Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
...
1352406.webp

Ben yazarim reise reis demek de mi ayip

Ne tetikciligini gordunuz merak ettigimden soruyorum @Hüseyin Civelek
Yahu Hamza istediğini yaz ama sonra gelip ne şeyini gördünüz yazma, insanı aptal yerine koymayın bari. Aylardır ortada olmayan adam maça iki gün kala piyasaya çıkıyor, attığı ilk mesaj sevilen bir oyuncuyu yerin dibine sokmak, hazırlık döneminde daha korner atamayan adamı yalamak.

Millet Belhandayı kamp performansı ile eleştiriyor bu Fernandoya yapılınca mı yanlış oluyor , Fernandoyu sevenler bile kötü olduğunu kabul ediyor şuan ne var ki bunda

Yahu Hamza istediğini yaz ama sonra gelip ne şeyini gördünüz yazma. Aylardır ortada olmayan adam maça iki gün kala piyasaya çıkıyor, attığı ilk mesaj sevilen bir oyuncuyu yerin dibine sokup, hazırlık döneminde daha korner atmayan adamı yalamak.

Ben de sevmiyorum Fernando'yu sakatliktan dondugunden beri olamaz mi? Kaldi ki seviliyor diye begenmek zorunda mi futbolunu?

Ara sira ugradi yazin foruma oyle provokasyon icin mactan onceki gun geldigini falan dusunmuyorum.

O zaman mesela Sinan Bilgin de yeni dondu foruma o da mi provokator? Sarper Yildirim donecek o da mi provokator?

Belhanda'yi begenen tek uye de o degil.

Ben de sevmiyorum Fernando'yu sakatliktan dondugunden beri olamaz mi? Kaldi ki seviliyor diye begenmek zorunda mi futbolunu?

Ara sira ugradi yazin foruma oyle provokasyon icin mactan onceki gun geldigini falan dusunmuyorum.

O zaman mesela Sinan Bilgin de yeni dondu foruma o da mi provokator? Sarper Yildirim donecek o da mi provokator?

Belhanda'yi begenen tek uye de o degil.
Mesele bir oyuncuyu sevip sevmemektir değil, sevmeye bilirsin. Ama yediği halt ortada, ne yapmak istediğini bir çok kişi görüyor. Sen öyle görmek istemiyorsan görme. Sen nasıl istediğini yazabilirsun, ben de böyle düşündüğüm için böyle yazıyorum.

Biz şampiyon olurken burdaydik siz nerdeydiniz boş boş konuşmayın istediğim zaman girerim yazarım
Uslubunuza dikkat edin adam madam işlerini sorgulayacak ne çapta ne haktasiniz
Varsa konu hakkında görüşün yazarsın kimseye soracak değilim kimi sevip sevmeyeceğim i

Konu bir oyuncuyu beğenip beğenmemek değil, burada bilinçli yapılan davranışlar. Siz neyi nasıl görmek isterseniz isteyin, aynı hakka ben de sahip olduğuma göre ben olaya sizin kadar masum bakamıyorum ve bu konuda yalnız olmadığımı da biliyorum.

Ben yazarim reise reis demek de mi ayip

Ne tetikciligini gordunuz merak ettigimden soruyorum @Hüseyin Civelek
Çok gördüm Hamza merak etme.Sezon içinde yazdıklarını forumun hepsi biliyor zaten.Destekli desteksiz nasıl işine geliyorsa öyle sallayan birisi kendisi.Beni sinir eden bütün sezon forumdan çıkmayan her sabah birisinin başlığından çıkmayan şahıs sezon bitince ortadan kayboluyor ve ne tesadüf ki sezonun açılış maçı öncesi yine burada.Be Allah'ın kulu zahmet edipte iki kelime yaz da şaşırt bizi.Üstelik dünya kupası gibi bir olay da vardı tamamen boşta değildi yaz sezonu

ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Iste ben de onu soruyorum ortada olan cogu kisinin gordugu sey ne diye
Bilinçli yapmak, misal Belhandanın leş gibi oynayıp Fernandonun iyi oynadığı maç sonrası bile gelip aynı davranışları sergilemek. Bak sen ne diyorsun, ben de mesela Fernandoyu iyi bulmuyorum ama biz sana aynı lafları ediyor muyuz? Hayır, çünkü sen yeri geldiğinde Belhanda için de eleştiri yapıyorsun. Ama biri gelip leş gibi oynadığı halde bir oyuncuyu göklere çıkarıp, faydası olan maçta bile diğer oyuncuyu yerin dibine sokuyor ise bunun neden yapıldığı bellidir.

Çok gördüm Hamza merak etme.Sezon içinde yazdıklarını forumun hepsi biliyor zaten.Destekli desteksiz nasıl işine geliyorsa öyle sallayan birisi kendisi.Beni sinir eden bütün sezon forumdan çıkmayan her sabah birisinin başlığından çıkmayan şahıs sezon bitince ortadan kayboluyor ve ne tesadüf ki sezonun açılış maçı öncesi yine burada.Be Allah'ın kulu zahmet edipte iki kelime yaz da şaşırt bizi.Üstelik dünya kupası gibi bir olay da vardı tamamen boşta değildi yaz sezonu

ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla reisin Fernando takintisi var bunu soylesen reddedecek degil

Kafayi Fernando'yla bozmus diyebiliriz

Bir yandan da Belhanda takintisi var pozitif anlamda

Bence bir basliga girip oradan cikmamasi, bir futbolcuyu cok begenip oburunu begenmemesi forumda olagan seyler

Dunya Kupasi oncesi bir iki ay yurt disina gidecegini falan soylemisti diye hatirliyorum, yazin olmayacagini soylemisti yani

Hakaret falan etse hak verecegim ama etmiyor da yani, ediyorsa da ben bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt