- 8 Temmuz 2015
- 35.767
- 70.589
- 3.893
Bu hafta gerçek mevkisi olan 12 numaraya geçmesi hakkında ne düşünüyorsunOynuyamazdı ki nereye koyacan belhandayı mevkisi yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu hafta gerçek mevkisi olan 12 numaraya geçmesi hakkında ne düşünüyorsunOynuyamazdı ki nereye koyacan belhandayı mevkisi yok
Bu hafta gerçek mevkisi olan 12 numaraya geçmesi hakkında ne düşünüyorsun
2 haftadir Yok ama Selcuk yerine baskasi birisi yazsaydin bisey demezdim Belhandanin hic degilse kondisyonu iyi Selcuktan Selcuk ne yaValla kardeş altında yazdım hocanın tercih edeceği göbeği.
Bana göre şu ölü selçuk deplasman da şu Belhanda dan daha iyidir.
Siz maçları izlemiyorsunuz sanırım. Belhanda kaç haftadır ortalıklar da yok.
Sneijder ile birlikte oynasaydi nasil olurdu acaba
Sneijder, Belhanda nın temposuna karşılık veremez di olurdu.Sneijder ile birlikte oynasaydi nasil olurdu acaba
Modern ve klasik sanatın iç içe geçtiği 1 resim tablosu gibi olurduSneijder ile birlikte oynasaydi nasil olurdu acaba
2 haftadir Yok ama Selcuk yerine baskasi birisi yazsaydin bisey demezdim Belhandanin hic degilse kondisyonu iyi Selcuktan Selcuk ne ya
Uğur Karakullukçu: "Galatasaray beklerden istediğini alıyor. Ancak Belhanda ve Feghouli'den istediğini alamıyor. Feghouli bu sözleşmenin bu seviyenin oyuncusu gibi oynamıyor. Belhanda'yı bu durumdan biraz ayırıyorum ancak son haftalarda çok formsuz"
Uğur Karakullukçu: "Feghouli takımının hücum organizasyonlarını aşağıya çekiyor. Kabul edilemez bir oyun oynuyor, hayal kırıklığı."
Uğur Karakullukçu: "Belhanda'nın katkı sağladığını düşünüyorum. Maçlarda yokluğu hissedilecek bir oyuncu. Onu sadece bir 10 numara gibi düşünmemek gerekiyor. Sahanın içinde bir çok görev yapabiliyor. Kulübeden yeri doldurulamaz, Selçuk bu işi yapabilecek kişi değil"
Uğur Karakullukçu: "Galatasaray beklerden istediğini alıyor. Ancak Belhanda ve Feghouli'den istediğini alamıyor. Feghouli bu sözleşmenin bu seviyenin oyuncusu gibi oynamıyor. Belhanda'yı bu durumdan biraz ayırıyorum ancak son haftalarda çok formsuz"
Uğur Karakullukçu: "Feghouli takımının hücum organizasyonlarını aşağıya çekiyor. Kabul edilemez bir oyun oynuyor, hayal kırıklığı."
Uğur Karakullukçu: "Belhanda'nın katkı sağladığını düşünüyorum. Maçlarda yokluğu hissedilecek bir oyuncu. Onu sadece bir 10 numara gibi düşünmemek gerekiyor. Sahanın içinde bir çok görev yapabiliyor. Kulübeden yeri doldurulamaz, Selçuk bu işi yapabilecek kişi değil"
Feghouli odedimiz para ve maasa gore katki kocaman bir 0
Belhanda acil satilmali.
Feguli katkı neye göre 0 tamam bencede daha iyi olmalı ama abartmaya gerek yok
Sut yok (bursa maci haric)
Calim yok
hizlanma yok
kafa yok
dripling yok
orta (eh iste)
Ee napiyor bu kanat oyuncusu?