Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ağzin ile kus tutsanda Bu taraftar seni begenmeyecek reis en kisa zamanda gitmeni tavsiye ederim sen gittikten sonra Arkndan cok ağlarlar belhanda gibi bir ortasaha diye
Ulan şu herif gittiği gün horoz filan kesecek adamlar var. Hala neyin davası bu. Bı oyuncu iyiyse iyidir. Kötüyse kötüdür. Gorunen köy klavuz istemez. Şu futbol o kadar karmaşık bı spor değil. Futboldan azıcık anlayan, azıcık takip eden adam bile şu herifin 5 kuruş etmediğini anlar zaten.

Şu herifi savunmak için şekilden şekile girmeler, akla hayale gelmeyecek bahaneler üretmek filan... Dışarıdan ne kadar komik duruma düştüklerinin farkındalar mı merak ediyorum. Bir de milletin aklıyla dalga geçtiğini sanmalari yok mu, bı akıllı sizsiniz. He yavrum he canım.

BLOK

Feghouli net olarak daha az kötüydü yaw, maçları herkes izledi. Burda millet sırf isme göre yorum yapıyor olsa Donk'a iltifatlar sıralanmazdı. Veya ne bileyim, "Mariano yerine Linnes oynamalı" denmezdi bi dönem. Ki "Feghouli yerine Sinan denensin" de sezon içerisinde dillendirilen görüşlerdendi. Sneijder, Podolski, De Jong hatta Muslera gibi adamlar sürekli yahut dönem dönem yerden yere vuruldu burada. "İsme göre yorum yapıyorsunuz" görüşü ezbere kullanılan bi ifade kısaca. Gerçekler ortada.

Belhanda'nın geçen sezon bu takımda oynamasının en büyük nedeni, elde onun yerine oynatacak topçu olmayışıydı. Bu onu iyi yapmaz. Sabri yıllarca oynadı bu takımda. İyi miydi? Hayır ama elde iyi sağ bek de yoktu. Aynı şeyleri Balta, Chedjou gibi adamlar için söylemek de uygun.

Feghouli de iyi değildi tabi, beklentilerin oldukça altında kaldı. Onun daha az tartışılma sebebi de ismi falan değil, Belhanda'dan daha az kötü oluşu ve kendisinin Belhanda gibi her durumda savunucuları olmayışı.
Sneijderin en kötü dönemlerinde bile burada nasıl savunulduğunu gördüğü için bu gözler dediklerine net şekilde katılmıyorum bu düşünce bana göre politik bi bakış açısı, Feghouli daha kariyerli ve isimli olduğu için tolerans ediliyor net şekilde yerine Sinan oynasın diyende pek görmedim açıkçası bu sene bile farklı Feghouli izleyip duracağız diyor millet işte bak bu isim sevdasıdır. Belhandanın yerinde adam yok bu yüzden oynuyorda basit bir kalıp Belhanda o kadar kötüyse Feghouli 10 a çekilip kanatta Sinan oynayabilirdi veya Gomis-Eren bile denenebilirdi. Demek ki bu adamın da yaptığı bişeyler varki sahada tutuldu ve katkı sağladı bunu bu kadar basitleştiremeyiz. Ayrıca nadir kaliteli karşı görüşlerden birisi bu

Son düzenleme:
Sneijderin en kötü dönemlerinde bile burada nasıl savunulduğunu gördüğü için bu gözler dediklerine net şekilde katılmıyorum bu konu sadece bir caz , Feghouli daha kariyerli ve isimli olduğu için tolerans ediliyor net şekilde yerine Sinan oynasın diyende pek görmedim açıkçası bu sene bile farklı Feghouli izleyip duracağız diyor millet işte bak bu isim sevdasıdır. Belhandanın yerinde adam yok bu yüzden oynuyorda basit bir kalıp Belhanda o kadar kötüyse Feghouli 10 a çekilip kanatta Sinan oynayabilirdi veya Gomis-Eren bile denenebilirdi. Demek ki bu adamın da yaptığı bişeyler varki sahada tutuldu ve katkı sağladı bunu bu kadar basitleştiremeyiz.
feghouli icin tabiki gecmisini dusunup yorum yaptim. sezon icinde iyi oynamazsa ilk tekmeyi ben atarim feghouliye. sneijderide seviyordum ama burda gitmeli dedim. gitmesi dogruydu

Fatih hoca belhanda için ne diyor tıpkı bir orta saha gibi oynuyor, 10 numara pozisyonundan uzak dedi. Adam bence sistem oyuncusu bizde sırıtmasının nedeni de budur.

ağır çöp yeni savunma yöntemi feghouliyi öne sürmek onun iyi oynadığını söyleyen yok zaten ..

Ulan şu herif gittiği gün horoz filan kesecek adamlar var. Hala neyin davası bu. Bı oyuncu iyiyse iyidir. Kötüyse kötüdür. Gorunen köy klavuz istemez. Şu futbol o kadar karmaşık bı spor değil. Futboldan azıcık anlayan, azıcık takip eden adam bile şu herifin 5 kuruş etmediğini anlar zaten.

Şu herifi savunmak için şekilden şekile girmeler, akla hayale gelmeyecek bahaneler üretmek filan... Dışarıdan ne kadar komik duruma düştüklerinin farkındalar mı merak ediyorum. Bir de milletin aklıyla dalga geçtiğini sanmalari yok mu, bı akıllı sizsiniz. He yavrum he canım.

BLOK
Sana kufur ederdim ama artik ceza almak istemiyom hirp. Hayatimda hiç Stadta mac izlemedim Firsatim olmadi maddi yetersizlikler vb seyler yuzunden.Hayatimda Hali sahada bile 1 veya 2 kere falan futbol oynamadim Sadece Super ligde Galatasaray maclarini izlerim yani Futbol cahili olabilirim kabul ama gel gelelim gecen seneyi bos verelim Bak şu son oynadiğimiz 3 hazirlik macini goz atalim.ilk macta lestik zaten Belhanda da baya sonradan oyuna girdiginden etkili olamadi 2. Macta cok iyi oynadik cok gol kacirdik ama Adamlar firsatlari cok iyi degerlendirdiler ve Belhanda ilk yarida çok iyi oynadi ve takimida oynatti bunlari ya gormuyorsunuz yada gormek istemiyorsunuz Sakarya macinda zaten cok iyiydi hadi bunu bi olcu olarak almayalim rakip zayifti Belhandanin tek eksiği az gol atmasi Asist sayisinida biraz yukari cekebilirse çok iyi olur bir futbol cahili olarak bunlari gorebikiyorun ama siz ya gormuyorsunuz yada gormek istemiyorsun.

Forumun % 99 u herife müstehakını veriyor ki futboldan anladığını düşündüğüm herkes bu gruba dahil...Kalan % 1 in ne dediği çok da önemli değil. Kimi trollizm peşinde, kimi aykırı laflar etmekten haz duyuyor belki?. Cidden iyi futbol oynadığını düşünen varsa da Allah selamet versin, amiin!...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt