Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En sevdigim :

Fifa18 de Belhandayla takla atmak :D

pro's dont fake

Evet artik Belhanda da takima bir mac kazandirdi diyebilir miyiz?

Screenshot_20180513-123556.webp

Her mac klasik en az 2 hatali geri pasi disinda ben Belhanda yi oyunda kaldigi surelerde hep begendim. Vasati asamadigi 3 maci var.

Geri kalan surelerde ise kendinden istenileni yapti. Forma numarasi talihsizlik. 8 no ile oynasa bukadar kufre maruz kalmazdi.

Gol atti diye yazmiyorum attigi gol pozisyon itibariyle cok basitti.

Hep topun yakininda duruyor.Bu bile topun bizde kalmasi icin iyi bir ozellik. Futbol oynamis insanlar ne dedigimi anlamistir.

pro's dont fake

Goldeki pozisyonda topun Belhanda'ya geldiğini görünce bir an durdum. Böyle bir 10 numaradır.

Bu sezonki genel performansına 10 üzerinden 7.5 veriyorum,Kötü maçlarında bile mücadeleden vazgeçmedi ve takıma zarar vermedi,İyi maçlarında zaten organizasyonu o sağladı ve iyi futbol oynamamıza katkı sağladı,İstatistik olarak çoğu parametrede ligde liderliği var,Gole katkı olarak çok yeriliyor ama 3 gol 8 asisti var,açıkçası o kadar eleştirilecek bir adam değil ve burdaki fazla eleştiriler nedeniyle belkide onu çok koruyan bir kesim oluştu.Belhanda yerine Giu veya Taliscayı övenler eminimki o ikili bizim takımda olsa bunlar ne be maçta hiç görünmüyorlar oyun içinde etkisizler diyerek ilk sövenler olurdu.

Fatih hoca ne dedi? Bizim sistemimizde 10 numara yok. Gecis oyununda ne yaptigi onemli.

Artik gol atmiyor, asist yapmiyor demeyin lutfen. Yeter.

Son paslari atamiyor, yaydan sut cekemiyor diyin, ama skor katkisi 10 numara seviyesinde olmak zorunda degil, olmasin da zaten.

10 numarayla oynayan iyi takim kaldi mi? Man City, Man Utd, Chelsea, Liverpool, Juventus, Napoli, Roma, Bayern, Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, PSG...

5 buyuk ligde "elit" denebilecek takimlardan yalnizca Arsenal ve Tottenham 10 numarayla oynuyor. Arsenal'in sorunlari belli, Tottenham ise kanatsiz 3 orta sahayla oynuyor (4-3-1-2). Mou inatla 4-2-3-1 oynatiyor ama kadrosunda 10 numara yok, vazgececek zaten belli.

Sneijder'i severiz ama Fatih hocayi Imparator yapan futbola engeldi acikcasi. Belhanda oyle degil. Transferleri baskanlar degil teknik ekip yapmali.

Belhandayı seneye olası durumlarda çift forvete dönersek sol iç dahi oynatabiliriz. Sadece kamptan geçmesi lazım. Şampiyonlar ligini kaldırır o potansiyel var. Benim merak ettiğim orta saha Fernando-Belhanda-B2B mi olacak yoksa Yoksa Belhanda-B2B çift forvet mi. Çünkü gomis tek başına yetersiz ve pivot özellikleri olmayan bir forvet.

Gol attığında takla atabilen adam hiç kötü olurmu? beyler yapmayın etmeyin :Ç

Fatih hoca ne dedi? Bizim sistemimizde 10 numara yok. Gecis oyununda ne yaptigi onemli.

Artik gol atmiyor, asist yapmiyor demeyin lutfen. Yeter.

Son paslari atamiyor, yaydan sut cekemiyor diyin, ama skor katkisi 10 numara seviyesinde olmak zorunda degil, olmasin da zaten.

10 numarayla oynayan iyi takim kaldi mi? Man City, Man Utd, Chelsea, Liverpool, Juventus, Napoli, Roma, Bayern, Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, PSG...

5 buyuk ligde "elit" denebilecek takimlardan yalnizca Arsenal ve Tottenham 10 numarayla oynuyor. Arsenal'in sorunlari belli, Tottenham ise kanatsiz 3 orta sahayla oynuyor (4-3-1-2). Mou inatla 4-2-3-1 oynatiyor ama kadrosunda 10 numara yok, vazgececek zaten belli.

Sneijder'i severiz ama Fatih hocayi Imparator yapan futbola engeldi acikcasi. Belhanda oyle degil. Transferleri baskanlar degil teknik ekip yapmali.
Zaten ben şahsen bunun için eleştiriyorum.Dün 2.dakikada çektiği şut gibi şutlar çekse 80 küsürüncü dakikadaki veremediği pası verse zaten eleştirileceğini de düşünmüyorum en azından kendi payıma bu durum böyle.Numara falanda boş işler selçukta 8 no oynuyor sırtında da 8 no var ama herkes onuda eleştiriyor.

Zaten ben şahsen bunun için eleştiriyorum.Dün 2.dakikada çektiği şut gibi şutlar çekse 80 küsürüncü dakikadaki veremediği pası verse zaten eleştirileceğini de düşünmüyorum en azından kendi payıma bu durum böyle.Numara falanda boş işler selçukta 8 no oynuyor sırtında da 8 no var ama herkes onuda eleştiriyor.

6 tolgada
7 yasinde
8 selçukta
9 erende
10 belhandada

bu işte bir gariplik var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt