Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çıkmasaydı Maicon yerine rakibe asist yapacaktı herhalde. Yinede ondan önce çıkması gereken adamlar vardı sahada.

Bende pek begenmiyorum kendisini ama o olmayınca takım pozisyona giremiyor...
Keşke bugün çıkmasaydı...

Allahini seven haftaya kralhanda, golü var, assisti var demesin. Bunu dedikce herif iyice sapitiyor, daha da mallasiyor. Bir sefer böyle deneyin

Oyundan çıkana kadar baskılı oynuyorduk. Eren girdikten sonra takım baskı kuramadı.

Ben mi yanlış maçı izledim ?

Bu herifi beğenmesem de Selçuk'tan önce çıkması skandal

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne baskısı Allahını seversen ya

Ciddiyim baskı yapıyorduk. Rakibi önde karşılayıp pas hatasına zorladık bir kaç kez.

5-6 dk lık setlerde hep onların yarı sahaya yerleşik top çevirip ,pozisyon arıyorduk.

Yani izlediğini anlamak bu kadar zor olmamalı.

Hocanın yapması gereken

Selçuk-Donk

Feghouli - Tolga değişikliğiydi

Ciddiyim baskı yapıyorduk. Rakibi önde karşılayıp pas hatasına zorladık bir kaç kez.

5-6 dk lık setlerde hep onların yarı sahaya yerleşik top çevirip ,pozisyon arıyorduk.

Hocanın yapması gereken

Selçuk-Donk

İlk 45 dk kötüydük, 2.yarı 10 dk yine aynı çıkana kadar 3 4 dk biraz etkili olduk ama şimdi çıkana kadar baskılı diyemeyiz 3 4 dk iyi oynadık sadece 60 dk içinde.

bu boş herifin yerine adam gibi bi 10 numara alınsaydı şu an şampi olmuştuk. sene başı dedik d.kievde tutunamamış adama vermeyin bu parayı diye.

Belhanda yerine pasör bir 8 no alsak bile yeterli olabilirdi

Fernando
Ndiaye xyz

Belhanda'ya takmışsınız kafayı Garry Feg Gomis ne yaptı bugün ? Ön yargılarınızı bırakın artık bu adam 10 numara değil , en büyük kötülüğü10 numarayı giyerek yaptı kendine bu adam ortasahada ya sol iç oynar ya sağ iç

Herkes kötüyken adamı bu kadar eleştirmek biraz haksızlık gibi...

Size göre hangi maç onluk değil ki? Sıfır olduğu maçta dahi ilah görüyorsunuz adamı. İlk 45 kapanan takıma karşı ne yaptıda ikinci yarı devam edecekti? Tam adamlık maçmış hah!
şu adama karşı olan inanç bana duyulsa ben bile ne yapar eder en az 1 tane maç kazandırırdım. hala sinekten yağ çıkarmaya çalışıyorlar. ulan el mecbur olmasa,takımda vasat bi yedek oyun kurucu bile olsa kim oynatır bunu. terim de mecburen oynatıyor.

Hocanın yapması gereken

Selçuk-Donk

Orta sahadan adam eksildiği için baskı kırıldı, çıkan Belhanda olduğu için değil. Kasımpaşa maçında da aynısı oldu. Bu kadar maç izleyip futboldan bu kadar uzak olmayalım hocam.

Belhanda oynayacak diye bekleye bekleye 2.liğe geriledik. Şu adamın yerine Sinan 11 başlasa daha çok katkı yapardı.

Küçük takım hocasının isteğiyle alınmış küçük takım futbolcusu işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt