Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dediydik 4-3-3 ortadaki 3lünün teki seneye diye. Şu performansı sezon geneline yayabilse herkes formasını alırdı zaten.
Satılıp daha iyi bir 8 numara bulunabilirse güzel olur. Zor görünüyor zaten 1 adet banko alınması gerekiyor bu konu haricinde çift yönlü.

Fatih Terim: ''4-3-3 oynuyoruz biz ya da 2-5-3 artık neyse. Belhanda orada oynayabileceğini gösterdi. Yeni sezonda çok daha formda, oyuna direkt etki eden bir Belhanda hepimiz için çok daha iyi olacak."

Hocam be. Olaya ayni benim gibi bakiyor. Gelecek sezon uclu orta sahaya oyunu iki yonlu oynayabilen birini aldik mi tamamdir. 433 ile bam bam bam devam edecek.

DdBHi2VX4AAIx8Y

Kral'i savunmaya devam edecegiz.

Gol atınca iyi gözükmesi de saçma. Her zaman oynadığı gibi oynadı. Ben bu seneki oynadığı 33 maçın en az 25 tanesinde beğendim kendisini.

Eğer 74 gol gibi bu lig için çok iyi sayıya ulaştıysak hücumun oyun kurucusu olan birinin katkısı asla yadsınamaz.

İlk 25 dk muazzam oynadı sonra takımla beraber temposu düştü doğal olarak..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoca kalacagini aciklamis

4-3-3'te iyi isler yapiyor,bu sekilde kullanmaya devam eder

ilk 25 30 dakka iyi başladı.2.yarı yine klasik mala bağladı.Seneye bu adamla cl de oynayacaksak yandık ki ne yandık.2.yarıdaki bütün kontralarımızı yine saçma pas hataları ile berbat etti.

Fatih Terim: "Belhanda skora etki etsin ve sorumluluk alsın diye alındı. Bunları yapmalı. Oyuna katkısından memnunum. Daha iyi olacak. Belhanda önümüzdeki sene de bizimle olacak. Oyun planlarıma uygun bir oyuncumuz."

DdBQyNsXcAEQlbz

Fatih Terim: Belhanda oyun planlarımda var. Seneye daha iyi olacak.

ama gol atmıyorrrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt