Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Da2jBeHX4AI_Yr2

Donkun bu maçta yaptığı ofansif katkıyı bursa maçı dışında belhanda yapmadı daha ne mücadelesi yahu 10 milyon bonservis 4 milyona yakın maaş veriyoruz buna şaka mısınız mücadele ediyormuş yemişim mücadelesini.

Mustafa Sarp da mücadele ediyordu veya mevcut takımdan Tolga. O da mücadele ediyor ehh sonuç?

sent via GSC

İyi 8 kötü 10 numara.
Şuan elimizde max faydayı almak lazım. Seneye 10 numara olarak Talisca vari golcü bi adam alsak sırıtmaz o kadar.
Bu maç için yorumum beğendim abartıldığı kadar kötü değildi.

İyi 8 kötü 10 numara.
Şuan elimizde max faydayı almak lazım. Seneye 10 numara olarak Talisca vari golcü bi adam alsak sırıtmaz o kadar.
Bu maç için yorumum beğendim abartıldığı kadar kötü değildi.
Sinan Gümüş'ü o mevkiye monte edebiliriz 9.5 numara iyi oynayabilir aynı giuliano ve talisca'dan eksik bir yanı yok ekstra maliyete girmemek lazım zaten hem talisca hem giuliano yaratıcı değiller sadece gol atıyorlar sinan da bunu fazlasıyla sağlayacaktır :D

Sinan’dan hiçbir umudum yok. Zaten oyuna sonradan giriyor insan bi koşar arkadaş çıldırtıyor beni çok durağan oynuyor.
Talisca ve Giuliano'da aynı tarzlar oyun içinde takım oyununa çok katkı vermiyorlar hele ki Talisca sadece uzaktan ve kafa golleriyle ön plana çıkıyor. Terim'le iyi bir yaz kampında o mevkiye alışırsa güzel katkı verir iyi bir Sinan Gümüş sezonda 15 gol atabilecek potansiyele sahip adam da Podolski gibi sol ayak var bir türlü kullanamadık

Neyse ki hocamdan umudum yüksek sezon sonu postalar direkt belhandayı isterse 500 kere sezon öncesi kampına girsin bir halt olmaz bundan clde belhandayla maça mı çıkılır intihar olur.

Neyse ki hocamdan umudum yüksek sezon sonu postalar direkt belhandayı isterse 500 kere sezon öncesi kampına girsin bir halt olmaz bundan clde belhandayla maça mı çıkılır intihar olur.
Hocanın pek göndereceğini düşünmem hatta hocanın bu tarz oyuncuları sevdiğini düşüyorum bugün de pres oyunuyla ilgili konuştu hatta bundan sonra ki süreçte de aynı olacağız gibisinden laflar etti ki pres oyunu varsa Belhanda her zaman bu takımda olacak. Sene sonunda hocanın Kagawa tarzı bir hamlesini bekliyorum daha ofansif ve şut gücü yüksek 8-10 karışımı bir futbolcu aldıracaktır.

Hocanın pek göndereceğini düşünmem hatta hocanın bu tarz oyuncuları sevdiğini düşüyorum bugün de dedi Pres oyunuyla ilgili konuştu hatta bundan sonra ki süreçte de aynı olacağız gibisinden laflar etti ki pres oyunu varsa Belhanda her zaman bu takımda olacak. Seneye ama hocanın Kagawa tarzı bir hamlesini bekliyorum daha ofansif ve şut gücü yüksek 8-10 karışımı bir futbolcu aldıracaktır.

Pres oyununu hoca zaten sever ama ofansif olarak etkisi az olan 10 numarada oynatmaz hocanın çıkıp belhandayı kötülemesini yerine topçu alacaz demesini beklemeyin mecbur bu sezon idare edecek.

10 numara için çok yetenekli bir oyuncu değil. Gönül ister ki gol atan, maçı değiştiren bir 10 numaramız olsun ama maalesef elimizde bu var. Dolayısıyla da artık ben kendisinden gol atmasını falan beklemiyorum. Bu maçta olduğu gibi mücadele etsin, biraz sorumluluk alsın yeter.

Pres oyununu hoca zaten sever ama ofansif olarak etkisi az olan 10 numarada oynatmaz hocanın çıkıp belhandayı kötülemesini yerine topçu alacaz demesini beklemeyin mecbur bu sezon idare edecek.

Hoca bu sene belli bir sistem üzerinden idare etmeye çalışıyor ama seneye kesin olarak 4-3-3 olarak göreceğiz hücum yönünden kötü olduğunu düşünmüyorum ama şut konusunda ciddi eksikleri var daha önce de dedim bu takım birbirini tanıdıkça çok hızlı oyun zekası var mariano, feghouli ve belhanda üçgenlerine dikkat etmek lazım bunlar tesadüf ya da kendiliğinden oluşan oyunlar değiller tamamen hepsinin bireysel yetenekleriyle oyun zekalarının karışımıyla oluşuyor trabzon ve başakşehir maçlarında tamamen kilitleri açan üçgenler oldular. Bu sene tüm oyuncuların adapte dönemi diyebiliriz sonuçta ilk 11'imiz neredeyse tamamen değişmişti bir anda her şey bu sene içinde oturmasını beklememeliyiz gelecek sene planlamasında nokta atışlar yaparak herkesten daha fazla verim alabiliriz.

10 numara için çok yetenekli bir oyuncu değil. Gönül ister ki gol atan, maçı değiştiren bir 10 numaramız olsun ama maalesef elimizde bu var. Dolayısıyla da artık ben kendisinden gol atmasını falan beklemiyorum. Bu maçta olduğu gibi mücadele etsin, biraz sorumluluk alsın yeter.

Mücadeleden kasıt nedir hocam mesela donkta mücadele etti buda donkta sorumluluk aldı buda şimdi ben bir donka bakıyorum birde belhandaya arada dağlar kadar fark görüyorum.

Lig bitecek hala ne tarzda bir oyuncu oldugunu ogrenemediniz gitti, ha her gun sacma sapan elestiriler yapmakla mesgulsunuz dogru.

Bence daha kendisi bile ne tarzda bir oyuncu olduğunun farkında değil.

sent via GSC

Yoksa yine mi tvde sansürlendi belhadanın driblingleri, şutları, şut pasları, oyun kurmaları ayıptır be bein yapma şunu.

Mücadeleden kasıt nedir hocam mesela donkta mücadele etti buda donkta sorumluluk aldı buda şimdi ben bir donka bakıyorum birde belhandaya arada dağlar kadar fark görüyorum.

Bir Sneijder performansı beklemiyorum çünkü yetenekleri çok kısıtlı. Dikkat ettiyseniz çok sert olmayan topları bile kontrol etmekte zorlanıyor.

Pas konusunda da iyi değil takımın sağ bekinin bile pas yeteneği 10 numarasından iyi.

E peki ne yapacak bu adam ? İleride rakibin içinde kaybolmayacak. Geriye gelip topu alıp, ileri taşıyacak. Mücadele edecek, rakibe basacak, hırslı olacak. Başka da bir şey beklemiyorum şu 5 maçta. Takıma zarar vermesin, saçma sapan pas hataları yapıp rakibi kontraya sokmasın yeter. Sezon sonu da toplasın bavulunu Fas'a mı gider Fransa'ya mı gider orasını bilmem.

Dün yaratıcılık bakımından vasat olsa da kötüydü demek art niyettir. Mücadelesi iyiydi. Gomisle ilerde çok bastılar adamlar top oynayamadı bir ara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt