Ömer Tezcan
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 17.450
- 3.721
- 1.468
Kapayın bu konuyu da maç konusuna gelin yav.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gol atamiyor Gol atamiyor diyenler belli gol atsa super 10 numara mi olacak 10 numaranin gorevi asist yapmaktir attigi kadarda gol atmaktir bu adam takim savunmasinada yardim ediyor gol atamiyor diye lesh mi olmasi gerekiyor bide bana mantiksiz bilmem nelerle gelme Abi soyle mantiksiz olan nedir ha evet hakli Adam deyim
Ben zaten bu sekilde elestirenlere bisey demiyorum ama Bukadsr nefret edilecek ne yapti bu adam bazi arkadaslar sirf Sneijder yerine geldigi icin elestiriyor hatta nefret ediliyor buda dogru bi dusunce değil Evet yukarda dediğin Belhanda geldi sampiyonluk geldi olayi mantiksiz gelebilir bu Sinirle yazilan bi yorumdu zatenÖncelikle Sneijder - Belhanda değişimine bağlayamazsın şampiyonluğu çünkü değişen çok fazla nokta var, sadece bu değişse şampiyon olabilir miydik?
Belhanda'yı beğenmedim bu sene açık konuşayım. Bunun sebeplerini de çokça açıkladım, biraz da kadro planlamasının kurbanı oldu çünkü bizim kanatlarımızda yeterince skor üreten oyuncularımız yok ya da 6 ve 8 numaralarımız çok girmiyor rakip ceza sahasına (Fernando-Beşiktaş golü gibi). Dolayısıyla Belhanda'nın skor üretmesine çokça muhtaç kaldık, neyse kariyerinin hiç bir döneminde bu tarz bir role bürünmemiş zaten işte bu noktada da bizim takım ona şu an uygun olmuyor. Dediğim gibi kadro planlaması buna göre yapılsa daha az göze batardı.
8 asist konusunda kısmen katılıyorum çünkü çoğu duran toptan onların.
Belhanda konusunda benim esas irrite olduğum nokta hemen her maç yaptığı gereksiz paslar. Bir de mesela bu Garry'de de vardı biraz törpüledi ama, ceza sahası içinde bile sürekli pas düşünüyor, işte böyle olunca winner olamıyorsun bazen o sorumluluğu alman gerekir.
Bu sene geçti artık, bence öyle sürekli eleştirmenin ya da övmenin de manası kalmadı, eleştirmeme rağmen alternatifimiz olmadığını da söylemişimdir, bazı maçlarda Feghouli o bölgede ona nispeten daha ofansif olduğu için iyi işler yaptı sadece.
Ben zaten bu sekilde elestirenlere bisey demiyorum ama Bukadsr nefret edilecek ne yapti bu adam bazi arkadaslar sirf Sneijder yerine geldigi icin elestiriyor hatta nefret ediliyor buda dogru bi dusunce değil Evet yukarda dediğin Belhanda geldi sampiyonluk geldi olayi mantiksiz gelebilir bu Sinirle yazilan bi yorumdu zaten
Selcukla karistirma Selcuk pas hatasi kolay kola yapmaz nedenide belli bu adaminda neden bu kadar pas hatasi yaptigi ortada bari neyin ne oldugunu gorun ona gore elestirin