Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
Ulan bu adamı Fatih Terim bile motive edemeyip, hırslandıramıyorsa eğer varın gerisini siz düşünün.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yalan soyleyeyim buna bayagi inaniyordum, cunku Kayseri macinda da bayagi iyiydi, ilk 5 haftayi guzel gecirmisti.
Tudor ve para alamamak ciddi sikinti oldu saniyordum.
Kayseri maçında oynamamıştı yalnız hatırladığım kadarıyla![]()
İlk hafta ki maçı mı diyorsun
O maçta takım ateş etmişti harbi belhanda bile iyidi
Sezonun ilk macini diyorum

Bile iyiydi demek ayip olur verkaclar, pas oyunuyla ceza sahasina girmeler...
Belhanda - Fernando - Badou orta sahasi ligin altina ustune getirecek gibi gelmisti bana, Belhanda da kritik bir parcaydi
Sonrasi malum, birkac hafta daha iyi oynadi ondan sonra kayiplara karisti
Zaten kendisini 1 hafta izlemedik videosunu atin da keyiflenelim be
Gecen bir bjk maci videosuna denk geldim macin adami gibiydi
Zaten kendisini 1 hafta izlemedik videosunu atin da keyiflenelim be
Nasıl bir cümle olduğunu kulüp başkanlığı ve devlet başkanlığı seçimleri gösterecek maalesef.. Hoca’nın varlığı o kadar çok kişiye batıyor ki..Fatih Hoca seneye kalirSA nasıl bir cümledir
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben kendisine haksızlık yapıldığını düşünüyorum adam neredeyse asist kralı olacaktı ki asist öncesi paslarda türkiye rekortmeni...Mamafih yabancı kısıtı gelirken kendisi vasat kalıyor...
Dünya Kupası oynadıktan sonra rahatlıkla 5 milyon euro civarı bir bonservisle satılır bunun üstüne bonuslarla beraber 4.1 milyon euro kazanıyor ve daha 3 sezonluk sözleşmesi var bu totalde 12.3 milyon euroluk bir uzun vade borcu demek...Yani satılırsa 17.3 x 5.1 = 88 trilyonluk bir katkı yapar...
Şimdi düşünelim Belhanda bize 88 trilyon kazandırabilir mi? Ama yokluğu kesinlikle kazandırır...Doğru mantalite bu...Hürmetler...