Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu belhanda olsa elenirdik veya elenmezdik degil,kadrodaki rezalet orta saha oyuncularini bir kez daha izledik Fernando tek basina idare etti akhisar macinda

Mevcut kadroda belhanda yedek kalsin diyen arkadaslarin yanildigi kesin

Ben şahsen yedek olmalı demiyorum ama alınması yanlıştı diyordum halada diyorum.

Babanın düşmanlarını seveyim Muhammet!

Sonuna kadar savunacağız kralı :cigara:

DZ_yqt9W0AA74So.jpg:large

Belhanda düşmanlarına Muhammet gibi bakıyorum.

Üzülme evlat babanın düşmanlarını gömeceğiz yakında!

Sonuna kadar seninleyiz Kral, yap şovunu :dans:

Bugun gazetede FBli oyuncu Giuliano şu tarzda bir açıklama yaptı. Hoşuma gitti.

"Futbol oyunu gol ve assist yapmaktan ibaret değildir. Orta sahada pas organizasyonu ve savunmadan topu çıkarabilmek en az skor yapmak kadar önemlidir. Medya futboldan anlamiyor."

Konu belhanda olsa elenirdik veya elenmezdik degil,kadrodaki rezalet orta saha oyuncularini bir kez daha izledik Fernando tek basina idare etti akhisar macinda

Mevcut kadroda belhanda yedek kalsin diyen arkadaslarin yanildigi kesin

Ben şahsen yedek olmalı demiyorum ama alınması yanlıştı diyordum halada diyorum.

Bu dedigin tartisilabilir mesela,farkli tarzda bir oyuncu alinabilirdi sana göre ama yedek kalmasi tartisilmaz bu belli yani mevcut kadronun durumu ortada

Bugün belhanda olsaydida aynısı olacaktı allahtan oynamadi ihale kesin belhandaya kalırdı

bu adama kevin de bruyne diyen yok ama niye önemli oldugunu az çok görebiliyorsunuz

Yetersiz de olsa mutlaka oynamalı alternatifleri inanılmaz derecede reziller..

Belhandanin tek eksiği ceza yayına çok az koşu yapıyor acaba aklında hep adam kovalamak mı var

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O alanda etkisiz olduğunu biliyor. Seneye Belhanda 8 numara denenmeli ve skora ekstra katkı yapacak ayağı iyi bir ofansif orta saha (10 no) alınmalı..

Mesele Yenip yenmemek değil bu Adam olmadan rakibi baski altina alamiyoruz Genclerbirligi macinda super oynamiyorduk ama adamlar sahalarindan cikamiyordu nezaman Belhanda cikti adamlar gelmeye basladi Basaksehiri bile cikartmadik bugun ne oldu adamlar eline kolunu sallaya sallaya ceza sahamiza geldi bizki akan oyunda gol yemeyen takim sonra gelip burda gol atamiyor sut atamiyor deniyor ama bunlari ya gormuyorlar yada gormezden geliyorlar bu arada Belhandanin 8 asisti var yani bu adamin ilk isi gol attirmak gol attmak.değil bunu yapiyor elinden geldigince

Belhanda ve Feghouli konusunda gerçekten nötr durumdayım hani kalsalar da gitseler de çok koymaz bana bu kadar dengesiz bir standardı olmayan performas gösterirlerken kendilerine karşı hala nötr kalabilmemin tek sebebi gerçekten ikisinin de aslında bu kadar etkisiz topçular olmadığını bilmem

Teker teker baktığımızda gerçekten yetenekli STSL standartlarında ciddi fark yaratabilecek adamlar ama bu aşırı inişli çıkışlı performansları devam ettiği sürece bence Galatasaray 'da çok kalıcı olamayacaklar ...

Mesele Yenip yenmemek değil bu Adam olmadan rakibi baski altina alamiyoruz Genclerbirligi macinda super oynamiyorduk ama adamlar sahalarindan cikamiyordu nezaman Belhanda cikti adamlar gelmeye basladi Basaksehiri bile cikartmadik bugun ne oldu adamlar eline kolunu sallaya sallaya ceza sahamiza geldi bizki akan oyunda gol yemeyen takim sonra gelip burda gol atamiyor sut atamiyor deniyor ama bunlari ya gormuyorlar yada gormezden geliyorlar bu arada Belhandanin 8 asisti var yani bu adamin ilk isi gol attirmak gol attmak.değil bunu yapiyor elinden geldigince
Dönen topları toplama ve rakibi çıkartmama konusu çok önemli. Gençler maçı en net örneğiydi dediğin gibi. Badou'nun gidişinden sonra bu profilde başka adamımız kalmadı zira. Biraz da Fernando var ama o rolü gereği daha geride.

Bugun gazetede FBli oyuncu Giuliano şu tarzda bir açıklama yaptı. Hoşuma gitti.

"Futbol oyunu gol ve assist yapmaktan ibaret değildir. Orta sahada pas organizasyonu ve savunmadan topu çıkarabilmek en az skor yapmak kadar önemlidir. Medya futboldan anlamiyor."

Talisca ve giuliano bu ülkede 9.5 numara oyuncularıdır yetenekleri; uzaktan şut çekme, kafayla gol atma, gizli forvet oynama sürekli gol ve asist kovalıyorlar giuliano taliscaya göre biraz daha top çıkarma olayını iyi yapıyor kesinlikle katılıyorum taliscaya sırtı dönük top aldırırsan kaptırır rakip kontra atağa çıkar çünkü kaleye yüzü dönük hariç hiçbir şekilde talisca sahada yok.

Belhanda sadece 10 numaralı formayı giyen klasik 10 numaralardan değil sol çizgi, orta saha, 10 numara gibi çoğu mevkide oynayabiliyor daha çok modern futbol tabiriyle 8.5 numara oynuyor sürekli hareketli oynadığı için arkadaşlarına her yönden nefes aldırıyor. Belhanda'ya driplingle eşlik eden futbolcular Mariano, Feghouli'yle çok iyi anlaşıyor ki trabzon ve başak gibi maçlara bakarsak bunu net görebiliriz direk kilidi açan üçgenler kuruyorlar bu da o 3 futbolcunun hareketliliğinden kaynaklanıyor.

Futbol da toplu dripling de en az gol kadar önemlidir çünkü topu 1-3 bölgeleri arasında taşıyorsun direk takımı sağ veya sol pas olarak değil gole götürüyorsun. Şut konusunda yetersiz olabilir ama her oyuncunun karakteristik özellikleri farklıdır. Futbol da şut çekecek mevkiye topu taşıyamıyorsan zaten şut çekecek oyuncun olması da bir şeyi ifade etmeyecektir.

Bugün bi daha tanrıya şükredelim bizde olduğu için
ac82e9debd41de1a052a6a0e0087c5ad.jpg

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şampiyonluk potasındayız, dünkü maç belhandanın ne kadar kıymetli olduğunu bizlere gösterdi.

Bundan sonra belhandaya sövmeniz için önce bana sövmelisiniz :mad::mad:

10nu yedirmeyiz :rose::rose::rose:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt