Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terimin en sevdiği oyun tarzı geçiş oyunlarıdır kendisi de 4-3-3 sisteminden bahsetti kesinlikle yanına Emre Akbaba veya Kagawa tarzı Belhanda'yla beraber driplingle rakibin merkezinin yarılmasına yarayacak oyuncular alınacaktır. Terimin dediği gibi seneye çok daha etkili bir Belhanda seyredebiliriz.

DdGiLACX4AE_UEb

Belhanda lig siralamasina bakiyor :d

Fatih Terimin en sevdiği oyun tarzı geçiş oyunlarıdır kendisi de 4-3-3 sisteminden bahsetti kesinlikle yanına Emre Akbaba veya Kagawa tarzı Belhanda'yla beraber driplingle rakibin merkezinin yarılmasına yarayacak oyuncular alınacaktır. Terimin dediği gibi seneye çok daha etkili bir Belhanda seyredebiliriz.

Belhandanın takımda kalmasına en çok sevinen sen olursun :)

Belhandanın takımda kalmasına en çok sevinen sen olursun :)

Bu sene ki genel olarak performansı sergilerse yetersiz olacaktır benim beklentim ve gerçekte istikrarlı olacak bir Belhanda dinamizmi üst seviyeye çıkarır çünkü ülkemizde geçiş oyununu ve 1-3 bölgeler arasındaki köprüyü en hızlı taşıyan futbolcular Belhanda ve Ndiaye'ydi bunlara Emre Akbaba'da eklenebilir bir de eski tarz stabil uzaktan şut çekip maç boyunca etkisiz kalan takımını 10 kişi bırakan futbolcuların takımda olmaması gerekiyor artık modern futbola geçiş yapıyorsak garry, belhanda, ndiaye hatta denayer tarzı topla dinamizm sağlayan futbolcular gerekiyor. Feghouli ve Belhanda'nın hala %40 civarında oynadığını düşünüyorum Terim bunları adam ederse ve iyi bir 8-10 karışımı kagawa veya emre akbaba gibi driplingle adam eksilten bir adam daha olursa muazzam bir seviyeye çıkarız. Eğer Garry satılacaksa yerine net Trezeguet almalıyız bu sene ki dinamizmi daha da yukarı taşımalıyız

Bu sene ki genel olarak performansı sergilerse yetersiz olacaktır benim beklentim ve gerçekte istikrarlı olacak bir Belhanda dinamizmi üst seviyeye çıkarır çünkü ülkemizde geçiş oyununu ve 1-3 bölgeler arasındaki köprüyü en hızlı taşıyan futbolcular Belhanda ve Ndiaye'ydi bunlara Emre Akbaba'da eklenebilir bir de eski tarz stabil uzaktan şut çekip maç boyunca etkisiz kalan takımını 10 kişi bırakan futbolcuların takımda olmaması gerekiyor artık modern futbola geçiş yapıyorsak garry, belhanda, ndiaye hatta denayer tarzı topla dinamizm sağlayan futbolcular gerekiyor. Feghouli ve Belhanda'nın hala %40 civarında oynadığını düşünüyorum Terim bunları adam ederse ve iyi bir 8-10 karışımı kagawa veya emre akbaba driplingle adam eksilten bir adam daha olursa muazzam bir seviyeye çıkarız. Eğer Garry satılacaksa yerine net Trezeguet almalıyız bu sene ki dinamizmi daha da yukarı taşımalıyız

Teriminde istediği bu zaten ondan belhandayı tutacak sanırım takımda.

12 sn'yede attık şu golü hedef 10 sn altına indirmek takımda.

Gomis topa vurduğunda ceza sahasında 5 tane bizim oyuncumuz var.

2a5l5e.gif

Muslera
Mariano Denayer Serdar Nagatomo
Ndiaye Fernando Belhanda
Feghouli Gomis Konoplyanka

+Maicon,Linnes,Donk,Emre.A,Emre Mor,Selçuk,Sinan,Forvet

Seneye görmek isteyeceğim bir ekip Kralhanda önderliğinde iyi işler çıkarır bu takım

Garry buradaki transferlerin harcamasını çıkaracak,Eren-Tolga-Ahmet-Yasin-Carrasso-Lato-Cavanda gibilerinide dehleyeceğiz ve hoş bir ekibe ulaşacağız.

Son düzenleme:
Teriminde istediği bu zaten ondan belhandayı tutacak sanırım takımda.

12 sn'yede attık şu golü hedef 10 sn altına indirmek takımda.

Gomis topa vurduğunda ceza sahasında 5 tane bizim oyuncumuz var.

2a5l5e.gif
Bu tarz oyun anlayışında rakiplerde kolay kolay üstüne gelemez gerçekten kaleye gidiş süremiz ne kadar kısalır ve ceza sahası içine ne kadar çok kişi girerse bu takım durdurulamaz olacaktır. Hocanın Emre Akbaba'yı ciddi şekilde isteyeceğini düşünüyorum ayağı düzgün uzaktan gol atabilen belhanda gibi dripling'le 1-3 arası köprü görevi gören hem de sadece 10 değil 8-10 ve kanatta görev yapabiliyor. Rotasyon için mi ister ilk 11 için mi ister bilmiyorum ama oyun tarzı ve yapısıyla Emre Akbaba'yı ilk 11 görürsek sürpriz olmaz hatta dinamizmiyle bu takıma inanılmaz da yakışır.

Bu tarz oyun anlayışında rakiplerde kolay kolay üstüne gelemez gerçekten kaleye gidiş süremiz ne kadar kısalır ve ceza sahası içine ne kadar çok kişi girerse bu takım durdurulamaz olacaktır. Hocanın Emre Akbaba'yı ciddi şekilde isteyeceğini düşünüyorum ayağı düzgün uzaktan gol atabilen belhanda gibi dripling'le 1-3 arası köprü görevi gören hem de sadece 10 değil 8-10 ve kanatta görev yapabiliyor. Rotasyon için mi ister ilk 11 için mi ister bilmiyorum ama oyun tarzı ve yapısıyla Emre Akbaba'yı ilk 11 görürsek sürpriz olmaz hatta dinamizmiyle bu takıma inanılmaz da yakışır.

Gelsin akbaba işimize yarar.

İlla ki transfer ister zaten takımı kendi istediği tarza çevirecek tempolu ve presli topçular öncelik, sneijder tipi transfer bende beklemiyorum.

Gelsin akbaba işimize yarar.

İlla ki transfer ister zaten takımı kendi istediği tarza çevirecek tempolu ve presli topçular öncelik, sneijder tipi transfer bende beklemiyorum.
Niasse tarzı da Gomis'in zıt özelliklerinin iyi olduğu bir ikinci forvette gerekiyor mesela Ahmed Musa olabilir

Gecis oyununda Belhanda'nin katkisi cok buyuk, aynisi Garry icin de gecerli. Hizli ve dribbling yapabilen oyuncular her zaman dogru oyun ile katki saglar.

Bruma'yi rahat sattik, Ndiaye'yi de rahat sattik, Garry icin de baya teklifler gelecektir, hizli oyunculardan zarar gelmez. Ornegin git fransa ikinci ligine, sende bul Ferland Mendy, Ndombele, Cyprien, Mahrez gibi oyunculari 2-3milyona, zor degil. Salzburg Naby Keita, Upamecano ve Mane'yi fransa ikinci liginden aldi. Bir Salzburg kadar olamiyor muyuz biz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt