eder en az 1 tane maç kazandırırdım. hala sinekten yağ çıkarmaya çalışıyorlar. ulan el mecbur olmasa,takımda vasat bi yedek oyun kurucu bile olsa kim oynatır bunu. terim de mecburen oynatıyor.Size göre hangi maç onluk değil ki? Sıfır olduğu maçta dahi ilah görüyorsunuz adamı. İlk 45 kapanan takıma karşı ne yaptıda ikinci yarı devam edecekti? Tam adamlık maçmış hah!
Ciddiyim baskı yapıyorduk. Rakibi önde karşılayıp pas hatasına zorladık bir kaç kez.
5-6 dk lık setlerde hep onların yarı sahaya yerleşik top çevirip ,pozisyon arıyorduk.
Yani izlediğini anlamak bu kadar zor olmamalı.
Hocanın yapması gereken
Selçuk-Donk
Feghouli - Tolga değişikliğiydi
Her hafta patlıyor gerçekten de...Haftaya patlama yapacak vol.1905