Beklediğim bir skor olduğu için bu maç fazla sinirlenmedim. Hatta çevremde 3-5 atarız, gençler kim hammına diyenlere beraberliğe bile razıyım demiştim. Takımın kötü olduğundan, top oynamadığından falan bahsedince de Galatasaraylılığım falan kalmadı tabii. Bunu yapanlarda düne kadar dursun'u ölümüne savunan kitle. Sağalsunlar yine en büyük Galatasaraylı kendileri oldu.
Galatasaraylıyım, son 7 hafta ve şampiyonluğa oynuyoruz. Benim böyle bir skor beklemem mümkün değil. Zorlanırsın, ite kaka 1-0 2-1 alırsın ama maçı öyle veya böyle alırsın. Galatasaray, biz taraftarlarını her zaman buna alıştırmıştır. Takımın kötü olduğunu düşünmüyorum. Kötü olan takım geçen hafta Trabzon karşısında o topu oynayamaz. Ruhsuzluk, laubalilik, ciddiyetsizlik vs... ne dersen de. Ha çok iyi bir kadroya sahip değiliz zaten. 10 numarası Belhanda, 8 numarası Selçuk olan bir takım en fazla ne kadar iyi olabilir ki?
Lakin her şeye rağmen şampiyonluğa oynayan bir Galatasaray bu tip maçlarda puan vermezdi. Dursun ne yaptıysa 100 yıllık kulübün DNA'sı ile karakteri ile oynamış. Düzelir miyiz? Umarım.