Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilk geldiginde herkesin kafasinda

Feghouli - Sneijder - Belhanda
Gomis

vardi. Guzel de olurdu Rodrigues bunu keserdi.

Not: Kesinlikle 11 baslamali Malatya ve Goztepe maclarinda.

Valla kardeş altında yazdım hocanın tercih edeceği göbeği.

Bana göre şu ölü selçuk deplasman da şu Belhanda dan daha iyidir.

Siz maçları izlemiyorsunuz sanırım. Belhanda kaç haftadır ortalıklar da yok.
2 haftadir Yok ama Selcuk yerine baskasi birisi yazsaydin bisey demezdim Belhandanin hic degilse kondisyonu iyi Selcuktan Selcuk ne ya

bulent uygun bunu istiyordu. araplara ittirmemiz lazim bunu. 7-8 bile verseler kabulumdur.

DcH7DYyX0AAGLJp

Kral mutlu biz mutlu

2 haftadir Yok ama Selcuk yerine baskasi birisi yazsaydin bisey demezdim Belhandanin hic degilse kondisyonu iyi Selcuktan Selcuk ne ya

Selçuk yerine kimi yazacağız kardeş ? Yasini mi yazacağız ? Elimizde sanki 10 tane ortasaha var.

Selçuğun kondisyon 60 70 e kadar yetiyor. Zaten deplesman da oynuyoruz. Ben Selçuk iyi demedim bende istemiyorum inan oynamasını ama şuan eldeki oyunculara göre hareket etme zamanı.

Hiç kusura bakma Belhanda bu karakter ile bu yapı ile Galatasarayın oyuncusu olamaz

Akishar maçına hoca şu kadro ile çıkacak

----------------Dong-Fernando---------------
Sinan-----------Feghouli------------Rodriguez
-------------------Gomis--------------------------

Hoş Fegouli nin de performansı siyah ile beyaz gibi. Bir maç var bir maç yok.

Belhanda ve Feghouli den gerekli verimi alamıyoruz.

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray beklerden istediğini alıyor. Ancak Belhanda ve Feghouli'den istediğini alamıyor. Feghouli bu sözleşmenin bu seviyenin oyuncusu gibi oynamıyor. Belhanda'yı bu durumdan biraz ayırıyorum ancak son haftalarda çok formsuz"

Uğur Karakullukçu: "Feghouli takımının hücum organizasyonlarını aşağıya çekiyor. Kabul edilemez bir oyun oynuyor, hayal kırıklığı."

Uğur Karakullukçu: "Belhanda'nın katkı sağladığını düşünüyorum. Maçlarda yokluğu hissedilecek bir oyuncu. Onu sadece bir 10 numara gibi düşünmemek gerekiyor. Sahanın içinde bir çok görev yapabiliyor. Kulübeden yeri doldurulamaz, Selçuk bu işi yapabilecek kişi değil"

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray beklerden istediğini alıyor. Ancak Belhanda ve Feghouli'den istediğini alamıyor. Feghouli bu sözleşmenin bu seviyenin oyuncusu gibi oynamıyor. Belhanda'yı bu durumdan biraz ayırıyorum ancak son haftalarda çok formsuz"

Uğur Karakullukçu: "Feghouli takımının hücum organizasyonlarını aşağıya çekiyor. Kabul edilemez bir oyun oynuyor, hayal kırıklığı."

Uğur Karakullukçu: "Belhanda'nın katkı sağladığını düşünüyorum. Maçlarda yokluğu hissedilecek bir oyuncu. Onu sadece bir 10 numara gibi düşünmemek gerekiyor. Sahanın içinde bir çok görev yapabiliyor. Kulübeden yeri doldurulamaz, Selçuk bu işi yapabilecek kişi değil"

Bjksi yenilince bize dönmüş yine :D

Boş konuşmuş yine

Feghouli odedimiz para ve maasa gore katki kocaman bir 0

Belhanda acil satilmali.

Gereksiz Beşiktaş sempatizanı konuşmuş yine.

Belhanda dünya çapında pas kalitesine sahip diyen adamı ciddiye almayın arkadaşlar. Belhanda yı Feghouli den ayırıyormuş muş :D

sent via GSC

Sut yok (bursa maci haric)
Calim yok
hizlanma yok
kafa yok
dripling yok
orta (eh iste)

Ee napiyor bu kanat oyuncusu?

Vücudu izin vermiyor yapamıyor dediklerini ama berbat halde bile 6 gol 8 asist yaptı seneye bariz daha iyi olacak.

Takımda hiç bir oyuncu şut çekmiyor bu arada bence fegle alakalı değil o konu ayrı fegin şutları fena değil aslında Ama vurmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt