Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.619
- 29.088
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalnız şu videonun açıklaması manidar değilmi biraz "Adam durdu durdu, şampiyonluk haftası patladı.." Bunu biz deyince antibelhandacı oluyoruz.
Hayır ama iyi oynadı hakkını verdi formanın
Diyemeyiz.
Maicon :/Gol attığında takla atabilen adam hiç kötü olurmu? beyler yapmayın etmeyin :Ç
Zaten ben şahsen bunun için eleştiriyorum.Dün 2.dakikada çektiği şut gibi şutlar çekse 80 küsürüncü dakikadaki veremediği pası verse zaten eleştirileceğini de düşünmüyorum en azından kendi payıma bu durum böyle.Numara falanda boş işler selçukta 8 no oynuyor sırtında da 8 no var ama herkes onuda eleştiriyor.Fatih hoca ne dedi? Bizim sistemimizde 10 numara yok. Gecis oyununda ne yaptigi onemli.
Artik gol atmiyor, asist yapmiyor demeyin lutfen. Yeter.
Son paslari atamiyor, yaydan sut cekemiyor diyin, ama skor katkisi 10 numara seviyesinde olmak zorunda degil, olmasin da zaten.
10 numarayla oynayan iyi takim kaldi mi? Man City, Man Utd, Chelsea, Liverpool, Juventus, Napoli, Roma, Bayern, Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, PSG...
5 buyuk ligde "elit" denebilecek takimlardan yalnizca Arsenal ve Tottenham 10 numarayla oynuyor. Arsenal'in sorunlari belli, Tottenham ise kanatsiz 3 orta sahayla oynuyor (4-3-1-2). Mou inatla 4-2-3-1 oynatiyor ama kadrosunda 10 numara yok, vazgececek zaten belli.
Sneijder'i severiz ama Fatih hocayi Imparator yapan futbola engeldi acikcasi. Belhanda oyle degil. Transferleri baskanlar degil teknik ekip yapmali.
Zaten ben şahsen bunun için eleştiriyorum.Dün 2.dakikada çektiği şut gibi şutlar çekse 80 küsürüncü dakikadaki veremediği pası verse zaten eleştirileceğini de düşünmüyorum en azından kendi payıma bu durum böyle.Numara falanda boş işler selçukta 8 no oynuyor sırtında da 8 no var ama herkes onuda eleştiriyor.