Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tehlike bölgesinde 2 metre yanına pas vermekten aciz bir adam. 80. ve 90. dakikalarda gene sovunu yapti. Neyini beğendiniz hayret ettim. Demek ki bekletiniz o kadar düşük ki en ufak artisinda mutlu oluyorsunuz.

Puhahah ilk defa hayvan gibi yarin golu var vs. yazilmadi adam gol atti

Bu herifin boyle oynamasinin sebebi GSC cenabet teamdir

Bugun iyiydi umarim bu performansi dunya kupasina tasir

3. golünü de boş kaleye attı kral.belli ki şut çekerek attığı bi golü göremeden veda edecek formamıza ne yazık ki. gerçi bugün bi tane kaleciyi yatıran şut çekti, 50 maç daha oynarsa bi şutu gol olacak gibi sanki.

İlk yarı yaklaşık 30.dakikaya kadar iyiydi. İkinci yarı ise tanıdığımız berbat Belhandaydı yine.

Bir pozisyon vardı ki ikinci yarıda sağında 2 solunda 1 adam vardı bizden kontraatak yaparken. Bu da gitti Malatyanın stoperine pas attı. Işte böyle bir dengesiz kendisi.

sent via GSC

3. golünü de boş kaleye attı kral.belli ki şut çekerek attığı bi golü göremeden veda edecek formamıza ne yazık ki. gerçi bugün bi tane kaleciyi yatıran şut çekti, 50 maç daha oynarsa bi şutu gol olacak gibi sanki.
Gol vurusu da o kadar saçmaydı ki az daha kaçıracaktı. Tam bir yetenek düşmanı.

Sezonun geneline bakacak olursak ben o kadar kötü oynadığını düşünmüyorum kaldı ki Belhanda sahada olmadığı zaman gol atmakta çok zorlandık. Sneijder'den sonra kim gelirse gelsin aynı tepkiyi yiyecekti.(bknz: Hagi'den sonra gelen 10 numaralar.)

Benim fikrim kalması yönünde Fatih hocanın da Belhanda'yı bırakacağını sanmam, yüksek bir teklif gelmediği sürece.(10 milyon € üstü.)

Şimdi bir şey diyeceğim olmayacak

Adam top sürmesini bile beceremiyor.O 3 e 1 pozisyonda son anda bir drippling daha yapayım diye o pası atamadı ya diyecek bir şey yok

İlk yarı yaklaşık 30.dakikaya kadar iyiydi. İkinci yarı ise tanıdığımız berbat Belhandaydı yine.

Bir pozisyon vardı ki ikinci yarıda sağında 2 solunda 1 adam vardı bizden kontraatak yaparken. Bu da gitti Malatyanın stoperine pas attı. Işte böyle bir dengesiz kendisi.

sent via GSC
zaten bu adamın en büyük problemi aynı maç içinde çok büyük performans iniş çıkışları olması. ben hayatımda bukadar dengesiz bi oyuncu görmedim her anlamda öyle. aynı maç içinde inanılmaz ruhsuzken 5 dk sonra kırmızı görecek agresifliğe sahip olabiliyor. çocukluğuna inmek lazım psikolojik manyak resmen

En iyi macini oynadi. Ama bazen oyle sacma seyler yapiyor ki inanamiyorsun.

3e 1 pozisyonda verememesi tam dayaklik

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Reyis kalıyor yeni sezonda hadi bakalım
Screenshot_20180512-213924.webp

Kalacak abi zaten siz istiyorsunuz ki FM gibi her sezon 10 topçu gitsin 10 topçu gelsin kaldı ki Belhanda takım oyunu da oynayabiliyor Terim salmaz böyle adamı.

İlk yarıda bir top kontrolüyle attığı çalım, ikinci yarıda Gomis'e attığı pas sanat eseri gibiydi. Futbola doydum, sağolasın taklacı güvercin.

Şu son hareketlerini geliştirse güzel olacak.

Çok iyi başlasa da sonra takım gibi o da saldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt