Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.726
- 11.793
- 1.163
Edit.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
- Sneijder gidip Belhanda gelince: "Gozlerimiz modern orta saha gorecek sisko portakal gobekli gule gule Sneijdersporlular aglayin xD"
- Sezonun ilk maclarindan sonra: "Ouuuv modernnn basiyor pres yapiyor 10 numara gegenpressing Nice'de ne yapiyor Sneijder"
- Sezon ortasi: "Sut cekse burada isi ne abi gizli kahraman kilit pas asistin asisti"
- Sezon sonuna dogru: "Hoca ovdu gecis oyunu seneye bambaska Montpellier yanlis kadro Tudor huzursuz"
- Dunya kupasi ve hazirlik maclarindan sonra: "Feghouli'ye niye laf etmiyonuz xDé"
Avatarının hakkını veriyosun reysOyuncak F1 arabası eklemeyi unutmuşum yav.
Ezik komplekslileri görmek beni mutlu ediyor çıldırmaya devam edin
Bu konuya artık yazmayayım diyorum aslında da aklıma gelen parlak fikri0 numara cok yakisirdi aslinda ama iste futbolda yok o numara maalesef.
derhal kulübü terket
Bu konuya artık yazmayayım diyorum aslında da aklıma gelen parlak fikripaylaşmak istedim. 100 numara da çok iyi bir seçenek olabilir. 0 olamaz bildiğim kadarıyla, üç haneli olabiliyorsa,
performansına çok uygun düşecektir hani!...
şuraya küçük bir formula grand piriks arabası çizelim
Bu kişilerle buluşup çarpışan araba etkinliği düzenleyelim reys ne dersin
Edit.
Edit.15 üye mi 3-5 tane yancı likelamış forumun çoğu göbek kaşıyan primci tipler değil yaw kendi kendinize gelin güvey olmayın çocuklar, Size konsol oyunu alırım yaşınıza uygun olanlardan oynarsınız üzülmeyin
Hayatında ilk defa bir 'Dava önderi' rolünü oynama fırsatı yakalamış belki. Hazır E. Kınay da ortalarda yokken bırakalım tadını çıkarsın, mahzuru yok. Ortaya koymaya çalıştığı argümanların ipe sapa gelir yanı olmamasının da önemi yok, önemli olan baş olmak; 'baş ol da istersen soğan başı ol' hesabı!yaklaşık 15 forum üyesine düzenli atletizim yapmlarına basketbol ve rugby oynamalarına rağmen şişko dendi.
ayrıca kerkenez diye bişeyle itham edildi bu 15 uye
can bey azraile raks ediyor adeta