Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Sneijder gidip Belhanda gelince: "Gozlerimiz modern orta saha gorecek sisko portakal gobekli gule gule Sneijdersporlular aglayin xD"
  • Sezonun ilk maclarindan sonra: "Ouuuv modernnn basiyor pres yapiyor 10 numara gegenpressing Nice'de ne yapiyor Sneijder"
  • Sezon ortasi: "Sut cekse burada isi ne abi gizli kahraman kilit pas asistin asisti"
  • Sezon sonuna dogru: "Hoca ovdu gecis oyunu seneye bambaska Montpellier yanlis kadro Tudor huzursuz"
  • Dunya kupasi ve hazirlik maclarindan sonra: "Feghouli'ye niye laf etmiyonuz xDé"

Aboww ahbap ne etmişsin ya

derhal kulübü terket

Temsili.

Screenshot_1.webp

şuraya küçük bir formula grand piriks arabası çizelim

0 numara cok yakisirdi aslinda ama iste futbolda yok o numara maalesef.
Bu konuya artık yazmayayım diyorum aslında da aklıma gelen parlak fikri:giggle: paylaşmak istedim. 100 numara da çok iyi bir seçenek olabilir. 0 olamaz bildiğim kadarıyla, üç haneli olabiliyorsa, :poop: performansına çok uygun düşecektir hani!...

Edit.

Moderatör tarafında düzenlendi:
15 üye mi 3-5 tane yancı likelamış forumun çoğu göbek kaşıyan primci tipler değil yaw kendi kendinize gelin güvey olmayın çocuklar, Size konsol oyunu alırım yaşınıza uygun olanlardan oynarsınız üzülmeyin
Edit.

Moderatör tarafında düzenlendi:
yaklaşık 15 forum üyesine düzenli atletizim yapmlarına basketbol ve rugby oynamalarına rağmen şişko dendi.
ayrıca kerkenez diye bişeyle itham edildi bu 15 uye
can bey azraile raks ediyor adeta
Hayatında ilk defa bir 'Dava önderi' rolünü oynama fırsatı yakalamış belki. Hazır E. Kınay da ortalarda yokken bırakalım tadını çıkarsın, mahzuru yok. Ortaya koymaya çalıştığı argümanların ipe sapa gelir yanı olmamasının da önemi yok, önemli olan baş olmak; 'baş ol da istersen soğan başı ol' hesabı!:LOL:...

... Neyse sabah 12'den beri bu konuda olduğumu farkettim sıkıldım yaw , Son not olarak Canaslan senin futbol yorumlarına cevap bile vermedim o kadar önemsiz yorumlardı ondandır bu sinirin anlıyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt