Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kilit pas ve şut pası gibi gelişmiş istatistikleri tüm dünya kullaniyor. Artık gol-assist üzerinden değerlendirmeler bitti avrupa medyasında. Özellikle oyun kurucular için.

Mesela Real'da 2 gol 4 assist yapmış Modriç her sezon kilit pas kategorisinde laliga'da top 5e giriyor. Tesadüf değil bu.

Artık modern futbol'a ayak uydurun zaten herzaman herşeyde geriden geliyorsunuz.

Bu konuda herkesin görüşü sabit ben bile bezdim artık ? Baya pozitif uyandım o yüzden bir değişiklik yapıp bugün kendisinden güzel şeyler bekliyorum. Böyle olunca olur belki umutluyum, ön yargısız izlemeyi denicem inş beni yanıltır..

732053004_1531194.gif

eksikleri var diye yedekte oturtamayiz öyle bir durumumuz yok

ve yerine oynayacak adam olmadigi için mecburen oynamasi gerektigini anlatmaya çalisiyorum

mevcut kadroda belhandasiz orta saha düsünelemez. ndiaye kalsaydi durum degisebilirdi ama o gitti

Evet katılıyorum oynuyacak ama daha fazla sorumluluk alması lazım artık gol atmasını beklemiyorum ben ama sorumluluk alsın özellikle şu 5 maçta göstersin kendini.
Sorumluluk konusunda sikinti yok bence.
Ts macini beraber izledik adam taa kaleye gelip top cikarmaya calisti.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

11.90 km ile kariyer rekoru kırdığı maçın adamı olduğu Baş Akşehir maçı performansını ortaya koyarsa çok rahat bir maç olacak
Bu arada blok kırmada da ligin en iyisi kral

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Bursa deplasmanda oynadığı gibi oynamasını istiyorum en azından bu maçta oynasın kalanlara sonra bakarız

Cok diri bir takim vardi o zaman yav :(
Ablukaya almistik bursa kalesini 2.yari

Bursa deplasmanda o performansı gösteren takım deplasmanlarda hayalet moda geçti harbi ilginç
Ortasahasizliktan hep.
Oyunu tutamiyoruz

Evet fernandonun yetersiz üstün e ndiaye gidişi

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt