Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam'a laf atan, art niyetlidir.

Takimin en iyi oyuncusu degil ama en onemlisi.

Kusura bakma abi ama ederim. Icerde Tolgayi 10 no oynat o bile verimli olur, daha fazla gol atar
En önemli oyuncun Deplasmanda ise yaramasi gerek. Here oyunun merkezinde oynuyorsa. Koca sezon bir deplasmanda iyi oynadimi?

Çok kibar yazmışsın Ermancım. Okurken sinirlendim.
Söyleyeceğimi maç konusunda söyledim zaten ne var ne yok döktüm. Biri editlemiş galiba. Yarım saattir ağzımdan küfür dışında bir şey çıkmadı. Allah böyle takımın belasını versin, yazıklar olsun.
Beklediğim bir skor olduğu için bu maç fazla sinirlenmedim. Hatta çevremde 3-5 atarız, gençler kim hammına diyenlere beraberliğe bile razıyım demiştim. Takımın kötü olduğundan, top oynamadığından falan bahsedince de Galatasaraylılığım falan kalmadı tabii. Bunu yapanlarda düne kadar dursun'u ölümüne savunan kitle. Sağalsunlar yine en büyük Galatasaraylı kendileri oldu.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beklediğim bir skor olduğu için bu maç fazla sinirlenmedim. Hatta çevremde 3-5 atarız, gençler kim hammına diyenlere beraberliğe bile razıyım demiştim. Takımın kötü olduğundan, top oynamadığından falan bahsedince de Galatasaraylılığım falan kalmadı tabii. Bunu yapanlarda düne kadar dursun'u ölümüne savunan kitle. Sağalsunlar yine en büyük Galatasaraylı kendileri oldu.
Galatasaraylıyım, son 7 hafta ve şampiyonluğa oynuyoruz. Benim böyle bir skor beklemem mümkün değil. Zorlanırsın, ite kaka 1-0 2-1 alırsın ama maçı öyle veya böyle alırsın. Galatasaray, biz taraftarlarını her zaman buna alıştırmıştır. Takımın kötü olduğunu düşünmüyorum. Kötü olan takım geçen hafta Trabzon karşısında o topu oynayamaz. Ruhsuzluk, laubalilik, ciddiyetsizlik vs... ne dersen de. Ha çok iyi bir kadroya sahip değiliz zaten. 10 numarası Belhanda, 8 numarası Selçuk olan bir takım en fazla ne kadar iyi olabilir ki?

Lakin her şeye rağmen şampiyonluğa oynayan bir Galatasaray bu tip maçlarda puan vermezdi. Dursun ne yaptıysa 100 yıllık kulübün DNA'sı ile karakteri ile oynamış. Düzelir miyiz? Umarım.

bundan futbolcu değil hiçbir şey olmaz!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Galatasaraylıyım, son 7 hafta ve şampiyonluğa oynuyoruz. Benim böyle bir skor beklemem mümkün değil. Zorlanırsın, ite kaka 1-0 2-1 alırsın ama maçı öyle veya böyle alırsın. Galatasaray, biz taraftarlarını her zaman buna alıştırmıştır. Takımın kötü olduğunu düşünmüyorum. Kötü olan takım geçen hafta Trabzon karşısında o topu oynayamaz. Ruhsuzluk, laubalilik, ciddiyetsizlik vs... ne dersen de. Ha çok iyi bir kadroya sahip değiliz zaten. 10 numarası Belhanda, 8 numarası Selçuk olan bir takım en fazla ne kadar iyi olabilir ki?

Lakin her şeye rağmen şampiyonluğa oynayan bir Galatasaray bu tip maçlarda puan vermezdi. Dursun ne yaptıysa 100 yıllık kulübün DNA'sı ile karakteri ile oynamış. Düzelir miyiz? Umarım.
Biz kötüyüz hacı artık kabullenin. Bu takım berbat. 40 yılda bir baskı yapıyor onda da iyi oynadık sanıyoruz. Yalnız çok şanslı bir kılabız, hanzo gibi bir adam varken ite kaka maç ala ala 3 kupaya kavuştuk. Ben hala inanamam o kupalara.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şunun neyini hangi yaptığını savunduğunuzu gram anlayamıyorum tek istediğim bir an önce defolup gitmesi. İstatistikçi futbol fakiri bıktırdın artık BIKTIRDIN!

Biz kötüyüz hacı artık kabullenin. Bu takım berbat. 40 yılda bir baskı yapıyor onda da iyi oynadık sanıyoruz. Yalnız çok şanslı bir kılabız, hanzo gibi bir adam varken ite kaka maç ala ala 3 kupaya kavuştuk. Ben hala inanamam o kupalara.
Ben de böyle düşünüyorum. Forma ve Kaleci farkı ile aldık o kupaları. Bir de rakiplerin en aptal dönemlerine denk gelmişti. Hanzo da kendine yordu, üç kupalıyım diye havaya girdi keko.

Bunun dışında bir de hocasız şampiyon olmuşluğumuz var. Yani çok daha zor şartlarda ve daha kalitesiz kadrolarla şampiyon olmuşluğumuz var. Bir şekilde yarışa tutunmayı başardıysak ve camia havaya girdiyse o şampiyonluğu ne yapar eder alırdık. Şimdi ise deplasman maçı kazanamıyoruz. Yani bu takımın berbat olduğunu düşünmüyorum. Bir şekilde deplasmanlarda kendini kaybediyor bu takım. Bu nasıl iştir ben anlayamıyorum. Bu kadar kötü bir deplasman performansımızın olduğu bir lig hatırlamıyorum. İşin en kötüsü de bu durum kronik bir hastalık haline dönüşmüş durumda.

Ha ama şampiyonluğu bu akşam itibari ile bıraktığımızı düşünüyorum. Bu Sivas veya Kasımpaşa maçlarına benzemez. Bu çok öldürücü bir darbe oldu.

Neyin peşindesiniz yahu ! Belhanda Galatasaray'ın oyuncusu olamaz. Bu kadar basit yahu ! Para mı veriyor size Belhanda ? Belhanda kendini övmez bu kadar, 8 milyon avroluk kazık işte!

30. Haftaya geldik hala maçtan önce “Reisin golü var” “Reisin asisti var” “Kralhanda” “Zarthanda” “Zurthanda”

Maç sırasında rakibe asistler. Çıldırtan paslar. Asist, gol Hakk getire yanından bile geçmiyor.

Ama maç sonu kazandıysak “Reis mükemmeldi, onun sayesinde”, kazanamadıysak “çıkmasa kazanırdık” “oynasa kazanırdık”

Hangi maçta “direkt olarak kendisi” puan kaybının kıyısından döndürdü takımı? Hiç bir maçta.. O yüzden hangi argümanla çıkmasa kazanırdık deniyor acaba?

Hafta içi antrenman fotoları paylaşıp “kralhanda” yazmaya devam.

Şirinleri görmek bile Belhanda’nın gol attığını görmekten daha olası heralde.

Peşin edit: Bugünkü mağlubiyetin sorumlusu değil, takım komple çok kötüydü, hoca kötü kararlar verdi.

Eleştiri yaparken ve eleştiri yapanlara cevap verirkende üslubumuza dikkat edelim lütfen. Aksi halde ceza alabilirsiniz.

Arap vs. gibi laflar kullanmayınız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çıkarınca geçmiş olsun dedim rakip gömülmüş tam adamlık maça dönmüş oyundan alınıyor fegholuiden selcuktan medet ummaya devam

Alemin Tek Kralı

Çıkması gereken maçta oyundan çıkmayan , çıkmaması gereken maçta oyundan çıkan adamın adıdır Belhanda...

Size göre hangi maç onluk değil ki? Sıfır olduğu maçta dahi ilah görüyorsunuz adamı. İlk 45 kapanan takıma karşı ne yaptıda ikinci yarı devam edecekti? Tam adamlık maçmış hah!

lol. 60 dakika sahadaydı, durduk yere pozisyon mu yarattı, zımba gibi şut mu attı, acayip bir ara pası mı attı biz görmedik. Boş yapmayın, 60 dakika top ezdi sonra çıktı herif başka da bir boka yaramadı.

10 numara için skor katkısı acayip düşük 8 numara içinde iki yönlü oynayabileceğini gösteren bir emare olmadı şimdiye kadar.

65 dk hiçbişey yapmadı,oyundan niye cıktı demem.heleki böyle bi futbolcuya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt