Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gol atamiyor Gol atamiyor diyenler belli gol atsa super 10 numara mi olacak 10 numaranin gorevi asist yapmaktir attigi kadarda gol atmaktir bu adam takim savunmasinada yardim ediyor gol atamiyor diye lesh mi olmasi gerekiyor bide bana mantiksiz bilmem nelerle gelme Abi soyle mantiksiz olan nedir ha evet hakli Adam deyim

Öncelikle Sneijder - Belhanda değişimine bağlayamazsın şampiyonluğu çünkü değişen çok fazla nokta var, sadece bu değişse şampiyon olabilir miydik?

Belhanda'yı beğenmedim bu sene açık konuşayım. Bunun sebeplerini de çokça açıkladım, biraz da kadro planlamasının kurbanı oldu çünkü bizim kanatlarımızda yeterince skor üreten oyuncularımız yok ya da 6 ve 8 numaralarımız çok girmiyor rakip ceza sahasına (Fernando-Beşiktaş golü gibi). Dolayısıyla Belhanda'nın skor üretmesine çokça muhtaç kaldık, neyse kariyerinin hiç bir döneminde bu tarz bir role bürünmemiş zaten işte bu noktada da bizim takım ona şu an uygun olmuyor. Dediğim gibi kadro planlaması buna göre yapılsa daha az göze batardı.

8 asist konusunda kısmen katılıyorum çünkü çoğu duran toptan onların.

Belhanda konusunda benim esas irrite olduğum nokta hemen her maç yaptığı gereksiz paslar. Bir de mesela bu Garry'de de vardı biraz törpüledi ama, ceza sahası içinde bile sürekli pas düşünüyor, işte böyle olunca winner olamıyorsun bazen o sorumluluğu alman gerekir.

Bu sene geçti artık, bence öyle sürekli eleştirmenin ya da övmenin de manası kalmadı, eleştirmeme rağmen alternatifimiz olmadığını da söylemişimdir, bazı maçlarda Feghouli o bölgede ona nispeten daha ofansif olduğu için iyi işler yaptı sadece.

Öncelikle Sneijder - Belhanda değişimine bağlayamazsın şampiyonluğu çünkü değişen çok fazla nokta var, sadece bu değişse şampiyon olabilir miydik?

Belhanda'yı beğenmedim bu sene açık konuşayım. Bunun sebeplerini de çokça açıkladım, biraz da kadro planlamasının kurbanı oldu çünkü bizim kanatlarımızda yeterince skor üreten oyuncularımız yok ya da 6 ve 8 numaralarımız çok girmiyor rakip ceza sahasına (Fernando-Beşiktaş golü gibi). Dolayısıyla Belhanda'nın skor üretmesine çokça muhtaç kaldık, neyse kariyerinin hiç bir döneminde bu tarz bir role bürünmemiş zaten işte bu noktada da bizim takım ona şu an uygun olmuyor. Dediğim gibi kadro planlaması buna göre yapılsa daha az göze batardı.

8 asist konusunda kısmen katılıyorum çünkü çoğu duran toptan onların.

Belhanda konusunda benim esas irrite olduğum nokta hemen her maç yaptığı gereksiz paslar. Bir de mesela bu Garry'de de vardı biraz törpüledi ama, ceza sahası içinde bile sürekli pas düşünüyor, işte böyle olunca winner olamıyorsun bazen o sorumluluğu alman gerekir.

Bu sene geçti artık, bence öyle sürekli eleştirmenin ya da övmenin de manası kalmadı, eleştirmeme rağmen alternatifimiz olmadığını da söylemişimdir, bazı maçlarda Feghouli o bölgede ona nispeten daha ofansif olduğu için iyi işler yaptı sadece.
Ben zaten bu sekilde elestirenlere bisey demiyorum ama Bukadsr nefret edilecek ne yapti bu adam bazi arkadaslar sirf Sneijder yerine geldigi icin elestiriyor hatta nefret ediliyor buda dogru bi dusunce değil Evet yukarda dediğin Belhanda geldi sampiyonluk geldi olayi mantiksiz gelebilir bu Sinirle yazilan bi yorumdu zaten

Ben zaten bu sekilde elestirenlere bisey demiyorum ama Bukadsr nefret edilecek ne yapti bu adam bazi arkadaslar sirf Sneijder yerine geldigi icin elestiriyor hatta nefret ediliyor buda dogru bi dusunce değil Evet yukarda dediğin Belhanda geldi sampiyonluk geldi olayi mantiksiz gelebilir bu Sinirle yazilan bi yorumdu zaten

İşte demin dediğim gibi, bu fazla yermek ya da fazla övmekten oluyor, iki farklı kutup oluşuyor, dolayısıyla da tepkiler aşırılaşıyor.

Sezon bitmek üzere artık.

Beklentim 0.
Saçma sapan bir hareket yapıp bizi zor duruma sokmasın da, ofansta bir şey beklemiyoruz.

Geleli 1 sene olmadan ilk konusu kapandı, ikinci konusu da şimdiden 200 sayfaya ulaşmış.

Sanırım Galatasaray tarihinde bu kadar tartışılan 2.bir oyuncu olmamıştır. Kimisi hiç beğenmiyor,kimisi çok beğeniyor. Ortası yok. Bu yüzden inanılmaz bir tartışma geldiğinden beri.

Ben de artık bu konuyu tartışmayı bıraktım uzun zamandır. Çünkü belli bir yerden sonra kısır döngü oldu.

Aman şut çekme, pas verirkende acele etme, ediyorsanda düzgün at kontra yedirme.

ye%C5%9Fil-adidas-e%C5%9Fofman-tak%C4%B1m%C4%B1-modeli.jpg

bugün de belhanda ve belhandacılar için çok önemli bir şey yapıp kapımın önüne bu eşofman takımından yüzlerce alıp bıraktım. sizde bırakıp bu zor günlerinde onlara destek olmalısınız.

Bugün yap şovunu sezon sonu ayıralım yolları daha fazla uğraştırma bizi mümin kardeşim

Yine hic bir beklentim yok kafam rahat.

Sadece mal mal pas hatalari yapmasin yeter.

Dünyanın en iyisi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kral ın 1 golü daha var.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O kadar dedik maliyeti dışında hiç bir sorunu yok diye nedense millet belhandaya ifrit oldu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt