Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende staddayim hakkini yiyorsun.
Yetersiz kabul ama bugun sahanin en iyilerindendi

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

0x0-002_d.webp

İmparator Belhanda oynadıkça ekibimiz rakiplerine sahayı dar etmeye devam edecektir

Kendine güveni yok çok ikilemde kalıyor vursam mı pas mı versem diye

Emre'ye bak daha top ayağına gelmeden nereye atacağını biliyor seri oynaması lazım

Gene Belhanda - Feghouli - Mariano üçgeninden çıktıktan sonra gol oldu bu kaç oldu bilmiyorum ama süreklilik haline getiriyoruz bundan sonra ki en büyük silahımız olmaya devam edecekler

Her maç 2-3 kez yapıp net pozisyona sokuyorlar takımı.
Her geçen hafta bu işi daha iyi yapıyorlar çünkü birbirinin neler yapabileceğini daha iyi tanıyorlar yeni takımız bununda çok büyük etkisi var. Bugün Feghouli etkisizdi ama Belhanda rakibe sürekli baskı yaptı ve ciddi efor sarf etti bir oyuncu gol atamıyor diye eleştirebilir ama bugün ki yaptıklarını da es geçmemek lazım bugün kim oynadıysa ellerine ayaklarına sağlık başakşehir'e karşı net pozisyon vermedik genel olarak bakarsak bunu lig de yapabilecek takım yok

Bir gol at be

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takımın iyi olmamasından kaynaklandığını düşünüyorum ilk yarı özellikle, Fernandonun baya silik olmasından sanırım sanki görev üstlenmiş gibiydi. Baya bildiğimiz standart belhandaydı malesef.

Yanildim demek bu kadar zor olmamali egilip bukulmeye gerek yok.
Adam agziyla kuş tutsa hakkini vermeyeceksiniz ne yazik ki uzucu.

İyi oynadığını hatırladığım tek bir maç var ve o maç buradada gayet iyi iş çıkardığını şaşırttığını yazdım. Yani körü körüne karalamak değil yaptığım işini iyi yaptığında hakkını verebiliyorum. Sana göre yeterli gelebiliyordur ama benim için bu geçerli değil. O topu ayağına aldığında tereddüt etmeden, saçmalamadan gidip çatır çatır oynamasını emin olun bende çok isterim ama yok malesef, kısacası yanıldığımı düşünmüyorum standart ekstra yaptığı bir şey yoktu.

İyi oynadığını hatırladığım tek bir maç var ve o maç buradada gayet iyi iş çıkardığını şaşırttığını yazdım. Yani körü körüne karalamak değil yaptığım işini iyi yaptığında hakkını verebiliyorum. Sana göre yeterli gelebiliyordur ama benim için bu geçerli değil. O topu ayağına aldığında tereddüt etmeden, saçmalamadan gidip çatır çatır oynamasını emin olun bende çok isterim ama yok malesef, kısacası yanıldığımı düşünmüyorum standart ekstra yaptığı bir şey yoktu.

Maalesef Sneijderi gören gözler Belhandayı beğenmesi mümkün değil. Belhanda çıkıp maç alacak bir futbolcu değil. Becerisi ölçüsünde elinden geleni yapmaya gayret ediyor. Deplasmanlarda ise durum biraz farklı. Cidden konsantrasyon eksikliği var. Sene sonu satıp daha faydalı olacak birilerini alırsak doğru hareket etmiş oluruz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Topla pek bir şey yapmadı ama baskıyla rakibi çok iyi bozdu. Bugünkü planın işlemesinde büyük katkısı oldu. Sezon başından beri en yararlı olduğu birkaç maçtan biri olabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maalesef Sneijderi gören gözler Belhandayı beğenmesi mümkün değil. Belhanda çıkıp maç alacak bir futbolcu değil. Becerisi ölçüsünde elinden geleni yapmaya gayret ediyor. Deplasmanlarda ise durum biraz farklı. Cidden konsantrasyon eksikliği var. Sene sonu satıp daha faydalı olacak birilerini alırsak doğru hareket etmiş oluruz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Katılıyorum ki kıyas yapma durumundanda uzak duruyorum. Sadece kabul edemediğim düşünce elinden gelen bu o yüzden bunu yaptığına şükür demek. Yani adam bu kabul etmemiz lazım diye bir şey yok böyle birinden daha iyisi lazım şu takıma o yüzden beğenmeyenlere bu kadar karşı çıkılmasını saçma buluyorum yoksa bu zamana kadar bi dolu potansiyelsiz adam geldi bu takıma hepsine böyle kucak açsaydık madem ne sorunumuz vardı onlarla? Böyle absürt bir durum malesef. Umarım yerine daha iyisini bulup koca bir şükür çekeriz.

Iyiydi bugun. Kotuydu diyenler maci nereleriyle izledi acaba.
Adamlar 3 kisiyle basiyor ve aralarindan cikiyor, takimi baski altindayken rahatliyor. Baski yiyen Belhanda yi ariyor zaten.
Hep dikine dusunuyor ve o yuzden top kaptiriyor ama olsun ben tarzini begeniyorum. Sutta atmaya basladi. Tamam daha etkili degil ama o da gelecek InsaAllah.
Defansif anlam da birsey soylemeye gerek yok zaten.

Asil hayal kirikligi Fegh benim icin!

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kosup basmaktan napti? Oyun a ne katki verdi? Sutlar lea oglu les, Kontralari 0 etti. Birak Lutfen birak
2.Goldeki asisti Belhanda yapmadi mi Sneijdersporlu kardes ilk golde de etkisi var benim en cok sinirimi bozanda ney biliyormusun normal bi adam Gelip Belhandayi elestirse sesimi Cikarmam ama bunlari Sneijdere asik olan adamlar yapinca kuduruyorum

Son düzenleme:
Bugün sonuna kadar mücadele etti en azından tam konsantrasyona sahipti. Aynı istek ve arzuyu umarım haftaya da görürüz çünkü bu istek ve arzu çok önemli olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt