Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bu adamı Fatih Terim bile motive edemeyip, hırslandıramıyorsa eğer varın gerisini siz düşünün.

İlk hafta ki maçı mı diyorsun :D

O maçta takım ateş etmişti harbi belhanda bile iyidi

Bile iyiydi demek ayip olur verkaclar, pas oyunuyla ceza sahasina girmeler...

Belhanda - Fernando - Badou orta sahasi ligin altina ustune getirecek gibi gelmisti bana, Belhanda da kritik bir parcaydi

Sonrasi malum, birkac hafta daha iyi oynadi ondan sonra kayiplara karisti

Bile iyiydi demek ayip olur verkaclar, pas oyunuyla ceza sahasina girmeler...

Belhanda - Fernando - Badou orta sahasi ligin altina ustune getirecek gibi gelmisti bana, Belhanda da kritik bir parcaydi

Sonrasi malum, birkac hafta daha iyi oynadi ondan sonra kayiplara karisti

Derbiler, para sıkıntısı, sonra tudor ve korkak oyununu derken takım düştü sonra terim geldi ama ndiaye gitti, fernando sakatlandı takım yine ayağa kalkamadı orta saha düşünce otomatik tüm oyuncuların performans düştü, orta sahan kadar takımsın lafının doğruluğunu gösteriyor buda.

Şuan bizim en büyük sıkıntımız 8 numara 2 tane değil 5 tane 6 koysanda işe yaramaz sistem bozuldu bir kere.

Zaten kendisini 1 hafta izlemedik videosunu atin da keyiflenelim be

Videoyu izledim oster maçını gördüm yine sövdüm tudoru

Ben kendisine haksızlık yapıldığını düşünüyorum adam neredeyse asist kralı olacaktı ki asist öncesi paslarda türkiye rekortmeni...Mamafih yabancı kısıtı gelirken kendisi vasat kalıyor...

Dünya Kupası oynadıktan sonra rahatlıkla 5 milyon euro civarı bir bonservisle satılır bunun üstüne bonuslarla beraber 4.1 milyon euro kazanıyor ve daha 3 sezonluk sözleşmesi var bu totalde 12.3 milyon euroluk bir uzun vade borcu demek...Yani satılırsa 17.3 x 5.1 = 88 trilyonluk bir katkı yapar...

Şimdi düşünelim Belhanda bize 88 trilyon kazandırabilir mi? Ama yokluğu kesinlikle kazandırır...Doğru mantalite bu...Hürmetler...

Ben kendisine haksızlık yapıldığını düşünüyorum adam neredeyse asist kralı olacaktı ki asist öncesi paslarda türkiye rekortmeni...Mamafih yabancı kısıtı gelirken kendisi vasat kalıyor...

Dünya Kupası oynadıktan sonra rahatlıkla 5 milyon euro civarı bir bonservisle satılır bunun üstüne bonuslarla beraber 4.1 milyon euro kazanıyor ve daha 3 sezonluk sözleşmesi var bu totalde 12.3 milyon euroluk bir uzun vade borcu demek...Yani satılırsa 17.3 x 5.1 = 88 trilyonluk bir katkı yapar...

Şimdi düşünelim Belhanda bize 88 trilyon kazandırabilir mi? Ama yokluğu kesinlikle kazandırır...Doğru mantalite bu...Hürmetler...

9 milyona aldık 5 e satarak şu kadar kazandırır eder vs demen yanlış aldık direkt dünya zarar oldu zaten, zarardan kar Yaparız anca, normalde 3 5 e bakmadan satalım derim ama 9 a aldık 5 e satmakta büyük zarar oluyor malesef, yerine topçuda alacaz sonuçta 5 e kimi bulucaz.

Buda son 3 maçın ikisinde avel avel oynadi

Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt