Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda yerine Emre Çolak gelsin o oynasın yorumları okudum. İsterseniz Gomis'in yerine de Umut Bulut'u alalım o oynasın. Ne dersiniz?

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bonservissiz colak gelmeli mutlaka
Kadroda serdar disinda yerli yok anasini satayim.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Umut bulutta formda ne dersin

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız
Istemez.
Colak genc rotasyonda her turlu is yapabilcek bir isim.

Ben belhandanin yerine gelsin demiyorum ki gelse buyuk ihtimal birlikte oynarlar.

Belhanda'nın önemi:

Üç rakibi oyundan düşürüp, depar atarak atağa katılıyor. O üç futbolcu oyundan düşürüldükten sonra bizim için birçok atak opsyonu gelişiyor, Başakşehir'i hazırlıksız yakalıyoruz. Ozan Güneş on Twitter

Yine rakip orta sahayı pas pas ettiği anlar

Belhanda yerine Emre Çolak gelsin o oynasın yorumları okudum. İsterseniz Gomis'in yerine de Umut Bulut'u alalım o oynasın. Ne dersiniz?

Bonservissiz colak gelmeli mutlaka
Kadroda serdar disinda yerli yok anasini satayim.

Umut bulutta formda ne dersin

Istemez.
Colak genc rotasyonda her turlu is yapabilcek bir isim.

Ben belhandanin yerine gelsin demiyorum ki gelse buyuk ihtimal birlikte oynarlar.

Emre olmaz artık bizdede böyleydi 1 sezonu toplamda oynadığı

:tbr::tbr::tbr:. Madem öncelikle gol ve net asist beklemeyeceğiz, gayet doğru bir öneri, pas oyununa çok daha yatkın bir futbolcudur Emre. Belhanda' dan daha fazla ikili mücadele de kazanır, onun kadar kritik top kaybı da yapmaz, La Liga' da fziken de gelişti ki en çelimsiz haliyle bile belalımız Alex' i en iyi marke eden adamdı. O Alex' i Belhanda' nın marke ettiğini düşünmek istemezdim doğrusu...

Gomis-Umut kıyaslamasında ise Umut Belhanda ise Emre Gomis' den fazlasıdır:cigara:...

Emreyle kafa kafaya takas etsek karlı cikariz. O kadar zarar bir topcu.

Alanya maçında şovunu yapacaktır Reis. Şampiyonluk yolu; Belhanda ile gidilir.

#unstoppable #ManOfTheMatch #YB10

946584726.webp

30.haftaya geldik artık deplasman hayaleti olmaktan vazgeçsen diyorum.

Şampiyonluk yolunda geldiğimiz en önemli son virajda artık bir kere ulan BIR KERE maça direkt etkide direkt katkıda bulunup maç kazandırsan da bizi de tamamen sustursan bir kere.

Ofansif oyuncularımızdan her biri maç kazandırdı. Hatta Eren ve Sinan bile maç kazandırdı, daha ötesi var mı.

sent via GSC

Kırmızı kart sayısıyla gol sayısının eşit olması beni biraz üzüyor

Şu forumda savunulduğunun 5'de 1'i kadar top oynasa şuan açık ara liderdik.

CM 01-02 Tapani Patch 2.21 March 2018 Squad Update ile yeni bir oyuna basladim.

4-5-1 ofansif orta sahasi olarak harikalar yaratiyor kendisi. Tam bir savasci maestro.

Son maçta anladınız mı kıymetini vs diyenler olmuş kusura bakmayında alternatifinde oynayacak adamlara tahammül edebilseydik zaten bunu almazdık, olması gereken bu yedeğinden iyi olmalı tabii ki. Ayrıca alternatifleri tam anlamıyla bitikler o yüzden severlerinin bu kıyası yapmasına şaşırdım bi nevi seviyesini düşürüyorsun adamın malum kıyasladığın adamların rezilliğine bakınca.

Bir ikincisi tüm takımı toparlayan tek bir adam varmış gibi yaklaşılması kaç yedekle cıktığın maçta bir Belhanda olsaydı her şeyin değişeceğini düşünüyor muydunuz gerçekten? Hayır oynasaydı ve sonuç yine mağlubiyet olsaydı yanındaki adamlara bak ne yapabilsin ki oynadığı adamlarda iş yok vs gibi şeyler dönecekti buna adım kadar eminim ? Ha bunu ben bile sorumluluğu ona yıkmadan derdim orası ayrı yani çokta bir şey değişmezdi..

Kaç kere söyledim bilmiyorum ama lütfen artık bu adamın görevini yapmasını ( ki “bence” tam anlamıyla yapamadığı aslında) ekstradan bir şeyler katıyormuş gibi algılamayın. Böyle bir takımın oyuncusu zaten o izleyince kanser edenler kadar olmamalı.

Son maçta anladınız mı kıymetini vs diyenler olmuş kusura bakmayında alternatifinde oynayacak adamlara tahammül edebilseydik zaten bunu almazdık, olması gereken bu yedeğinden iyi olmalı tabii ki. Ayrıca alternatifleri tam anlamıyla bitikler o yüzden severlerinin bu kıyası yapmasına şaşırdım bi nevi seviyesini düşürüyorsun adamın malum kıyasladığın adamların rezilliğine bakınca.

Bir ikincisi tüm takımı toparlayan tek bir adam varmış gibi yaklaşılması kaç yedekle cıktığın maçta bir Belhanda olsaydı her şeyin değişeceğini düşünüyor muydunuz gerçekten? Hayır oynasaydı ve sonuç yine mağlubiyet olsaydı yanındaki adamlara bak ne yapabilsin ki oynadığı adamlarda iş yok vs gibi şeyler dönecekti buna adım kadar eminim Ha bunu ben bile sorumluluğu ona yıkmadan derdim orası ayrı yani çokta bir şey değişmezdi..

Kaç kere söyledim bilmiyorum ama lütfen artık bu adamın görevini yapmasını ( ki “bence” tam anlamıyla yapamadığı aslında) ekstradan bir şeyler katıyormuş gibi algılamayın. Böyle bir takımın oyuncusu zaten o izleyince kanser edenler kadar olmamalı.
Zaten anternayifi olmadığı icin diyorlar öyle zaten söylerkende bunu vurguluyorlar. Yoksa kimse burda oyunculara aşık değil.

Şut pası istatistiği denen şey de olmasa ne ile savunacaklar acaba

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ilk defa bu sene bu kadar belirleyici bir istatistik olarak sunuluyor ve görülüyor bu şut pası zevzekliği.

Son yıllarda neredeyse hiç bir zaman kullanılmayan önemsenmeyen dile dahi getirilmeyen bir istatistik notu ilk defa bu sene çok değerli çok önemli kılınmaya başladı ne hikmetse.

Sonra neymiş medyanın gazı yüzünden Belhanda ya sallıyormuş millet. Peh ki ne peh. Maçları izlemek kendisine sallamak için tamamen yeter de hatta artar bile, ki bunların çoğu haklı eleştiriler buna sallamak demek de haksızlık ve ayıp olur hepimizin göz ve beyin funksiyonlarına.

Tam tersi medya sayesinde yeni bir istatistik türedi bu sezon bu apaçi yi yüceltmek için: şut pası. Mesela nasıl yıllarca koşu mesafesi bol bol dile getirilerek Selçuk savunulduysa aha aynısı bu apaçi için şut pasıyla yapılıyor bu sezonun tamamı.

sent via GSC

Şut pası istatistiği denen şey de olmasa ne ile savunacaklar acaba

Ilk defa bu sene bu kadar belirleyici bir istatistik olarak sunuluyor ve görülüyor bu şut pası zevzekliği.

Son yıllarda neredeyse hiç bir zaman kullanılmayan önemsenmeyen dile dahi getirilmeyen bir istatistik notu ilk defa bu sene çok değerli çok önemli kılınmaya başladı ne hikmetse.

Sonra neymiş medyanın gazı yüzünden Belhanda ya sallıyormuş millet. Peh ki ne peh. Maçları izlemek kendisine sallamak için tamamen yeter de hatta artar bile, ki bunların çoğu haklı eleştiriler buna sallamak demek de haksızlık ve ayıp olur hepimizin göz ve beyin funksiyonlarına.

Tam tersi medya sayesinde yeni bir istatistik türedi bu sezon bu apaçi yi yüceltmek için: şut pası. Mesela nasıl yıllarca koşu mesafesi bol bol dile getirilerek Selçuk savunulduysa aha aynısı bu apaçi için şut pasıyla yapılıyor bu sezonun tamamı.

sent via GSC
Şut pası nedir hakikaten?
Bu pasların kaçında şut çekilmiş, kaçı etkili şut olmuş?
Kaçı gol olmuş?

Ben ikili mücadele, pas, gol ve asiste bakarım bu kadar basit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt