Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sinan Gümüş'ü o mevkiye monte edebiliriz 9.5 numara iyi oynayabilir aynı giuliano ve talisca'dan eksik bir yanı yok ekstra maliyete girmemek lazım zaten hem talisca hem giuliano yaratıcı değiller sadece gol atıyorlar sinan da bunu fazlasıyla sağlayacaktırİyi 8 kötü 10 numara.
Şuan elimizde max faydayı almak lazım. Seneye 10 numara olarak Talisca vari golcü bi adam alsak sırıtmaz o kadar.
Bu maç için yorumum beğendim abartıldığı kadar kötü değildi.
Sinan’dan hiçbir umudum yok. Zaten oyuna sonradan giriyor insan bi koşar arkadaş çıldırtıyor beni çok durağan oynuyor.Sinan Gümüş'ü o mevkiye monte edebiliriz 9.5 numara iyi oynayabilir aynı giuliano ve talisca'dan eksik bir yanı yok ekstra maliyete girmemek lazım![]()
Talisca ve Giuliano'da aynı tarzlar oyun içinde takım oyununa çok katkı vermiyorlar hele ki Talisca sadece uzaktan ve kafa golleriyle ön plana çıkıyor. Terim'le iyi bir yaz kampında o mevkiye alışırsa güzel katkı verir iyi bir Sinan Gümüş sezonda 15 gol atabilecek potansiyele sahip adam da Podolski gibi sol ayak var bir türlü kullanamadıkSinan’dan hiçbir umudum yok. Zaten oyuna sonradan giriyor insan bi koşar arkadaş çıldırtıyor beni çok durağan oynuyor.
Hocanın pek göndereceğini düşünmem hatta hocanın bu tarz oyuncuları sevdiğini düşüyorum bugün de pres oyunuyla ilgili konuştu hatta bundan sonra ki süreçte de aynı olacağız gibisinden laflar etti ki pres oyunu varsa Belhanda her zaman bu takımda olacak. Sene sonunda hocanın Kagawa tarzı bir hamlesini bekliyorum daha ofansif ve şut gücü yüksek 8-10 karışımı bir futbolcu aldıracaktır.Neyse ki hocamdan umudum yüksek sezon sonu postalar direkt belhandayı isterse 500 kere sezon öncesi kampına girsin bir halt olmaz bundan clde belhandayla maça mı çıkılır intihar olur.
Hocanın pek göndereceğini düşünmem hatta hocanın bu tarz oyuncuları sevdiğini düşüyorum bugün de dedi Pres oyunuyla ilgili konuştu hatta bundan sonra ki süreçte de aynı olacağız gibisinden laflar etti ki pres oyunu varsa Belhanda her zaman bu takımda olacak. Seneye ama hocanın Kagawa tarzı bir hamlesini bekliyorum daha ofansif ve şut gücü yüksek 8-10 karışımı bir futbolcu aldıracaktır.
Pres oyununu hoca zaten sever ama ofansif olarak etkisi az olan 10 numarada oynatmaz hocanın çıkıp belhandayı kötülemesini yerine topçu alacaz demesini beklemeyin mecbur bu sezon idare edecek.
10 numara için çok yetenekli bir oyuncu değil. Gönül ister ki gol atan, maçı değiştiren bir 10 numaramız olsun ama maalesef elimizde bu var. Dolayısıyla da artık ben kendisinden gol atmasını falan beklemiyorum. Bu maçta olduğu gibi mücadele etsin, biraz sorumluluk alsın yeter.
Mücadeleden kasıt nedir hocam mesela donkta mücadele etti buda donkta sorumluluk aldı buda şimdi ben bir donka bakıyorum birde belhandaya arada dağlar kadar fark görüyorum.